Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 24

• 65 617
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И ние сме на пилешко с грах тази вечер. По рецепта на “Супичка”. За първи път го правя на фурна, много вкусно се получи.

Скрит текст:

И домашен течен шоколад

Скрит текст:

# 571
  • Mediterraneo
Пушко роле,пълнено с праз, спанак и бекон

Бъркани яйца с немски наденички и домати

Картофена супа със сьомга

# 572
  • Варна

Шницел от кайма запечен с картофено пюре отгоре и кашкавал
Скрит текст:

отново чийзкейк

# 573
Разногледа станах, вкусотия след вкусотия!
beniii, разкошна супичка!
На polly агнешкото изглежда.....абе, като агнешко! Много апетитно!
От DespicableMe си крадвам гофретка!
На placebo7 домашният шоколад пък ме върна назад в годините, с какво нетърпение чаках мама да го забърка! Simple Smile
k_savova, и шницелите, и чийзчето изглеждат страхотно! Спирам да изреждам, че ферман ще изпиша! От всяка снимка се вижда желанието и старанието да се приготви нещо вкусничко!

У нас тая вечер салатка,

фасулец,

в комплекС със страхотна домашна вкусотийка

и палачинки.

# 574
  • Шотландия/Абърдийн
За вечеря пилешко филе със салата. Blush

# 575
# 576
  • Sofia
Днес моето момиче ще хапва едно от най-любимите си ястия - Оризови нудли с пилешко, яйца, броколи и млад грах;   салата - кит. зеле, морков, репичка и ябълка с горчичено-майонезен дресинг;  лимецов линцер с френско грозде; манго и боровинки

# 577
  • Русе
Видях много интересни предложения и апетитни неща! Поздравления!
От мен една зеленчукова супа

Лозови сарми

Торта с бишкоти, маскарпоне и сладко от малини, с недобри снимки, щракнати набързо с телефон

# 578
  • там където има винаги вятър
Бобената гарнитура е по идея от тук, но май съм сложила много червен пипер Thinking

Макарони на фурна, този път не толкова сбити...Май макароните ми са много за 1 л мляко.

Скрит текст:
В заведението в което хапвам от време на време на работа са съвсем, съвсем други Rolling Eyes

# 579
  • София
Защото там слагат и други неща, в моята работа правят уникална бисквитена торта с маскарпоне  но нямат право да казват рецептата
Колко макарони на колко мляко си сложила?

# 580
  • В царството на игрите:)

Печен омлет на руло

И зелена салата за гарнитура

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 14:37 от milmich

# 581
# 582
  • там където има винаги вятър
Тая седмица нещо се изчерпах от към идеи за готвене и снощи бяхме на ей това Frowning1

Защото там слагат и други неща, в моята работа правят уникална бисквитена торта с маскарпоне  но нямат право да казват рецептата
Колко макарони на колко мляко си сложила?

Ами един пакет - 400 г би трябвало да е Thinking

А, не е такова заведението при нас, че да не кажат рецептата. Питала съм, ама отдавна и тъй като рядко ги правя/въпреки че много ги обичаме/ не съм си записала.
Скрит текст:
Като че ли с мляко на прах ги правят??? Зная че със сигурност слагат и сирене. Аз - не. Ще питам по заплатено време, няма как да не ми кажат Smirk

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 12:21 от mama iasi

# 583
  • ВАРНА
Любими наши соленки с пушена Гауда

# 584
В четвъртък приготвих едно по-различно пиле с ананас, което се получи много вкусно. Сигурна съм, че не би допаднало на всеки, но ще споделя с вас рецептата му. Прекрасен ден ви пожелавам! 😋🍛🍗🍍🤩
http://---shoretner923-2HYS4M3

Общи условия

Активация на акаунт