Отговори
# 225
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 226
Здравейте майчета на септемврийчета  Heart Eyes благодарение на поканата на Ivy  да се включа във вашия форум, вече можем и ние с моето съкровище да се присъединим  Grinning към вас !
Поздрави   bouquet до съвсем скоро  Grinning

# 227
Здравейте ето малко  smile3509 smile3509 от днескашната среща.В Рукси също има.Ама колко са пораснали всички.Дано като се събереме на общ рожден ден да дойдат всички.Личи си вече че не са децата който преди по малко от година родихме.Ех как си лети времето,а бяхме млади hahaha hahaha hahahaБеше голямо шоу.Всеки хванат за мама и се мъчи да ходи или лазеше.Представям си например когато след години се срешнеме за първия им учебен ден и за абитуренските им балове.Ще си викаме "Сигорно кога бяха бебета,ей ги на сега какви са" .Да сме живи и здрави до тогава.
Свате мнтого не обръщай внимание с кого се е закачала Вероника.Ама тя само си играеше с тях.Лулу не сме ви взели Макси.Споко
Ето и снимките.Има и от погачата онзи ден дето ходих.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56209&photo=42

# 228
Ди добре дошла  Hug

Роси разкошни снимки. Всички сте толкова хубави  Hug Прииска ми се да бях там с вас  Blush Жалко, че няма как да стане  Sad

# 229
Добро утро момичета.
Здравей Хранди, добре дошла!
Леле момичета, как ви се радвах, колко са ни пораснали децата. Хайде пак на среща преди да е станало студено и есенно. Ние вече сме добре и сме готови за подвизи, така че докато сте загряли хайде пак Laughing

# 230
Честит рожден ден на Вероничка на мама Поли и на Криси на мама Блонди   bouquet  bouquet  bouquet

Да са ви живи и здрави дечицата, много да ви радват и много гордост да ви носят!
Да са усмихнати, послушни и винаги обградени от много обич  Hug
Честит празник на двете семейства  Hug

# 231
  • Варна
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВЕРОНИКА И КРИСТИЯН! ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ, ПОСЛУШНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!   newsm59  bigdance2

# 232
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 На нашта адашка Вероника на Пиопле и Криско на Блонди.Да са живи и здрави,весели и да получат много  Gift  Gift  Gift  Gift  Gift  Gift  party002

# 233
bdbaloniЧестит рожден ден на КалинаSimple Smilesmile3510

bdbaloniЧестит рожден ден на Они на ПипиоленцеSimple Smilesmile3510

bdbaloniЧестит рожден ден на Криско на БлондиSimple Smilesmile3510

Да са здрави, много весели и безгрижни!

Вчера беше супер, само жалко дето закъснях и засякох за малко Дани, Ани и още няколко мили мами, които хукнаха почти веднага:-((

Роси, снимките са много готини, благодаря много:-)

А пък за тези, които не бяха, освен сладурския бебе купон, изпуснаха да видят много готини мацки:-) И особено Рукси, която обра всички точки Hug Heart Eyes Blush  bouquet

# 234
Честит рожден ден на Калина

Честит рожден ден на Они

Честит рожден ден на Криско
!!!!!!!!!

Ние с Краси за съжаление не можахме да дойдем на срещата, понеже сме яката посрани от летния вирус...
Роднините ми и те го карат.

Вчера едва станах от леглото, аз имах и температура, Краси се държи мъжки и не вдига. Само другите екстри.
Сега давам Хидрасек и витамин С дано се оправи бързо, че миналия път беше 10 дни с разстройство.

Аз не съм се оправила още съвсем и съм ГЛАДНА, ужас, а не мога да ям...

Айде чао за сега

# 235
Ех, разгледах снимките на mama rosi
супер сте си прекарали, много хубави бебища и майки!

Пак съжаляваме че не бяхме с Пухестия...

# 236
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Они и Криско!!! hbday

Страшна среща! Много бебета много нещо Simple Smile Като сравня снимките с тези от миналата година ...
http://rusi.nikola-bg.com/snimki/sbirka5/Rusi%20170.jpgдоста сме се променили  Mr. Green
Рукси, мерси за организацията   bouquet

# 237
bdbaloni
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРОНИКА!  cook   
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО! cook
bdbaloni
Пожелавам им да растат здрави и много щастливи! Весело изкарване на празника Hug

# 238
Честито и от мен на рождениците и на техните родители! Само радост и любов!
Тайги, какви сте мили и сладки дунди. Толкова ме е яд, че тогава само четях книгата за развитието на плода и не влизах много във форума.... Sad

# 239
  • София/Осло
 bdbaloni baloni bdbaloniЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БЕБЕРОНИЧКА. ДА РАСТЕ СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ bdbaloni baloni bdbaloni
 newsm59  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО. newsm59  bigdance2
Ей момичета, много ми беше драго вчера на срещичката.Малките пипонковци са станали истински сладкиши, а пък мамите ...........за тях кво да кажа.....най-готините гаджета в интернет пространството Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт