Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 927
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Цитат на: Kika1234 link=topic=1176046.msg40129609#msg40129609 date=15808459

Може може. Отваряш Account -> Shipped -> Цъкаш върху името на артикула -> Open dispute .
[/quote

Ееее, ама съм заспала муна аз... толкова време да се мъча с тия диспути...
Благодаря ти! Simple Smile

# 91
  • Paris, France
арчита, реинфорсите са ми:

1) GDcoco reinforce

2) Canni reinforce gel

В Али се продават. Купувам 30мл без четка ГДкоко. Последните не парят в лампата, но първият пареше ужасно.

Любимият ми гел е NDED 2в1, без парене, леко огъващ се, но вече май не се продава. CND Brisa е много добър и здрав, но не се маха с накисване, скъп е и не се продава навсякъде без тапия. IBD builder gel не е лош. Комилфо имат добър. Трябва да тестваш няколко и да видиш кой ще ти подхожда и ще ти хареса.

Да предупредя, че слагам реинфорс и гел върху каре и белеща се база и не зная как се махат и дали изобщо се махат с накисване.

Обичах, браво! Много е красиво.

Леле, Мелина, ръцете ти приличат на себе си. Ако не беше написала, че са твои щях да мисля, че са на друга мадама. Остави ги без декорации! Много елегантно изглеждат.

# 92
  • Варна
Обичах , леле!! Влюбих се, особено в калинките! Предполагам работиш това? Бих дошла при теб веднага 💜 да ми ги нарисуваш.

# 93
Невена, Canni reinforce gel има ли нужда от пилене? Искам да си взема нещо с четка, което не се разтича.

# 94
Обичах , леле!! Влюбих се, особено в калинките! Предполагам работиш това? Бих дошла при теб веднага 💜 да ми ги нарисуваш.

Благодаря, не го работя Simple Smile

# 95
  • Варна
А трябва май Heart
Имаш талант!

# 96
  • Русе/Germany
Обичах, уникално красиви рисунки!!! Влюбих се Heart

# 97
  • на брега на морето
Обичах, супер си ги нарисувала! HugБлагодаря и за палитрата преди време, там си харесах едно светлозелено на ГД коко. Дойде много бързо. Това ще е следващият ми маникюр.Heart Eyes Май ще мина без червено за Валентин тази година. Нещо съм се понесла по зелената и ментова вълна. Червеното ще почака- за март.  Grinning
Неви,:hugs: и на мен ми харесват ноктите ми така, но бързо ми доскучават без декорации. Но може и следващият ми маникюр да е едноцветен. Нищо, случва се. И това е вид разнообразие. GrinningЧетох назад, че си писала за Лаке ре. Замисли ме колко стари са моите( 2 броката- бял и тюркоазен). Мисля, че са от началото на 2017 г. Преди време ги ползвах- още са ок. Но май трябва да си огледам лаковете и да поизхвърля някои от 2017 г, които не съм ползвала отдавна. Има 4-5 такива. Аз имам около 45 лака. Сега ги броих набързичко. Мога да махна( раздам и хвърля) около 10. Останалите ги редувам. Често ползвам и по 2-3 различни цвята на едно лакирване. Имам любими, разбира се, които ползвам по- често и периодично. Например едно електиково зелено на азур.  С някои лакове съм като с някои рокли. Не ги ползвам(цикламено розово, светлосиньо, но не неоново, някои зелени лакове и т.н.), но не ми се ще да ги хвърля, защото все си мисля, че някой ден ще ги ползвам. И така стават стари и за разлика от роклите- накрая все пак ги хвърлям. И моите лакове се побират в кутия за обувки, а декорациите и лакове за печати в друга кутия.

# 98
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Скрит текст:

Нещо пак не стигнах до зеленото и японката ... Вече 4 месеца й се каня и променям в последния момент концепцията ...

Обичах, страхотни, страхотни рисунки!!!

# 99
Мелина_3 много хубав цвят Heart EyesHeart Eyes

# 100
  • на брега на морето
Надито, и твоят маникюр много ми харесва- много нежен.Hug

# 101
Скрит текст:

Нещо пак не стигнах до зеленото и японката ... Вече 4 месеца й се каня и променям в последния момент концепцията ...

Обичах, страхотни, страхотни рисунки!!!

Кой е печата, който си използвала или е рисунка

# 102
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
vileto09, не е печат ... Така и не се научих да ги използвам печатите. Воден стикер е. Стотнина - ама, буквално толкова имам Simple Smile Само тях използвам за декорации, че съм с две леви ръце, особено за такива миниатюрни работи. Заканила съм се и на фолио, но не знам кога ще стигна и до 20-тината разновидности от фолиото, което съм си накупила Simple Smile

# 103
Благодаря ти, много ми харесва,  отдавна търся нещо такова. А стикера от къде е. Аз ползвам печати повече, стикерите ми се отдръпват от свободния край, след седмица.

# 104
Скрит текст:

vileto09, това е листчето със стикерите. От Али-то съм го купувала ... На мен никога не ми се е отлепвал стикер. Действам по следния начин: база, два пъти цвят, база - НЕ пека - слагам стикера - ПЕКА; топ ... След втория пласт цвят, на тампон за грим, капвам гореща вода, слагам стикера и прегъвам тампона, за да се сгорещява стикера и отгоре; нанасям база и с пинсета вземам стикера, слагам го на нокътната плочка и пъхам в лампата ...

Леле, сега преброих ... имам 138 листчета със стикери ... по 10 лепенки на тях ... Уау ...

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:04 от Почти безобидн@

Общи условия

Активация на акаунт