Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 475
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Аз сменям ако нещо е изпуснал или е мн пълен.
Но той много рядко вече пикае нощем. Не знам как стиска, ситринта като се събуди и започва Великото пикаене и сменям два памперса за 15 Мин.
Акането също не го прави нощем, само през деня.

Напоследък и той е киселяк. От 5 нощи заспива в 9 и до 12 се буди првз 30-40 Мин в плач, приспивам го пак и като мине 12 заспива дълбоко до 5-6 сутринта.

# 556
Само моята бебка ли заспива в 23:30-00 🙄🙄
Аз преди 23 изобщо не си правя и труда да я приспивам. От 19-20 ч нататък само ако видя, че й се спи и е нервна, я приспивам да дремне 30 мин максимум. Но пък като заспи после, сутрин се буди към 9-9:30 ч. Може би трябва да почна да я приспивам по-рано, но аз така или иначе не мога да лягам рано, само в началото като я хранех по няколко пъти нощем лягах с нея.

# 557
И моето бебче вече не ака нощем, само през деня и то в едни и същи часове, нощем си пишка обаче памперсът е препълнен сутрин.
Заспива в диапазона 22:00 22:30 обикновено, случва се и в 23:00 ако е спала повече през деня, като спи 4 часа след обяд и после към 19:30 дремне 30,40 мин в 22:00 трудно я приспивам.

# 558
При нас, малката има няколко дрямки от по 30-40 мин до 2 часа най-дългата. И вече вечер след 19 ч гледам да не я приспивам.

# 559
  • Пловдив
И ние сме хванали някакъв режим. Спим от 23 до 6 и нещо..но с цица в уста. Още не сме се научили на биба. Ако извади цицата и се разбужда. Почвам да се панирам какво ще правим.
Не сменяме памперса и често е само напикан. Вчера се опита да се подсече и си мисля, че май е от памперс Pur, дето й купих. Най най хубавите уж!
Овладявяме полажението с Веледа за дупе. И миене на мивката. Иначе.цял ден бърша с кърпи и само вечер мивка. Но сега няколко дни ще е с вода с лайка и така. Първото дете за миг не съм допуснала и червено да стане, камо ли подсечено...та сега ме е яд, че за 1 ден съм изтървала леко нещата.
Много ни тормозят зъби. Постоянно ръце в уста. Дала съм вече толкова пари за тия гризалки. Най-голям успех имаме със Софчето жирафа- яко гризане със звук.
Поръчах за края на тази седмица една щайга с био картоф, морков и пащърняк от ферма някъде в австрийските села. Карат щайги до Виена, но от този петък до Юни ще почиват.. та реших да се възползвам от последната доставка в петък и от понеделника да захраня с картофчето и поетапно другите неща. Пащърначе беше любимото хип пюре на малката. Купих още и някакво Rapsol , рапично олио или незнам и аз, но нали казвахте, че капка мазнина в пюретата е нужна, а това олио беше на детския щанд и пише от 4+месеца.

# 560
Не ги смяням нощем аз,като заспят след яденето в 21ч. до 6-8 си откарват с памперсите. Simple Smile

# 561
  • София
Не. Не е само твоята. И моята заспива към полунощ.
Само моята бебка ли заспива в 23:30-00 🙄🙄
Аз преди 23 изобщо не си правя и труда да я приспивам. От 19-20 ч нататък само ако видя, че й се спи и е нервна, я приспивам да дремне 30 мин максимум. Но пък като заспи после, сутрин се буди към 9-9:30 ч. Може би трябва да почна да я приспивам по-рано, но аз така или иначе не мога да лягам рано, само в началото като я хранех по няколко пъти нощем лягах с нея.

# 562
Vesenceto как върви захранването?

# 563
  • Пловдив
И ние заспиваме 23 или 1 сутринта повечето пъти. Почти никога преди 23...и откарва най-много до 7 и 30. Принципно до 6 и 30...
Amerikkas ти кога ще захранваш? Изобщо от кърмещите има ли някой, който е захранил на 4мес или ще захрани на 5 мес?

# 564
Аз ще започна след последната ваксина на 16.03.
Тогава ще е на 5 месеца Simple Smile

# 565
Аз започвам на 5, даже една седмица по-рано. Следващият понеделник ще започна по малко да давам. Започвам с пъщарнак.
Аз сякаш вече нямам толкова кърма и той се ядосва и се сърди, сега вечер му правя и по 60 АМ и го изпива цялото, даже после плаче за още, ама си му давам гърдата.
Но аз доста малко ям и вода почти не пия и се чудя как и толкова кърма имам. Пък и забелязах, че когато се случи един ден в седмицата да се наспя имам много кърма, чак гърдите ми стават твърди, обаче аз съм толкова изморена и недоспала всеки ден...

# 566
Аз  мисля да захранвам като стане на 5 месеца. Засега мисля с картоф 🙄

# 567
Момичета, днес дадох първата лъжичка картоф. Малката беше отвратена 😂 плю , почна да се прави че и се повръща ( сигурно наистина и се е доповръщало де) и накрая се разрева . Изяде със зор лъжичка и половина . Ще видим утре като дам как ще е.

# 568
Всички това ни чака 😂

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 21:04 от Bambolina7

# 569
Аз го кърмя и започнах захранване на 4м и 2дни. Мислех към 5,5м, но една вечер направих картофено пюре да видя как ще стане и така ми дойде да му дам да опита. Ако не му беше харесало щях да изчакам още, но той даже ми придърпваше ръката да му давам. За сега е ял само картоф и тиква и много му хресва, мрънка за още, не мога да смогна да му давам. Утре мисля да му направя броколи. Голям е лакомник ❤️ приготвям ги с уреда на Филипс. Поръчах си бурканчета и мисля събота или неделя да му приготвя за през седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт