Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Благодаря ви, че ми писахте.
Аз много си харесвам ноктите лакирани, но ме притеснява в дългосрочен план дали е ОК. Все пак, е вид химия, която вероятно прониква през нокъта в кръвта. Това ме тревожи. Cry

През нокът не, през кожата да! 🙂 Разбира се, трябва да има база, която отделя лака от плочката, а най-добре и каре под базата!

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 11:43 от Lucky@Mamma

# 661
  • Paris, France
Здравейте, момичета.
Искам да Ви попитам относно закупуването на база, топ и тн. Как се случва? Свързах се с дистрибуторка на Cuccio и чакам отговор. Къде, може да отидете на място и да си избирате и от други марки, както е Златна рибка примерно..

Най-лесно е познат да ти ги донесе от Щатите. В transdesign Cuccio са по 5-6$. Доставката е много скъпа до Европа, а до адрес в Щатите често е безплатна.

Има Гелиш в Амазон. Шилак също. Има и в ибей.

На мене руските бази ми харесват повече, а от китайските белещи се съм във възторг. Единственото западно и скъпо, което все още не е достигнато като качество от китайчо е Gelish top it off. Имат хубави топове, които си седят лъскави 10-12 дена и ако този срок те устройва, нямаш проблем.

В Kodi.pro има бази и топове на Комилфо, ултрабонд на Коди. Не отстъпват по нищо на Кучио.

Не режа нокти като имам лак. Сега съм изрязала до дъно на ръце и крака. Голям зор видях, та киснах в сапунена вода. Оцетът дава резултат Laughing

Аз много си харесвам ноктите лакирани, но ме притеснява в дългосрочен план дали е ОК. Все пак, е вид химия, която вероятно прониква през нокъта в кръвта. Това ме тревожи. Cry

Повече се тревожа от това, че пуша, ям боклуци като хидрогенирани мазнини, бяло брашно, много омега 6, дишам пушека на колите по улицата, не спортувам и съм се освинила, Корона вируса, терористичните актове и вандализма в моя град, глобалното затопляне...............

Вероятността такъв продукт да проникне през нокът е почти нулева. През кожа може да проникне, да. Най-страшното, което може да ти се случи при влизане на химия в кръвообращението е силна алергична реакция. Как да не стигнеш до такава и какео да правиш ако случайно се случи и как да се отървеш от алергични реакции и да успяваш да се лакираш с лаковете, които са ги предизвиквали е описано в първия пост. Прочети го!

Милиони хора по света работят ежедневно с такива продукти. Пломбата, която ти слагат в болен зъб е същото, долу горе. Мономер + акрилен прах се забърква. Това, с което лепят счупено копито на коне и магарета е същия акрил.

Ултрабондът е измислен за ветеринарната индустрия, защото киселия праймер може да изгори кожа.

# 662
  • софия

Днес изпробвах каучуковата на Комилфо,да видим и тя колко ще издържи.

# 663
Момичета как да разбера кой Gelish е менте и кой оригинал

# 664
  • София
Момичета как да разбера кой Gelish е менте и кой оригинал

Като го купиш от официалния вносител или от доказан магазин, ако ще е ebay.
https://www.ebay.co.uk/str/topnailshop
Аз пазарувам само от този от страх да не ме изненадат неприятно, но предполагам има и други...

Никога от човек, OLX и т.н. не е ясно какво ще има в шишето.

# 665
  • Варна
nad, плащаш 5 паунда доставка ли?

# 666
  • София

Лакирам се първо с лак а после с гел от повече от 20г. не съм видяла да ми е повлияло негативно нито на  ноктите нито на здравословното състояние. 2007-2010, слагах твърд гел, от тогава само гел лак, много рядко слагам обикновен лак, единствено миналото лято изкарах два месеца без нищо по ноктите, през останалото време съм винаги лакирана.

# 667
  • София
TROSHKATA Помня, че и при теб нищо не държеше дълго време, та ще чакам инфо. Аз съм с твърдата на Нес, доста добре за сега, нямам паднал цял нокът. Отдолу съм с каре с матов топ лак. Днес ми е 5 ден и лака изглежда като нов. Очаквам една Х база на Комилфо, но нещо пратката от Коди била спряна на митница преди 10ина дни и все още чакаме и нямам мнение.

# 668
  • София
5$, и пак излиза по-евтино от колкото при вносителя. Последно взех база Прохелт на ОПИ и топ Гелиш.

# 669
  • София
5$, и пак излиза по-евтино от колкото при вносителя. Последно взех база Прохелт на ОПИ и топ Гелиш.

С превозвач ли поръчваш? До България ли поръчваш?

# 670
  • Варна
Аз съм кандидат да се комбинираме за топ Гелиш, ако някой желае и знае как да поръчаме. nad, благодаря за инфото!

# 671
  • Sofia
Някой ползвал ли е Кинетикс? Имате ли впечатления? За редица марки тъй като попитахте искам да ви кажа, че официалните представители отказват да продават на частни лица и работят само със салони. Дори няма да ви кажат цена.

# 672
  • София

Директно до България поръчвам, без превозвач, не се комбинирайте, поръчвайте  по 1-2 бройки, ако отидат на митница, си е разправия.

# 673
Здравейте, момичета.
Искам да Ви попитам относно закупуването на база, топ и тн. Как се случва? Свързах се с дистрибуторка на Cuccio и чакам отговор. Къде, може да отидете на място и да си избирате и от други марки, както е Златна рибка примерно..
След съвет от kristin@ да заложа на скъпа база и топ, реших че като ще е гарга да е рошава и избрах CUCCIO. Първо потърсих и Ибей, но не ми допадна рехавата палитра, която предлагаше търговеца... отказах се.
Намерих ги и в cuccio.bg, но цени не можеш да видиш преди да се регистрираш, след това започваш да чакаш да бъдеш одобрен от админ... още чакам... и от тях се отказах.
Намерих ги в този английски сайт Nail Polish Direct там можеш да намериш голям избор на марки гел лакове.
Поръчала съм по 2 лака от розовата, лилавата и оранжевата гама. Това е системата им за подготовка и завършване.
Поръчах без №2 реших, че няма нужда от толкова подробности след като изгледах клип на Cuccio за приложението и.

П.П доставката извън Англия е £13.95

# 674

Директно до България поръчвам, без превозвач, не се комбинирайте, поръчвайте  по 1-2 бройки, ако отидат на митница, си е разправия.

Тъкмо щях да пиша, че няма смисъл от комбиниране.

Над,как така директно до България, от къде и по какъв начин ги получаваш? Без да ползваш Габко ли?
Аз искам да поръчам, но така съм се наплашила от този коронавирус, не смея да поръчвам нищо от никъде.

Общи условия

Активация на акаунт