Отговори
# 195
И Елито е с много висока температура под 38 беше само за няколко минути. През другото време варираше м/у 38,5 и 39, 6 Cry Миличкото само ходеше от една възглавничка на друга и се гушваше върху тях. Дано до утре да отмине и дано избият тези зъби, че вече нямаме сили Rolling Eyes Сега вече е добре сложих я да си легне с 38 (това вече дори не го броя за температура). Нямаме нито разстройство, нито повръщане нашия е от другия вирус  ooooh! А днес трябваше да сме на рожден ден  Sad

# 196
Здравейте момичета,
Рано, рано сутринта (къде 5 Mr. Green) се прибрахме от едно невреоятно пътешествие из Родопите, Странджа и Сакар. Запознах се с много и различни хора. Дойде ми много освежаващо. Природата ни е невероятна Hug
ето и малко снимки, ако някой няма какво да прави http://htftp.domainbg.com/alex_markov/2006%20Aug%2012-20%20Sofia … andja/pic009.html (тук са всички снимки, но ще ви стане скучно)
а тук съм ви избрала няколко
http://htftp.domainbg.com/alex_markov/2006%20Aug%2012-20%20Sofia … andja/pic015.html
http://htftp.domainbg.com/alex_markov/2006%20Aug%2012-20%20Sofia … andja/pic031.html
http://htftp.domainbg.com/alex_markov/2006%20Aug%2012-20%20Sofia … andja/pic037.html
http://htftp.domainbg.com/alex_markov/2006%20Aug%2012-20%20Sofia … andja/pic060.html
http://htftp.domainbg.com/alex_markov/2006%20Aug%2012-20%20Sofia … andja/pic234.html
Прочетох всичко - има много хубави неща, но и доста болнички дечица. Дано бързо се оправят Praynig
За рожденния ден сме решили да поканим роднини и където и който сварим да черпим. Дано не ни се сърди Они Wink Чудя се какво да й купим от нас си за празника (изключвам играчките и дрешките). Искаше ми се нещо ценно, което да остане, но още не съм решила. Вие мислите ли за подобен подарък?
За мерките нямам ясна представа, но е около 9,5 кг.Има 7 зъба и ходи самостоятлно без проблеми, даже тича глупачето Heart Eyes
freak_man Честита ти количка

Ivy Дано бързо се оправите Praynig

Wo Да ти е жив и здрав мъника, много да те радва    bouquet    bouquet    bouquet

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 22:43 от pipiole

# 197
Здравейте.Ние днес бяхме на погача на един господинчо,но ето ви снимки от морето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56209

# 198
Поли, напълни ми душата със снимките  Hug Прекрасна е природата ни наистина!

# 199
Разгледах снимките Simple Smile Много са хубави!

Елито засега е добре - няма температура, ред е на таткото и мама  Rolling Eyes

# 200
Здравейте и от нас.
Днес станахме в 6. Почти спахме. Сара е с 37.5, което си е нищо в сравнение с вчера. Вече пие вода и мляко, така че не се притеснявам чак толкова.
Хайде целувки от нас, и скоро да се оправяме и да се виждаме.
И още нещо-много искам една среща да си направим, но не може ли някакси да е по-рано или де да знам, 6 ч. ми е малко късно.
Така де, още не сме се оправили, а аз вече искам да социализирам.
И Дани-скри ми шапката в Бг-мама Гинес. Моите почитания  newsm51

# 201
Здравейте,
много хубави снимки!
Болничките да оздравяват, не болни, да свалят бързо Т  Sad Praynig

Да се похвалим, Мони вече има мнооого зъби  Joy. Престраших се да й бръкна в устата - жив крокодил! Не хапе, но има поне 6 зъба, може и повече да са, 4-5 се виждат много ясно, а другите са още малки, но пробили венеца. И това само за 1 месец  Shocked. Някой знае ли на каква възраст колко зъба трябва да има? Т.е. колко още да чакам и кога ще свърши тази епопея? Май на 2г си имат вече пълен брой.

# 202
........ Някой знае ли на каква възраст колко зъба трябва да има? Т.е. колко още да чакам и кога ще свърши тази епопея? Май на 2г си имат вече пълен брой.
На 3 годинки трябва да имат 20 зъба.
При повечето деца избиват до втората годинка. Оги попълни 20-те на 1 годинка и 4 месеца.

# 203
Ле, ле снимките на всички са страхотни!!!!!!
Поли, завидях ти, душа  Heart Eyes Нали ще дойдеш утре на срещата?!
Честито на Мартина и Мони за новите зъбки  Mr. Green
Оправиха ли с вече бебоците с високата Т?

# 204
Да чукам на дърво мойто днес няма (поне засега). Но вътре устата и е на бабунки цялата  #Crazy То както нямаше сега да не решат да излизат всичките  Rolling Eyes

# 205
Сара вече няма или почти няма температура, но не иска да пие и да яде. Много ме е страх да не я дехидратирам, и съм се спекла.....давам и на почивки, малко по малко....

# 206
  • Sofia
Здравейте, момичета!  Heart Eyes Успях да изчета написаното, а вие добре сте пописали. Много се радвам, че пак "сме" активни. Аз имам страшно много работа, а с Габи вече полудявам. През уикенда докато играеше с дистанционното на колата, задейства блокажа на алармата и баща му изкара цял ден в разкачане на жички докато успеем да запалим колата. Утре ще ходя да ремонтират алармата. Днес издърпа кабела на тел.централа в офиса и едната линия с изгуби. Междувременно не се спира на едно място - ляга, сяда, става, ПЪЛЗИ !!!!!!...ако може да спи прав, ще е най-щастливия на света. Май от жегите намали яденето, но изпива литри вода  Crazy Направо няма спиране, а от мен се леят тонове пот в тая жега  ooooh! Пък колко е шумен... постояно си плямпоти нещо. Абе направо е луд за връзване. Май е 9кг и 74-75 см, но утре ще кажа точно след консултацията. Ще питам и за БЦЖ-то, че нашето въобще не личи.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС!!!! Уо, много да те радва и слушка!!!   bouquet Ако пропусна нечий рожден ден, да ме извините предварително  Praynig
ЧЕСТИТО НА НОВООЗЪБИЛИТЕ СЕ  Grinning
Родените на 19-ти, и аз си мислех, че можем да спретнем нещо заедно, защото сме доста. Как мислите?!
Поли, на мен не ми е скучно да гледам снимките ви  Hug
Ivy, на 26 март е Архангел Гавраил, а Габриел е латинската форма на Гавраил, та си имаме имен ден  bowuu
Пропускам много неща, но четох набързо в промеждутък за почивка. Ще се радвам да се видим утре. Само дано времто не ни спретне някой номер, че днес в Банско се излял порой и май идва насам. Поне да поразхлади  Praynig

# 207
АниК - за рождения ден мисля да минем "тихо" и да избегна олелията. Мони е още малка и няма да го разбере много, но има време. Ако измислите нещо, може пък и в последния момент да се включа  Wink. Много празници семейни предстоят близките 2м. а хич не ми се занимава с организация и приготовления, роднини и т.н. чудеса. Но може и да ми се смени настроението дотогава.

Исках да ти кажа, че аз НЯМАМ белег от БЦЖ, а съм имунизирана. Може би е рядко срещано явление, но факт, имай го предвид  Laughing.

А децата стават все по-палави. Габи доста бели е свършил вече  Crazy, при нас контрола е малко по-строг  Embarassed

# 208
Ани и Елито няма белег. Ако няма белег се прави манту. Ако бебето не реагира на мантуто се прави втора имунизация, а ако реагира значи ваксината е подействала и няма нужда от нова ваксина. При нас повторна ваксина не се наложи да слагаме. Сега няма белег и е ваксинирана. Големия на сестра ми нямаше белег, но се наложи да му се прави реимунизация.

# 209
АниК, четито ти пълзящо Габче  Heart Eyes  Hug Ама голям палавник ти е той  Joy За БЦЖ-то и аз да кажа, че и при Тео нещо не е наред. Само се зачерви и нали уж трябвало да се подуе, да набере, бели върхове и подобни, а при него няма нищо. Мина му за няма и седмица (нали го сложиха миналата сряда, а сега вече почти нищо не личи) Утре трябва да го водя на консултация и ще питам и аз какво става.

Лека вечер от мен, момичета и бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт