🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 467
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
О, със сигурно и мен Рачков много ме дразни, даже понякога - прекалено. Зуека - по-малко. Обаче наистина не мога да си представя други да ме дразнят Тези двамата са се слели с "Капки"-те и без тях водата не би била същата, да.

# 61
Записвам се и аз в темата.Гледам „Капките”от първи сезон.Харесвам водещите,не харесвам Фънки.

# 62
  • тук, на мястото си
Оооо, Фънкю  толкова много ме дразни и не го понасям, че съм съгласна да гледам цял сезон само фолкаджии, но да го няма в журЕто.
Колкото до попфолка, не ме е дразнило участието нито на Азис, нито на Преслава, Десислава много ми хареса, а Софка беше великолепна. Други участвали ли са не помня.

# 63
Забрави Коцето и Милко Калайджиев.

# 64
Ама и Маги са го подмладили с "вакса" за случая.
Подмалдивили

Ето какво пишат за евентуалното участие на Алисия (ама пък страааашно заглавие са измислили!) - Взрив в NOVA! Халваджиян взе скандално решение за "Капките"
        Която и да е Алисия ,по добре тя, отколкото лудата Луна !

# 65
Що бе, с Луна ще е голямо шоу: "Ееее, Никоооола, Ееее.." tooth

Луна предлага брак на бат' Бойко

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 09:42 от Слънчев Ензим

# 66
Софка беше смешна, да. Но, спроред мен, най-най-зле представилата се чалгарка. Нито текст, нито имитация, участието ѝ беше "майтап да става".
Алисия не съм я чувала, трябва да прослушам някоя нейна песен.

# 67
Записвам се и аз при вас 😊
Сега ще се връщам да ви чета. Няма нищо интересно за гледане,та чакам новия сезон.
Нося една новина от фейса,не знам дали сте я обсъждали.

# 68
  • Испания
Записвам се и аз при вас 😊
Сега ще се връщам да ви чета. Няма нищо интересно за гледане,та чакам новия сезон.
Нося една новина от фейса,не знам дали сте я обсъждали.
Скрит текст:

Ужас! Не, не сме я обсъждали. Новината е отпреди половин час.

# 69
Да,но винаги има предположения предварително.Сега ви изчетох за Луна или Алисия са били.Баща му да бяха поканили,не знам какво да очаквам от Фикчо 🤣

# 70
Издислав! Оооо Издислав! Joy

# 71
И сега съвсем случайно му се пада от бутона на късмета Whitesnake с песента Is this love.

# 72
  • София
Друго ако не е, поне ще пее перфектно на английски момчето.

# 73
Друго ако не е, поне ще пее перфектно на английски момчето.
tooth

# 74
  • тук, на мястото си
Защо, бе, какво му е на Фикито? Не го знам как пее, но ако е като Софка всичко на майтап да го кара, да ни разсмива и да не го подкрепя постоянно журито, няма лошо.
Миро ли пя негова песен, май "Издислав"?

Общи условия

Активация на акаунт