Отговори
# 150

Малееееееее това ми звучи непостижима мечта. Ние сме 9.680 и никак не се спираме незнам как ще наддаде.
Мами изследванията за годинката са перфектни. Докторката ни похвали Simple Smile Ние няма да имаме много гости но ще има много дечица. Бабите ни не им било до празнуване на едната другата е дале4е Sad е карай да ми е живо и здраво детето и моите нерви Simple Smile

# 151
Еци, АниК,
ами явно ще продължавам с кухнята, днес има малък напредък, изяде половината супа със сухар.
Че като се замисля и виждам че иначе би трябвало пак да готвя, оооооооооо, не Wink Не съм много по готвенето да си призная, не че не мога да готвя, ама ми е загуба на време.

Много готини наборчетата, то нали и майките сме лични убавици как!

Ето малко нови снимки от Красимирски : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5432&AlbumId=64001
Нямам идея защо е решил че всеки път като му насоча апарата в муцунката трябва да се хили като ряпа обаче е факт че на 98% от снимките е нахилен до уши Simple Smile Ама нек' се смее детето, лошо няма Simple Smile

# 152
  • София/Осло
Момичета, дайте връзки в медицинските среди newsm78
Трябва ми да си направя медицинско ама с хиляди изследвания вътре включително и рентген на бял дроб, пък аз с това кърмене не мога да го направя Tired
Ще лудна тия дни ви казвам Crazy

# 153
Леле, Асеим2, Краси голям сладурко  Hug Ще го изям направо. Невероятно чаровно бебеееее  Heart Eyes

# 154
Това за кръщенето го мисля откакто се е родила, но не искам да е във Варна, така че ще бъде другото лято. А прощъпулника изчаквам да проходи стабилно, че да може да ходи след питката си все пак  Joy Ако стане за РД-то ще ми е добре дошло  hahaha

Ани какъв ден е 26-ти Март? За именния ден на Габчето имам предвид?

Рукси, а аз си мислех, че нашата фамилия е конкуренция на сапунките  Mr. Green

Анилеви разбира се, че те помним  Hug Кога е кръщенето?

Асеим, Краси ми прилича малко на големия ми племенник  Crazy Страхотно зайче е с тези зъбки  Mr. Green Явно много си падам по зъбки Simple Smile ама и плешивата уста на малката не е никак лоша (поне не хапе  Mr. Green)

Деска нямам познати сори. Дано всичко е наред  Praynig

# 155
Асеймче, много ти е слънчев Краси  Hug Вие май като нас - с две зъбчета (като зайче) Laughing

Деска, ако ти правят рентген, не трябва да кърмиш 24 часа. Няма ли как да вържете едно денонощие  newsm78

Иви, а с вашата лактозна непоносимост какво стана?

# 156
Здравейте майчета и дечица Heart Eyes
абе големи сладури имаме в нашите редици

Междудругото искам да поздравя всички които продължават да си кърмят децата  bouquet  bouquet....за мен темата в момента ми е малко болна,тъйкато малкия отказа да суче(от 7.08) но си е още на кърма(цедя се)....много ми липсва дори не съм и предполагала че ще го кажа защото не бях 'голяма' мераклийка да кърмя Mr. Greenнадявах се до 1годинка да откараме но сега ще видя дали ще успея...... Tired
За кръщенето...датата ще в края на септември защото кръстника ни е зает и според него организираме нещата,но имаме човек там който е близо до Кръстов връх и ще уреди всичко......то няма кой знае какво само се плаща,дори сме уредили спането и почерпката......ако някой има желание мога след това да дам координа тите на познатите ми те имат вила в Борово и дават стаи....прекрасно е там,аз почти цялата бремнност бях на планината и си почивах там.

Хайде отивам да правя закуска....та по този повод вие освен попара какво друго правите сутрин
Пробвала съм и ювка и макарони със сирене..някакви други идеи???
Хайде после ако имам време пак
 LaughingИва

# 157
Момичета, помислете за заглавие за следващата тема. Там ще са многото рождени дни  Grinning

# 158
  • Остров Приятелство
Здравейте,
как сте моля/защо никой не ми отговаря на този въпрос Rolling Eyes/, та нали и ние сме хора и се чустваме някак - въпроса ми не е риторичен Grinning.

Страхотни снимки!
Много ми се искаше да дойда на срещата и все изчаквах да се запиша, че си викам ако пак не отида..........срам  Embarassed и добре, че изчаках - съпруга ми ме изненада ще ходим на почивка  family за 2 седмици.Е, може би не чак почивка.Ще ходим в Търговище/той е от там и свекърва ми е там  Sick/ и до Варна.На аквапарка в Търговище, на риба, на newsm41, на  grinning039 за малко, абе общо взето ще  car003

Хайде до скоро bye, приятна ви среща!

# 159
Теди, израсна я лактозната непоносимост. Сега бавно включвам повечко неща, но се пазя все още от млечните. С кърмата и млечните каши вече нямаме проблеми, но сирене и други млека не давам. Глутен хапва, ако реши  hahaha Трудно се храни напоследък общо взето Rolling Eyes

Анилеви, важното е, че получава кърма - уникална и направена специално за него, която само ти можеш да му осигуриш. Браво за ентусиазма да се цедиш   bouquet

Бебетата вече са деца - септемврийчетата стават на една  newsm38
Незнам колко е сполучливо може и по-добро да се измисли.

Нашето пътуване окончателно се отложи  Cry ще оперират баба другата седмица  Cry

# 160
  • София/Осло

съни- благодаря добре съм, малко повече заета съм от колкото ми се иска ,но не се оплаквам Joy
Иви- много готино предложение за заглавие
теди- категорично ще откажа да ми правят рентген
Момичета споделете ,колко тежат мишоците и колко са високи Thinking

# 161
Здравейте!

От 3 месеца не съм се включвала - правим ремонт и не сме вкъщи, надявам се другата седмица да успея да изчета малко поне.

Ивана е 9.320 и 75 см, има 3 зъба, още няма желание да ходи самостоятелно, но с помощ се справя добре. И аз реших кръщенето да го направим с рождения ден.

# 162
Еййй какво раздвижване е настанало и виждам че вече старите кримки са пак на линия Hug Hug Hug
Аз пък искам да ви се поФаля с две неща:
1. Първо имаме си нова дограма Mr. Green
2. Марта е ухапала баба си с беззъбата си муцуна Joy Joy Joy

# 163
********************** С Р Е Щ А ***********************
вторник 22.08. в 17:30 в Борисовата градина на езерото Ариана 

newsm10 Rady, AniK, Deata, Winny, Aseim2, Olja?, Maris, GALL78, Evica, Pipi67, Dani, MamaRosi, Deysi?,
              Magda, Ruxi

Руми, не се чуди много  Hug В компанията ви липсва само едно момченце  Heart Eyes  Да са ви честити джамовете  Mr. Green Добре, че е беззъба  hahaha
Деска, единствено се сещам в някоя частна клиника срещу заплащане да ти го дадат. Веднъж ми направиха подобна услуга. Нямам познат  Thinking Не съм ходила от 2 месеца на консултация  Embarassed
Анджи, хайде на среща, мила  Hug
Иви, и аз гласувам ЗА за заглавието   bouquet
Съни, весело изкарване  Sunglasses
Ани, как ги правите тез Убавци, бе мила  Joy Искам и аз един синеок Краси  hahaha Голям е сладур!  Heart Eyes
Стана то голямото лятно раздвижване   Party

# 164
Деата - нямам познати в тази област  Sad
Иви - много ми харесва заглавието  Hug. Дано операцията мине успешно и лесно  Praynig
Лулу - честита ви дограма, звукоизолацията е злато.
Отчетни мерки ще дам след консултацията другата седмица. Имаме вече 3 зъбчета, едва подали се, не се виждат тип заек още  Joy

Тонеса нещо се изгуби ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт