СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 10

• 29 159
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ох, писна ми вече. Утре най-вероятно ще има двойка по история, защото няма да носи черно-бяла снимка на ... прабаба си.
Може ли пък да са такива Imp
Аз в такава ситуация бих принтирала просто някаква снимка, без значение на кого е. Аман от такива "проекти"

# 676
  • София
По принцип представянето на семейни снимки следва да бъде по желание. Споделяне в училище на толкова лична информация като снимков материал не може да бъде задължително.
Пък и в края на краищата нечия (пра)баба може да е нямала снимки/ да не се е харесвала и да ги е унищожила/ да е била грозна и човек хич да не ще да я показва. 😁

# 677
Ох, писна ми вече. Утре най-вероятно ще има двойка по история, защото няма да носи черно-бяла снимка на ... прабаба си.
Може ли пък да са такива Imp
Аз в такава ситуация бих принтирала просто някаква снимка, без значение на кого е. Аман от такива "проекти"

В този случай бих принтирала снимка на Мари Терез Шарлот Бурбон-Френска .

# 678
  • софия
sssani, във всички училища има минимум един подобен учител. При нас госпожата по химия почти не преподава, не обяснява, дава в тест въпроси, които не са учили. Детето няма почти нищо писано в тетрадката всеки урок, а е съвестна и не е ако госпожата е писала и обяснила, моята да не е преписала в тетрадката. Вчера имали открит урок с директорката. Върна се със страница и половина урок, опити била показвала. За първи път тази година. Моята се смееше, че химичката се била наконтила - с рокля, грим и токчетй.

# 679
Първо се ядосах, после ме напуши смях.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 20:49 от rummi_pl

# 680
  • София
Не би било никак осъдително да се прибегне до подобен похват, от който на виновника да му се поиска да потъне в земята от срам и притеснение, че е зачекнал щекотлива семейна тема.
Със сигурност повече няма да посмее да иска снимки от никого. 😊

ПП: Имахме подобен проект, но в трети клас, и по желание. И се получиха мили неща.
Но на фона на целия текущ юруш определено бих изригнала.

# 681
  • София
sssani, да, има такива елементи навсякъде, при нас по химия, написа 2 на три деца, защото не си били изхвърлили салфетките в кошчето след ксто почистили масата след лабораторно упражнение. За двойката разбираме около 7ч вечерта в петък от ЕД и сме съответно шах - мат. РС през първия срок след тази случка не се състоя, но утре вечер лично от мен ще получи възможност въпросната учителка да се обоснове за действията си, ако ще да са минали месеци от тогава. Бясна съм е меко казано, та утре вечер ще имаме РС и ще се запознаем лично, за да чуе лично от мен, че такива действия от нейна страна няма да толерирам през втори срок и ако си го позволи още веднъж, следващата ни среща ще бъде в друг формат, тя да си реши какво иска да й се случва.

# 682
Разсмяхте ме Stuck Out Tongue Winking Eye
Защото точно преди 5 минути водих следният разговор с малкия ( 4клас, 1-ва смяна) –Трябва да носим утре нещо за проект по изобразително изкуство. – Какво? – Не помня. Ще видя в учебника....ама аз съм си оставил учебника в шкафчето в училище... – Сори.
Това е разговор, който нито е първи, нито ще е последен, нито вече се трогвам. Тичала съм да събирам по тъмниците есенни листа, шишарки, взимала съм от съседки бяла и червена прежда. Вече не. Не са малки, тези глави на раменете трябва да се ползват.

sssani, при нас дори и да ми се е искало да хукна, и след 10 мин. да съм в училище, няма кой да ме пусне вътре.

# 683
Дикси, къде ме върна в детската градина. Що шишарки и листа съм брала по нощите 😂
Обаче и те прекаляваха. Бях им съобщила, че ако не поискат материалите една седмица по-рано да забравят.
Още помня опуления поглед на госпожата като й казах, че вкъщи нямаме празни кутии от бонбони (пък и пълни нямаме), както и че не пазя рулото от израходената тоалетна хартия 😂😂😂

# 684
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз съм така. Омръзна ми в 18.00 часа да ми се съобщава, че утре трябвало да носи...бяла и червена прежда примерно.

# 685
  • София
Мен най- много ме впечатлиха празните кутии от паста за зъби. Съобщено в 20ч , разбира се.

# 686
  • София
sssani, при нас дори и да ми се е искало да хукна, и след 10 мин. да съм в училище, няма кой да ме пусне вътре.
А могат ли да ме спрят... Wink  Има си пропусквателен режим.Записвам се  в книгата  с посетители при охраната- иметна,  при кого отивам и т.н..... Пътека съм направила през годините до това измислено училище.ДОри  ми знаят имената и  не правят опити да ме спират.Защо си ме причиняват като знаят че  ще  имат проблеми- не знам..... ЕЙ..на обратно  броене съм .Ще танцувам  от радост на последния учебен ден!

# 687
  • София
Коментираше се, че може да се записват или да се подаде заявление за второ класиране без присъствие на детето... Чудя се, дали да я пратя на един лагер от 10. до 16. юли? Точно до 16. е записването след 1. класиране.

Иначе днес съм на ракия, а преди малко нападнах и белия шоколад.

# 688
ЕЙ..на обратно  броене съм .Ще танцувам  от радост на последния учебен ден!
Споделям същото. Едно към едно. Наистина нямам търпение.

# 689
  • гр.Пловдив
Ох, в тон с вашите разговори, есента малката 3та група, в 10 часа, вече в леглото ми сервира, че за другия ден трябва да носим продукти за туршия. Е, занесохме, ама само един морков. А от миналата година след като нямахме празно руло от тоалетна хартия, вече старателно бърза да си ги прибере в един шкаф.

Общи условия

Активация на акаунт