Отговори
# 180
Теди, Ивето е слънчева и хубава като майка си  Hug

# 181
Мерси, мерси  Blush
Само дано по характер да се е метнала на баща си, че иначе свят ще му се завие на зетя Crazy Laughing

# 182
Уо, честит рожден ден на Денис, да е жив и здрав и все по-послушен, да радва мама и да я обича  Heart Eyes

# 183
Tedi, много сладка малката Иви  Heart Eyes Hug А ти изглеждаш страхотно!

Деси, от интернет ги намирам. Също в сайта на общината има инфо на регистрираните плейгрупи с адресите, на детските градини, училища, регистрирани детегледачи. В чакалнята на поликлиниката има едно табло и на него също има обяви за плейгрупи, музикални групи, предстоящи забавления в квартала... Има и списание абсолютно безплатно за всеки район на Лондон с инфо специално за родителите и децата. Имат си и сайт и ако нещо те интересува, а не знаеш къде да търсиш, пишеш им и получаваш нужното инфо. Удобно е. Спирам да пиша, че много подробна станах  Embarassed

А вие къде заминавате и кога? Аз съм прпуснала новината  Embarassed Ако идвате в Лондон, да се обадиш, ей  Party

# 184
  • София/Осло
Еееееееееееееее не сме за Лондон, за съжаление. Към скандинавските страни сме се запътили живот и здраве

# 185
 newsm59  newsm38  bigdance2 nbirthday честито на денис.......малкия да расте здрав и послушен,да радва всички близки
ние сме 12кг,80см с 4 зъба Mr. Green (и два на път),все още не сме проходили,но се движим с каишки Wink

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 16:55 от anilevi

# 186
Уооооо Честит Рожден Ден на порасналото ти моченце newsm51 no Rage

Момичета ние най- после се сдобихме със заветното зъбче, дето 6 месеца се виждаше и напипваше, но чак сега изби Joy От днес Пъшо официално има горен ляв зъбак. Десния се е подготвил и за рождения ден се очаква да приличаме на зайче байче. Долните още ги няма никакви hahaha

Ние утре пътуваме, но все още не сме решили дали ще тръгваме рано сутринта или вечерта. Най- много да се включа още веднъж, а сега се залавям с гледане на снимки:)

# 187
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС!
ДА Е МНОГО ЗАСМЯН, ПОСЛУШЕН И ЗДРАВ!!!! И САМО ДА ВИ РАДВА, УО!
  Heart Eyes

# 188
Ех, Лулу и вие ли предадохте отбора  Mr. Green Ха честито да ви е  tooth и да кажеш на ухапаните какви късметлии са, че им се е случило по-рано  hahaha

# 189
Здравейте момичета.
Аз не се бях включвала няколко дена,защото много яко ни се скапа Компа от вирус.Вие доста сте изписали.Гледах снимки-много са сладки мишоците.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС newsm59 

Уо да ви е здрав,засмян и послушен рожденника Hug

Лулу честито зъбче  tooth

Мама Роси добре дошли.Чакаме снимки на Ронка бомбонка.  bowuu

Иви и на мен ми хареса предложението за име на новата темичка  Peace

Теди много сладка е Иви  bowuu

Съни дано да се запознаем някой ден.Ще ми бъде приятно. А и щом мъжете са ни градски. Heart Eyes Laughing

Лека вечер от мен.  bouquet

# 190
Първо честит първи рожден ден на вече големия мъж Денис на Уо да расте здраво,весело и щастливо дете  bigdance2 newsm59  Gift
Ох докато видя всички снимки забравих какво искам да кажа.Аз като казвам че нашия отбор е най хубав никой ми не вярва.На всички снимки си личи че вече не са тези маници който видях за пръв път на коледното парти,а са вече госпожички и господа.Пращам целувки на всички бебоци и техните мами,а за татковците едно браво че са съсдали такива хубави бебета.
Прибрахме се от морето и от скитня насам натам.
Веронка на морето започна да ходи но като се държи за мама,че ни тежи гъзето.Е на морето таткото изпълняваше ролята да държи дъщеряси,а аз само гледах отстрани,е и аз я хващах да годиме,но бързо ме заболяваше кръста.Като изключиме че хванахме трите с Веронка,аз и зълвами гадния летен вирус-повръщане и разтройство всичко останало мина добре.Първо Веронка го изкара ,след това аз,и след това зълвами.Тъкмо ни по премина на мене и зълвами и цъфнахме двете с месечно неразположение.Мъжа ми каза че догодина сам ще си ходи на море.Едната се подрискала и да не види нещо другата та й тя,па за капак и третата.Тъккмо мине едното другото дойде.Абе въобще беше дигнал накрая ръце от нас и каза че ако още нещо женско се случи ще с ехвърли в морето.Веронка почерня повече от мене хем беше на сянка.Първите два дена я беше страх от водата,но следващите няма изваждане,докато не заспиваше почти във водата.Целия плаж ни разбираше че излизаме.Тя каквато е контактна,на всеки се смее и бърбори нещо на нейния си език всеки ден имаше деца около нея и си играеха с нея.Та те може да са ни предали вирусчето,но сега сме добре.Ронката не ходи сама,но като кажа къде е тати или баба търчи към тях не мога да й смогна.
ЗА кръщенето мислиме да е след рождения ден.Рождения ден още нищо не сме измислили освен че на деня ще поканиме децата от нашия блок и съседния който са почти наборчета.От 1-3 годинки,а на 16.09 събота ще поканиме родата.
Деата супа давам от преди два месеца от както сме на кухня.Риба само на пюре купешко че съм скарана с кухнята.
За сушенето на косата ама извинете в тази жега и коса на дете да суша е кошмар.Никога не съм я сушила,няма й да я суша със сушуар.
Утре ще пусна снимки от морето че дават зор за компа

# 191
Честита 1-ва годинка на Денис   bouquet Много здраве и любов на цялото семейство, а на него щастливо детство   bouquet
Нямам време да гледам подробно снимки - дано ми остане че много обичам, но Теди вашите ги видях - в страхотна форма си - поздравления, а Ивето си е цяла госпожица - де да имах и аз нейния метаболизъм Simple Smile Калина на тази възраст много се смееше като я питахме иска ли да се жени  Laughing

# 192
Момичета благодаря много Simple Smile Целунах го от всички ви Simple Smile

Ето Ви малко снимки да разгледате .

Рожден ден

А ние се изнасяме на вилата че тука е страшна жегааааа а климатика се развали и ще го гледат чак утре.

# 193
Честит рожден ден на Денис  bouquet  bouquet

# 194
Здравейте момичета.
Отдавна не съм писала, защото няма какво да напиша.
При нас положението е следното: от днес си имаме нова и хубава количка ТСМ, чак от Пловдив докарана, с която ще се родя.
И Сара цял ден ми е с температура, като не сваля под 38. Педито каза, че било вирус, малкото съкровище само дриска, слава Б-гу, че не повръща. Не мога да и дам Хидрасека, пробвах със спринцовка в устата, милото така не съм я виждала да плаче. До няколко дена трябва да се нормализира.
Иначе, какво.... май няма нищо. Още не съм си проверила фишовете за ТОТО-то, мисля утре да го свърша, нищо не съм мислила за РД-то. Май и нашият татко тогава ще е в командировка. Както и да е, този, първият, според мен си е за родителите, не толкова за детето.
Хайде лека нощ и успешна седмица.

Общи условия

Активация на акаунт