Отговори
# 165
Ле ле голямо раздвижване, не мога да ви изчета!
Снимките на всички са супер яки! Просто не знам кога порстнаха тези деца! Да са ни живи и здави  Heart Eyes
Ади е 77см, 11 кг и има 7зъбета. Добре че не ме хапе  Joy
Имаме проблеми с пюретата на обяд. Не ще да яде и това си е. Иначе всичко друо си го хапва без проблем. Ние до края на месеца ще се пренесем в новия апартамент и от тогава съм се зарегла да му готвя, че там ше ми  по-добре, ама до тогава  newsm78
Иви екстра е заглавието Simple Smile успех на баба ти
Ние ще правим прощъпулник с кръщене и после рожден ден. Но Младостката банда нали сме много на 10, ще си направим общ детски рожден ден и няма да има сърдити. Веднъж с деца, веднъж с родата  Joy В този дух - някой знае ли някакви тънкости за прощъпулника? Аз знам, че след като се търкулне питката, после се чуи и се дава със сол и мед на  всеки? А питката сладка ли трябва да е като на 40 ден или не?

# 166
добре сме, добре сме, съни  Grinning май като гледам пак се посъбрахме, щом и аз едва изчитам вече  Hug
ние сме 77 см и над 10 кила, ама колко точно не е ясно, защото белият кантар (този като в бакалиите  Joy ) не ни хвана, а на другия не се премерихме, че голям рев, голямо чудо.
И ние се напочивахме, сега започва лудницата - първо кръщане, после живот и здраве рожден ден и за после не искам да мисля, че следва връщане на работа  Confused
Иначе с ходенето и ние сме само за ръчичка, стабилен е, но се страхува и така му е по-лесно да стигне до крайната цел  hahaha , която обикновено е я капачка от бира, я фас, я камъче  Crazy абе захранихме се и с пясък, и с веро от една джвъчка за правене на мехурчета  Embarassed, а уж гледам  ooooh!
яденето поне не е проблем засега, но сме предимно на готвени манджи.
и аз се накефих на снимки отново и нямам търпение да се видим, дано само мъжо не ме върже нещо, че ще го убия  Praynig , нали той ще ме транспортира
И накрая за протокола - ние сме със 6 зъба, хапем най-страшно и направо ласките са ни особено мечешки, но и аз хапя  Blush
Анилеви, браво за кърменето, не се притеснявай, ако детето се отбива само, не е рано, напротив, абсолчтно нормално и даже, ако сега не успеете да се отбиете, после може бая дълго да откарате в кърмене, но разбира се ти сама си знаеш как да постъпиш   bouquet
айде банда, отивам да почивам, докато не е станало прекалено късно

# 167
  • Варна
Здравейте и от нас!
Мони е 80см и към 9800, с 8 зъби  Laughing
Колко хубаво, че почва рожденденската треска при всички ни! Е, ние сме чак след повече от месец, но все пак се вълнуваме  Laughing Като се сетя миналата година по това време как се вълнувахме за раждането  Heart Eyes
Марис, и Мони доста често яде с мъка или закуската, или обяда. Може би е от жегата, незнам...Чудя се дали не й идват вече много 5 хранения на ден, макар че тя става доста рано, към 7 и иска почти веднага да яде...
Кръщенето може би ще остане за по-нататък, понеже още не сме се организирали. Иначе прощъпулника сигурно ще е по-скоро..
Момичета, и вие ли взимате кухнята баш на обяд?? Как може да не се съобразят малко с тая жега и поне известно време да готвят по-рано съответно и да я раздават по-рано?? Направо изпукваме точно в 12-1 часа  #Crazy
Аз от 7ми септември се връщам отново на работа. Уж бяхме намерили жена да гледа Мони, но точно преди седмица ни отказа. Вчера обаче се срещнах с една друга, която много ми допадна, днес и мъжът ми ще се запознава с нея, и ако я одобри и той, вече ще ми е по-спокойно.

# 168
Теди, израсна я лактозната непоносимост......
Браво на детето!  Hug
А заглавието, което предложи много ми хареса   bouquet
Стискам палци за операцията!

..... теди- категорично ще откажа да ми правят рентген......
Мда, аз сигурно бих направила същото  Peace
Личният ти лекар няма ли как да помогне  newsm78

Лулу, честита нова придобивка! Това си е за голямо хвалене  Hug
Мариска, леко и безаварийно местене! Да пуснеш снимки после  Hug

# 169
 #Cussing out Бахти точно сега ли трябваше  #2gunfire Денис днес ми вдигна 39.2 на обед  #Crazy До преди половин час успях да видя на термометъра 36.8 и страхувам се че пак почва да я вдига АМАН. Няма други оплаквания само това но ми взема силицитееееее.

За протокола ние сме 77.5 см 9.680кг и сме с 8 зъба.

Моля ви молете се за нас до утре да сме 6  Praynig  Praynig  Praynig
Дано господ ме чуе и поне един празник да мине без проблеми.

# 170
Днес сутринта бяхме на въпросната музикална група. Както си мислех, че 40 мин са малко, по едно време нямах търпение да приключваме. Лелееее, голяма какфония беше настанала по едно време. Раздадоха на всички дечица (към 10-15 бяха, възраст м/у 6 месеца и 2-3 годишни) дайрета, барабани, дрънкалки и какви ли не други инструменти. И като започнаха да ''свирят''... леле... какво се пееше хич и не се чуваше.  Joy Нооооо, на Тео мноооого му хареса. Играчки също им дадоха - разни животни. Те бяха специално за песничката за фермата на стария Макдоналд. Падна голямо мууу-кане, крякане, ойнк-ане, лаене и подобни   hahaha  И лодка карахме (имитирахме де)... За децата беше много забавно  Hug Другата седмица сме пак там 100%

Току що изядох сама огромна порция миди в бял сос с бяло вино. Ох, много ги обичам, а ако е чесново сосчето - още повече. Трябваше с мъжо да ги хапваме заедно и на свещи, ама му се обадиха да ходи да работи. Командироваха го за 3 дни нейде извън Лондон Sad Той снощи се прибра доволен, всички изпити са му минали много добре, изкарал е страхотно. Надявахме се поне днес да сме заедно, че в неделя брат ми си идва, но... не било писано. Нищо де, друг път ще си направим романтичната вечеря.

Деси, мерките на Тео другата седмица ще мога дам. Към 12 кг е мисля, не знам колко е висок и има 8 зъба.

Лулу, моят хулиганчо захапа баба си със зъбетата по бузата още като бяхме в БГ и на жената и се насълзиха очите от болка. Аз помислих първо, че я скубе силно, защото я беше хванал яко с ръчичките за косите, но се оказа, че и зъбките е впил стръвно в бузата и. И мен е хапал 2 пъти .

Иви, дано операцията мине успешно  Praynig Заглавието и на мен ми харесва много  Hug

Уо, моля се и при Денис да се успокоят нещата, да свали температурата и да имате съвършен празник  Praynig

Лека вечер от мен

# 171
Върнах се утре повече

# 172
Съни - добре сме , но ще се управим  Joy

Лулу - честито за дограмата и ...много смешно ми стана за бабата Laughing

Пепи незнам колко е висок, тежи около 11 и нещо, имамае 8 зъба, кърмим се повече отколкото би ми се искало, но иначе си има апетит и си папа с редки изключения. Както писах -не проходи ами пробяга направо - няма удържане вече и не ще за ръка. Голям танцьор се извъди  newsm68 dance като чуе музика която му хресва и почва едни рап изпълнения  Laughing
Друго нещо което много ми дотежава е че не мога да ходя вече в магазин с него - иска да слезе и почва да рови по щандовете и да си се занимава - гледай какво става ако му пресечеш заниманията Sick С какат до 3г. не влизах в магазина и сега се повтаря пак  Tired

Марис като правихме прощъпулка на Калина обичая бе преди да тръгне като се търкулне питката, крачетата му са вързани едно друго с червен конец се разрязва.

Пепа звучи ми много интересно това което пишеш за музикалната група - гледала съм по телевизията, но не съм виждала тук такова нещо за съжаление. Можеш ли да опишеш по подробно.

Иви радвам се че сте преодоляли проблема мисля си че щом хапва адапте в кашите не би трябвало да е проблем сиренето  newsm78 . Дано всичко е благополучно за баба ти Praynig

Бъдете здрави!

# 173
  • Остров Приятелство
Ха така де, да чуя малко отговори! GrinningТова добре, че сте добре все така давайте.Като сте добре вие, и дечковците ще са добре HugАааа какво сме се разговорили за какво ли не, а за назе си.......
WomanitKa Започвам да стискам палци да сте добре Praynig
mama rosi Добре си си дошла  bouquet
Пепа Звучи ми чудесно това с музикалната група, искаааааааам и ние така newsm68
Марис приятно местене Crazy
Хайде чао, или до утре или до след почивката!

# 174
Evi, нищо особено не е, но е забавно за децата. Обикновено песните вървят на СД и едновременно с това жената, която организира групите, също пее и танцува, а ние и подражаваме доколкото можем  Grinning . На песничките, в които се споменава носле, краче, ръчичка и подобни, съответно се показват от жената и децата трябва да ги покажат също. Ако в песента се пее за маршируване - всички маршируваме и така нататък, в песните за животни мяучим, мучим...  Joy  В общи линии всичко, което се пее трябва и да се изиграе. Песните не са дълги, а обикновено доста кратки и с много повторения. Хубаво е, че дават и музикални инструменти на малките да дрънчат, играчки също. Е, настава голяма лудница и песните почти не се чуват от барабаните, но важно е забавлението  Laughing  Ако обаче на някой не му се танцува, а му се пълзи просто из стаята - няма проблеми   newsm30
Ето тук има текстове на доста песнички, някои от кито пеем и ние.  Grinning Тези с по-дълъг текст се съкращават наполовина, че даже и повече.  Grinning
Всъщност и вие може да си организирате такива групички - събирате се на кафе в някой апартамент, пускате детските песни и забавлението започва  Hug

# 175
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Денис на Уо! Да е здрав и силен, а мама много обичана!  smile3525

Елито е 8.140 и 72 см 0 зъба  Mr. Green

Събирам данни за мерките на бебоците от раждането, досега, който иска да ми прати на ЛС или да ги пише тук   Hug Ако искате пишете кой месец с колко зъба сте били  Joy Идеята много ми хареса

Лулу, честита дограма   bouquet Добре, че сте без зъби  hahaha
Марис чакаме снимки от новия дом  Heart Eyes
Алекс браво, че сте успели толкова бързо да намерите бавачка! Дано всичко да е ок!
Теди дай малко мерки и снимки на Ивето  Flutter
Уо стискам палци днес рожденика да е здрав, за да се напразнувате хубаво!
Роси добре дошла  Hug
Евица, Пепи голям беладжия  hahaha А за сиренето ще се наканя, но да видим кога Simple Smile
Пепи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ако знаеш откога търся нещо такова! Една приятелка ми каза каквото се сети от детството си, ама друго си е с музика и текст   bouquet

# 176

newsm59 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И МНОГО ПОСЛУШЕН! newsm59
smile3525Уо, пожелавам ви днешния ден да е прекрасен и неповторим   smile3525

# 177
ЧЕСТИТО! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ МАЛКИЯ ДЕНИС И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ! newsm51

# 178
Уо, честит ви рожденик!  nbirthday
Да расте здраво, много усмихнато и послушно дете! Весел празник на цялото семейство!   bouquet

Иви, последната консултация на Ивето беше на 10,5 месеца -  8250 грама и 72 см. Върви по-дребничка и фина, а яде за двама. Педиатърката я похвали, че има отличен метаболизъм. Следващата ни консултация е след 10 дни, ще ти пусна на лични мерките. Явно с вас сме една категория  Laughing
Със снимките нещо поизостанахме, вече не я снимам непрекъснато  Blush

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 12:42 от tedi_b

# 179
  • София/Осло
 bdbaloni baloniЧЕСТИТ  ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС. ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН bdbaloni baloni
УО - надявам се да сте здрави и да изкарате един незабравим празник
Пепа- страхотно сте си изкарали в музикалната трупа Hug.А ти откъде получаваш информация за тези детски събирания и развлечения? Много ми е интересно дали като заминем ще мога и аз да се организирам да водя Макси по таквиз места newsm78
теди - много са ви хубави снимките.А ти си като момиченце направо Hug
мамо роси- добре дошла
лулу - честити джамове. Дано да нямате проблеми с мухъл, че около нас всички се оплакват. Ние до миналата зима нямахме ,но януари изби на едно място и при нас и е много неприятно Thinking
евица-  направо не мога да си го представя Пепи как тича и клати памперсово дупе Joy

Общи условия

Активация на акаунт