Отговори
# 255
Момичета , благодаря ви за поздравленията Hug Hug Hug

nbirthday Честит рожден ден на Вероничка и Криско   newsm38  bouquet newsm59

Чакам другата среща с нетърпение  Hug
Гледам че се пада събота - да вземем да вземем татьовците - кат си нямат бгтатко.сом  Simple Smile  newsm78

# 256
Честит рожден на всички и от нас !!!!!!!!! Не се познаваме и затова не мога още да назова по имена, но най-важното е че пожеланията са от сърце : Нека да живеят в един прекрасен свят, изпълнен с радост и веселие, макар да не може и без сълзи, но да са малко   Heart Eyes Пожелавам ви да се гордеете с вашите най-обичани съкровища !!! Нека да не се отърват от здраве !!!!!!!!!!!
Поздрави от Дияна и бебе Макси
 newsm59 nbirthday  bigdance2 newsm38  Gift Tada

# 257
  • Sofia
Ruxi, много се радвам, че "се завърна" в организациите  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Засега сме на линия за купона  Peace

# 258
evica - 09.10. - датата за срещата рожден ден се пада понеделник. (септември май е събота). Може и уикенда да бъде с татковците  Joy Предлагам да се консултирате с тях дали масово имат желание да дойдат, може да стане голям купон. Ще увеличим консумацията също  Wink

# 259
Рукси, ще трябва дебело да подчертаеш, че срещата е за октомври, а не за септември  Peace

# 260
Теди, Александра, мама Роси, Уини, асеим2, Тайги, Пепа, Фрийк Мен, деата, Лсс, евичка77, Даниспорт, Дейзи, евица, еци, иви, и хранди - благодаря ви от сърце, мили момичета, за хубавите пожелания, мили думи и красиви картички. Трогнати сме от вниманието. Поздрави и целувки на вас и на всички бъдещи и вече бивши рожденници - да са живи и здрави, с късмет в живота и всичко най най.  Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 15:52 от Блонди

# 261
Блонди, мен си забравила да споменеш. Честитих ви празника, но в бързината грешно съм преписала името от горния постинг, за което много се извинявам  Embarassed, поправих го  Peace

# 262
Блонди, имате ли вече снимки от празника?

# 263
Честит Рожден Ден на Вероничка и Криско! Да растат обградени в грижи и любов, да имат прекрасно детство и да пораснат прекрасни хора!

# 264
Освен споменатите "играчки" при нас хит са диксовете, две стаи компютърни кутии (идеални метални барабани), играта на пусни бибка зад леглото и гледай как мама я вади (за целта сме купили 5 че да има Joy) и други такива. Досега ползвахме касетофона за стъпалце, чрез което да се качваме на спалнята, но откакто разбра, че това нещо издава звуци и то мнооооого страшни стоим на почетна дистанция и не го пипаме (добре дошло за мама).

Алекс
добавих ви новите мерки   bouquet

ЛСС добре дошли  Hug Невероятни снимки! Много ми харесаха как са се гушнали двамата  Hug, а и  тази С прискърбие и радост мога да ти съобщя, че Мартуша напусна отбора на беззъбите  tooth

Последните беззъби чудовища са Емо на ЛСС, Али на Уини, Екатерина на Анхеса и Ели на Иви. Ако има други да свиркат трябва да се знаем и да се поддържаме в такъв тежък за нас и бебетата ни момент  Joy

Поли сигурна съм, че и аз ще си поплача, защото започнах отсега с постинга ти   bouquet

Вещи честити ходещи крачета на Приси! Да са силни и бързи!

Хранди Ако искаш прати ми останалите мерки от първата ви годинка да ги сложа към табличката, която още е в работен вариант.

Момичета баба вече 5 часа е в операция моля ви помолете се за нея  Praynig

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 14:30 от Ivy

# 265
Вещи, честити ходещи крачета на Приси  Hug

Иви, стискам палци операцията на баба ти да мине успешно! Пожелавам й пълно и бързо възстановяване!
Минахме през много подобна на вашата ситуация, така че си представям колко напрегнато ви е в момента  Confused

Моята Ивайла (откакто пропълзя) си играе предимно с играчките на батко си. Те са пръснати по земята във всяка стая почти през целия ден и достъпът й до тях е много улеснен  Laughing Хубавото е, че Оги сам подава играчки на дребната и няма нищо против временното им ползване, разбирайте разглеждане, после удряне в земята и накрая хууубаво олигавяне  Laughing
Напоследък на почит са всички играчки, които стават за настървено дъвкане, защото й растат няколко зъбки наведнъж  Confused Всеки нов предмет предизвиква интерес и се сърди, ако не й дадем да го пипне и разгледа.

Момичета, някой чувал ли е скоро мама Дежо? Вече няколко пъти се сещам за тях и се чудя къде се загубиха  newsm78 Не следя стриктно всичките ни теми, та може и да съм пропуснала  Blush

И още нещо - на нас през септември ни се очертава доста ходене насам-натам и няма да имам възможност да обновявам списъка с рождениците. Моля някой друг да подготви и пусне следващата тема! Мерси   bouquet

Хубав ден на всички  Hug

# 266
Блонди, мен си забравила да споменеш. Честитих ви празника, но в бързината грешно съм преписала името от горния постинг, за което много се извинявам  Embarassed, поправих го  Peace

Поправих се, и аз видях две Калоянчета, ама реших, че има Калоян  Grinning

Тедка, има снимки, ама още не съм стигнала до тях. Скоро ще сложа, обещавам. Голямо празненство не сме имали, понеже няма кого много да поканим тук  Sad, но все пак торта и свещички имаше  Hug

# 267
Хайде аз ще се пробвам Simple Smile)

Баба излезе от операция и макар да са критични следващите дни, поне засега е добре  Praynig

# 268
Ето я новата тема

# 269
  • Пловдив

Поправих се, и аз видях две Калоянчета, ама реших, че има Калоян  Grinning

Тедка, има снимки, ама още не съм стигнала до тях. Скоро ще сложа, обещавам. Голямо празненство не сме имали, понеже няма кого много да поканим тук  Sad, но все пак торта и свещички имаше  Hug

Блонди, и аз съм от сбъркалите, сега ще се поправя Embarassed Но ме заблуди и една друга тема, в която пишеш, че откакто Криско е навършил годинка вече не правел нещо или не бил където бил като бебе, не помня какво точно беше. Дори щят да питам не е ли от нашите бебета, но нали съм вече стара и изкуфяла помислих, че ме е хванала склерозата и се бъркам нещо от дира. И така си написах Калоян  Embarassed Не знам дали се разбира нещо от написаното, дано сте схванали поне смисъла  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт