Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 413
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Дай направо линк, само такова чудо нямам. Или да те изчакам ако работи. Така се минах с ушната машинка дето кал вади. Да бе...хах

# 676
А вие кога им ги режете? Аз успявам само когато спи..

# 677
Абе опитвах много пъти, на различни места, но откакто преинсталирах  тел не мога да копирам линкове. Тъпа работа.

Иначе се казва   Cherish Baby Care Electric Nail File: Baby Nail Trimmer for Infant and Toddler от amazon uk.

Иначе като я пробвам ще споделя как е.

Режа ги докато яде, и винаги успявам.

# 678
Аз режа ноктите с ножичката от комплекта. Оказа се много сполучлива. В началото магията се случваше само докато спеше. Сега и пускам телевизора и действам. Давам да държи нещо в едната ръка.

# 679
Не знам вашето какво е, но да знаеш, че ако е атопичен дерматит, той около заболявания се обостря наново- във вашия случай евентуално заради грипа.
Аз пак да потърся съвет...моята беба е за захранване вече, но поради едни сухи участъци по тялото (не знам дерматит ли е или какво) ходих на 2ма дерматолози и получих 2 различни мнения. Единия казва да захранвам, а другия да чакам. Какво са ви казали на вас?
Използваме Биодерма АБЦ още от изписването, а след като се появи първото петънце мазах с La roche AP+, подобри се положението, но после за съжаление малката беше в болница на антибиотик заради грип и сега в последните 2 седмици тези сухи петна се разпространиха повече.

# 680
Режа им ги с бебешка ножичка-за няма и 2 минутки са готови.По всяко време дават,стига да не са точно преди ядене. 😂

# 681
Момичета,моля ви обяснете ми като започне детето да яде пълна порция пюре остава ли то за обедното меню и по колко пъти на ден се дава пюре и какво?и храненето с мляко по колко пъти на ден остава?

# 682
Likeawind когато започне да яде пълна порция, това вече е заместено хранене. И следва да спреш да даваш мляко след прюрето.
Остават ти останалите млечни хранения, зависи колко има бебето.
Второто хранене зависи от теб кога ще започнеш. Някой започват когато заместя едно хранене, други когато дадат определено количествено зеленчуци, има и схема в която захранваш с един и същ зеленчук докато не заместиш едно цяло хранене.
Няма точно правила за захранването, търсиш инфо, събираш информация и правиш това което ти се вижда най- логично.
Между въвеждането на новите храни трябва да има поне два дни, препоръчва се 4-7, защото имало алергии с натрупване.
В която документ от лекаря за захранването пише да се въведат поне 6 зеленчука и тогава да се премине към заместване на второто хранене.

# 683
Момичета , имам въпрос към тези които са захранили бебоците. След ядене на пюре излизат ли пъпчици около устата на бебоците? Забелязах, че след като я нахраня , около устата и излизат пъпчици и се чудя дали е някаква реакция към картофа или е от това че го плюе и се омазва ? Отделно докато яде го обирам с лъжицата около устата , че става мазало. Само там излизат пъпчици , никъде другаде. На следващия ден вече ги няма и след като я нахраня пак се появяват.

# 684
Според мен е реакция.
Виж в тази стара тема какво пише:

https://m.bg-mamma.com/?topic=421950

# 685
Здравей, не съм захранила, но малката има пъпки само около устата, предполагам тъй като лапа всичко, което може да докопа, чистя я често с тампонче за лице и водичка.
Момичета , имам въпрос към тези които са захранили бебоците. След ядене на пюре излизат ли пъпчици около устата на бебоците? Забелязах, че след като я нахраня , около устата и излизат пъпчици и се чудя дали е някаква реакция към картофа или е от това че го плюе и се омазва ? Отделно докато яде го обирам с лъжицата около устата , че става мазало. Само там излизат пъпчици , никъде другаде. На следващия ден вече ги няма и след като я нахраня пак се появяват.

# 686
Ох при нас е голям рев от тия пюрета,не искаа да яде,държи го в устата реве и не гълта в чудо се видях,пея,дрънкам с разби играчки не,не и не... друго бебе което плаче има ли? Дали няма да я травмирам после да не иска още повече да яде? Давах картоф- 3 дни,днес морков уж по-сладък същата работа разреждам с АМ уж да и мирише да и е познато... уж

# 687
  • not found
Какви са сладки бебоците , мрънкат , плачкат иди ги разбери защо 🧐 Моята маймунка снощи смее ми се минута , две мрънка , почвам да пея , той вика , спирам да пея реве 🤪🤪🤪 пълен цирк , ако и то знаеше какво му е . Последните дни не суче добре изобщо, дърпа се , гледа ме , смее ми се , говори ми , рита ... то не е ядене , борба е . Представям си със захранването как ще е 🥳

# 688
Да не би да й е рано все още...
Ох при нас е голям рев от тия пюрета,не искаа да яде,държи го в устата реве и не гълта в чудо се видях,пея,дрънкам с разби играчки не,не и не... друго бебе което плаче има ли? Дали няма да я травмирам после да не иска още повече да яде? Давах картоф- 3 дни,днес морков уж по-сладък същата работа разреждам с АМ уж да и мирише да и е познато... уж

# 689
Да не би да й е рано все още...

И аз това се замислих,но всички около мен ми казват ще свикне, ново и е за това така и нз дали да продължа или да изчакам да станем 5месеца.

Общи условия

Активация на акаунт