🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 436
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Те направо ни раздадоха възглавничките, без да ни попитат спи ли ни се или не🤣🤣.

Даа, абсолютно...

# 391
  • Viena
Хилдето е свежарка за годините си.

# 392
Георги е избрал песен, с която да покаже, че може да пее. Имитация нула.

# 393
Само на мен ли не ми харесва нито един от участниците до този момент? Скучни, безлични, никой от тах не може да пее. Няма забавление, няма гласове данни, няма шоу, няма “уау”. Какво да гледаме???
След малко превключвам на Мастър Шеф, може да е по забавно😁

Ами няма да изпуснеш нищо тук, явно... ако това са им “невероятните” участници, не знам...

# 394
  • Испания
Браво на Георги! И визуално, и вокално. Тук-таме започна да фалшиви, но като цяло е добре. Дано му се "падне" Миро, сигурно ще се справи.

# 395
  • Варна
За първи път го виждам този левент, но се случи нещо много рядко - някой да ми стане антипатичен от пръв поглед Grinning Много мразя маниерничене при мъж. Иначе и без грим е 1:1 с Джеймс Артър.
Нещо монголско има в него. Или Казахстанско😁

# 396
  • Велико Търново
В никакъв случай този сезон няма да е по-добър от който и да било от предишните. Още като се видят участниците и става ясно. Маги изприказва доста високопарни словá, но... тц!

# 397
Галя, ако я пускат всеки път накрая на шоуто ще помогнат на много хора с безсънието. Токава прозявка му ударих като заговори. 😁

Георги ги отсрами по пеене. Имитацията не беше на 100%, но има глас.

# 398
  • DE
JJ изигра Джеймс, но пя като себе си.

# 399
  • тук, на мястото си
Този Джейджей ми е точно като Стефан.
Браво на Фънки!

# 400
Последният левент не съм го чувала, но рязко НЕ ми хареса. Да, пее, но има нещо много неприятно в него

# 401
  • Варна
Фънки почва😆

# 402
Добрее, браво, Фънки 😊 Най-накрая някой....

# 403
Фънки е абсолютно прав, въпреки, че не го харесвам.

# 404
Фънки ме изкефи Joy

Общи условия

Активация на акаунт