Отговори
# 240
  • Варна
Много хубави снимки от срещичката, чудесни са всички и майки и бебоци  Heart Eyes

Мерки и теглилки от днес - 10,150 кг и 80см. Тръгнали били да излизат кучешките зъби отдолу  #Crazy  Иначе шилото ходи където му падне, кляка, сяда, става без опора.

Я да ви питам нещо - с какви играчки играят дребосъците? - аз днес купих на Мони един цилиндър с формички които се пъхат вътре, върти го, успя да вкара вътре 1-2. Има и от онези търкалки, обаче още не се сеща да я бута като върви, а само я лапа. Имате ли и други идеи за по-занимателни играчки, от разни бебешки дрънкалки?

# 241
  • София/Осло
Алекс- ние си играем с всичко друго ,но не и с бебшки играчки. Любимо на Макси е да пълни шишета с камъчета и после да дрънка Joy или да играе с домакински съдове Laughing

# 242
  • Варна
Алекс- ние си играем с всичко друго ,но не и с бебшки играчки. Любимо на Макси е да пълни шишета с камъчета и после да дрънка Joy или да играе с домакински съдове Laughing
Хехе, те тези играчки и при нас са основното занимание, също и празни пластмасови бутилки, за дистанционни и телефони да не говорим  Joy

# 243
Алек онзи ден открихме че на мама в стаята демек кухнята има по интересни и музикални играчки.Дадох й една лъжица за супа и като отвори шкафа,докато миех ми изнасяше серенада.Само я помолих ако чупи да остави поне две паници да има в какво да ядеме с баща й.За щастие нямаше счупени.Колкото до тези формички и аз й взех такива от морето и си мисли че е дрънкалка или си чеше зъбите със формичките.Колкото до тези дрънкалки с бастунче за ходещи ние отдавна си имаме такова.Наедин събор си го гепи и от тогава все някой й го взима да си играе,но като е в нея си дрънка с топката.Днес разбрахме че тенджерата на мама и лъжицата взети заедно издават прекрасен звук.Те мамите видяха вчера че мойта веднага взе на някой дайрето и започна да дрънка.Вече знам че ще стане певица и то май чалка,защото като чуе чалка само си друса дупето и мрънкя да е права да танцуваме.

# 244
Честит първи рожден ден на Вероника и Кристиян! Да растат здрави, щастливи и палави!
 baloni bdbaloni baloni
Честит рожден ден и на Калина! newsm51
Ние се завърнахме в града Grinning Много сме доволни - първо се топнахме в морето, а после се изхитрихме и по време на най-големите жеги бяхме на планина Mr. Green Обаче последните 3-4 часа в планината ни поднесоха голяма изненада People Santa - валя град и после баткото и таткото се забавляваха с ледени топки посред лято #Crazy Ето и снимки, те разказват по-добре как сме си прекарали:
МОРЕ И ПЛАНИНА
Емил беше щастлив и на морето, и на планината, понесе пътя добре, проблеми нямаше. Само че на плажа стоеше само с биберон, защото иначе щеше да изяде пясъка и нямаше да има къде да се пекат хората Joy На дълбокото страшно му хареса, но в началото малко си поплака от голямото страшно синьо море Wink Обаче бързо свикна и се кефеше като ходеше по пясъка и прибоя Mr. Green На планината пък опита на вкус малко тревички, шишарки, пръчки и т.н., но хич не ставаха за ядене hahaha Вече се опитва да ходи, но го е страх да се пусне все още - малко огъва краката Wink Също така никакви зъби не се виждат на хоризонта Confused Колко останахме в отбора на беззъбите? Mr. Green
Страшен бебешки купон сте имали! И колко са пораснали децата!
А болните да оздравяват бързо!
Засега ви оставям, ще се включвам пак от време на време Hug

# 245
Здравейте момичета,
Благодаря от сърце за милите думи Hug Hug Hug

Днес цял ден очите ми се пълнят със сълзи от щастие и благодарност, че в дома ни е Вероника. Изживях всяка минута от деня на раждането и разбира се в 14.07ч. си поплаках, гушнала силно прекрасното ми момиченце.
За мен тази една година беше изпълнена с много емоции (за съжаление понякога и отрицателни), но също така и много , много красиви моменти, благодарение на на най-прекрасното създание в живота ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам на себе си и на вас да са ни живи и здрави дечицата, да ни радват, да ги глезиме, защото наистина се оказа, че няма по-хубаво от това да си МАЙКА Hug
Черпя всички ви с парче торта, чаша кафе и портокалов фреш smile3503
Поли

# 246
Момичета имам една молба - вижте тази анкетка и гласувайте, че съм в голямо чудене изпаднала newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122404.0

# 247
  • по Пътеката

Честито на всички рожденници!С пожелание за здраве и много поводи за усмивки..

Мисля,че болестта ни подмина.Екатерина е жизнена,опитва се да поема повече течности и да се храни..

Lss,и ние сме за записване в клуба на беззъбите... Grinning

Поздрави

# 248
hbdtu hbdtu hbdtu hbdtu baloni на Бебероничка, Калоян и на кака Калина. Да растат живи, здрави, усмихнати и щастливи за радост на мама и тати!

Роси, благодаря за снимките   bouquet ииии очаквайте включване  Laughing Laughing Laughing Някой ден имам мнооого снимки да качвам  Embarassed Embarassed

Много благодаря за милите думи и както някой спомена  smile3508 както сме загряли да ви предложа следваща ...

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

среща-купон на 09.10.2006 
общ рожден ден на септемврийчета 2005   party041
в р-т ПРИ ФОНТАНА от 17:30 ч.

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

Последното ни сладурче е на 06.10 - малката Теодора. За заведението единодушно решихме на сбирката вчера /е само няколко мами бяхме Embarassed/, че заведението е подходящо. Направила съм запитване дали ще ни искат  hahaha hahaha hahaha Условието им е да гарантираме минимална консумация за 200 лв. т.к. е вечерен час и купона е уреден  Hands Clap Съгласни, несъгласни, въздържали се  Joy ... Вие сте на ход  Joy Екстри: торта естествено  Mr. Green, балони, друга украса, клоун /да не ги изплаши newsm78/, символични подаръчета, снимки и мноооого добро настроение  Joy

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОНИ И КРИСТИЯН !!!!   Grinning Grinning Grinning

За купона съм за  Hug

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 12:58 от eci

# 250
  • Пловдив
Честити Рожденни дни на Они, Криско, Денис и кака Калина!!!
Да са живи, здрави, весели, щастливи и мамите много да ги слушкат!!!

bigdance2  Party Time Tada newsm38 newsm59  ura

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 18:04 от ЗлаВещица

# 251
  • София, Младост 3
Привет на всички мамчета и мънички дечица - ей ,вече не са бебета! Кога мина това време!
Включвам се набързо от един клуб в Благоевград, за да честитя на всички вече едногодишни наши съкровища /макар и със закъснение за някои/!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 newsm38 newsm59

НА

Александър на мама Марчето
Никола на мама Ruxi
Ангел на мама dejo 
Теодор на мама Jul 
Денис на мама WomanitKa   
Вероника на мама pipiole     
Кристиян на мама Blondi   

ДА  БЪДАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА И ДА СЛУШКАТ МАМА И ТАТИ
!

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 252
Честит Рожден Ден на Вероника и на Криско  Hug! Поли, Блонди, да са ви живи и здравички децата и да растат много щастливи и усмихнати   bouquet   bouquet   bouquet

Уо, Честит Рожден Ден и на Денис, макар и с малко закъснение! Да е жив и здрав и все по-малко да те ядосва  Wink

За купона - най-вероятно няма да мога, защото по това време сигурно ще сме на море, но нищо не се знае де.

Роси, снимките са много хубави, само дето не знам защо винаги излизам такъв дебил на снимки  Crazy . Уж в огледалото съм по-симпатична  ooooh!

поздрави на всички

# 253
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРОНИКА И КРИСТИЯН  newsm59 nbirthday
ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЗАСМЯНИ

Момичета много хубави снимки -личи си ,че добре сте си изкарали вчера.Да се надяваме,че следващият път и ние ще дойдем.Колко са пораснали всички сладури. Hug

За общият рожден ден аз съм ЗА Peace

ЛСС  и Емо е голям сладур.Страхотни снимки си направила.

лека вечер   bouquet

# 254
  • Пловдив
Момичета , да ви се похвала и Приси вече ходи. newsm44  До сега е правила по две три стъпки, но вчера като излязохме пред блока се втурна направо да бяга  running вземаше по 10-15 метра без да спре, накрая тупваше на дупето и искаше да лази  newsm30 В къщи също ходи, но като излязохме днес в парка да се похвалим на Емо се заинати и не направи нито крачка, само си стоеше на едно място  - голямо инатче  tantrum И в момента в който се прибрахме в къщи отново тръгна да ходи от стая в стая.    tiptoe

Общи условия

Активация на акаунт