🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 485
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново

Но така и не е избягал от себе си. Той май не успя да избяга през цялото време.

# 76
  • тук, на мястото си
Че то за бягане ли е? Grinning

# 77
  • Велико Търново
Ами в предаването по принцип - да. Все пак целта е възможно най-добра имитация. При голяма част от певците точно това, че не могат да "избягат" от гласовете си, е големият проблем.

# 78
  • Испания
Милко Калайджиев и Дивна ще бъдат в "На кафе".

# 79
  • София
Този Фики не знам как пее, но преди години го засичах в музикалното училище. Предполагам, че го е завършил и може да пее. Много чалгари ще участват, евентуално.

# 80
  • София
Аз не бих съдила никой от участниците преди да видя как ще се представят.

# 81
  • София
На мен пък от черешката на тортата ми хареса Роксана. Много е артистична.

# 82
Значи Фики е първия потвърден участник. Може да ни се размине тогава колежка от бранша.Wink

# 83
  • Mediterraneo
Аз на Дивна не се радвам никак. Органически не я понасям тази и това е. Такива инфантили с вечно нахилените си физиономии ми докарват позиви за повръщане.
Зуека и Рачков не ме дразнят. Преиграват на моменти, но в това им е чарът, да могат да импровизират.

# 84
  • Испания
Маги е публикувал: "Зуека и Рачков смазани от работа".

# 85
  • тук, на мястото си
Значи Фики е първия потвърден участник. Може да ни се размине тогава колежка от бранша.Wink

Фики е третият, остават още 6.

# 86
  • Пловдив
И аз снощи видях рекламата с Фики и се втрещих / с неговият анлийски ще е чудо/...ама явно във всеки сезон ще има по един, ако не и двама чалгари Head Band

# 87

Фики е третият, остават още 6.

Права си Hands V Имах предвид от популярните личности, че Фики е първото официално представено име.

# 88
Дара също ще участва.

# 89
  • София
Нея вече искрено не я харесвам, не се сещам за по-лигав човек от нея. Дано поне имитациите ги докарва добре.

Общи условия

Активация на акаунт