Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Принцесата и Невена благодаря ви.
Незнам дали ще мога да бъда толкова стриктна ,освен като съм си в къщи,но ще опитам.
🌼

# 646
  • Paris, France
Принцесата и Невена благодаря ви.
Незнам дали ще мога да бъда толкова стриктна ,освен като съм си в къщи,но ще опитам.
🌼

Започваш в деня преди почивния ти ден и в почивния ден мажеш. Ако имаш 2 почивни дни ще усетиш разликата в края на втория. Продължаваш навън, мажейки с масло за нокти когато ти падне.

Всичко това не е възможно ако работиш в болница, примерно. Тогава мажеш сутрин и вечер всеки ден, а в почивните дни усилено. И 2 пъти дневно да мажеш ще има положителна разлика.

# 647
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Така... две нови неща... и с двете няма да се разберем...
Sun 5 Max... Всичко пекох по два пъти и по 99сек. и пак имам чувството, че е недопечено...
Нес 7428...прекрасно червено. НО... с много махнато, почти нищо не оставих, от четката, успях да лакирам по 5 пръста и не сложих втори слой... Намаца ми четката на топа... Много рядък за моя вкус... Ако някой го иска подарък - да пише!

Скрит текст:

# 648
  • Paris, France
99 секундната програма почва на прекалено нисък интензитет и изхабява фотоинициаторите. Тя не е за гел-лакове, а за изграждащ гел, който пари. Това е за салон, където маникюристите губят време да обясняват кога да се вади и пъха ръката пак за да не пари.

По-удачно е да се пече 1 минута на нормална програма.

# 649
Ужасно много ме кефите. Каква част от вас се занимават професионално, работите в салон? ЗАЩОТО знаете повече от момичетата, при които съм ходила. 😃😃😃

# 650
  • Варна
rumka833 на маникюристките това им е работа-често не особено любима. За повечето от нас това е хоби Grinning. Същото важи и за фризьорките- моята редовно я ограмотявам Grinning.

# 651
  • София
Така... две нови неща... и с двете няма да се разберем...
Sun 5 Max... Всичко пекох по два пъти и по 99сек. и пак имам чувството, че е недопечено...
Нес 7428...прекрасно червено. НО... с много махнато, почти нищо не оставих, от четката, успях да лакирам по 5 пръста и не сложих втори слой... Намаца ми четката на топа... Много рядък за моя вкус... Ако някой го иска подарък - да пише!

Скрит текст:

Аз май писах, че от всичките на Неесс той и 7482, са най-малко пигментирани. При мен с тънко лакиране на 3 слоя покрива идеално.
Странна програма за печене си избрала, 30сек са му достатъчни. Гелове с висока пигментация пека на минута. Отдавна не пека нищо повече от минута, всичко се изпича идеално.
И при мен мацаше четката на топа.

# 652
А колко време горе долу да ги кисна в оцет?
Малко тъп въпрос...
Страхотни сте момичета🌼

# 653
Здравейте, момичета.
Искам да Ви попитам относно закупуването на база, топ и тн. Как се случва? Свързах се с дистрибуторка на Cuccio и чакам отговор. Къде, може да отидете на място и да си избирате и от други марки, както е Златна рибка примерно..

# 654
  • София
А колко време горе долу да ги кисна в оцет?
Малко тъп въпрос...
Страхотни сте момичета🌼
Аз имам чаша с лимонена киселина на мивката постоянно, колкото пъти мина покрай нея, толкова пъти ги топвам само! Ефекта е страхотен! 🙂

# 655
  • Варна
Цитат на: Lucky@Mamma link=topic=1176046.msg40280020#msg40280020 date=
Аз ще взема, за да видя толкова ли са хубави, колкото ги хвалят. 😁 Ето този
[/quote

LuckyMamma, чакаме  отзиви после.

# 656
Както са лакирани, могат ли да се режат с ножицата. Сори за тъпия въпрос 😃

# 657
Аз лично скъсявам, пиля и оформям ноктите преди свалянето на лака. По този начин ми е по-удобно, защото са твърди, а след накисването омекват и се гънат.

# 658
  • на брега на морето
Аз не ги режа лакирани. Случвало ми се е ако се забели леко по крайче и съм някъде навън, да извадя харт. пила от чантичката си и да запиля- да не ми закача и задира. Докато имам възможност-да оправя...Но това са редки случаи. Иначе махам лака и тогава режа...

# 659
Благодаря ви, че ми писахте.
Аз много си харесвам ноктите лакирани, но ме притеснява в дългосрочен план дали е ОК. Все пак, е вид химия, която вероятно прониква през нокъта в кръвта. Това ме тревожи. Cry

Общи условия

Активация на акаунт