🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 487
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
От Дара не очаквам добро представяне. Не помня в кой сезон участва като гост, беше Ариана Гранде, но нещо не ѝ се получиха нещата.

# 91
За Дара официално ли е? Уж и Димо Алексиев спрягат като евентуален участник...
Къде ги обявяват?

# 92
Олее- Дара, Фики, Алисия- ужас😔. Дано да влезне Димо Алексиев, че да си струва  гледането.

# 93
И в Инстаграм и във фейсбук, достоверно е.

# 94
Аха, благодаря butterfly_🦋

Честно казано всички участници са се старали, дори от някои които очаквахме претенции ни изненадаха приятно. Та и Дара вярвам ще се справи.

# 95
Алисия не е обявена официално все още. Има надежда, че няма да се появи в предаването. Във втори сезон упорито се спрягаше името на Венета Райкова като потенциален участник, но нито тогава я видяхме, нито в който и да е от останалите сезони. Същото се отнася и за Дивна.
От Дара не очаквам претенции, а огромно самочувствие като това на Гери-Никол, Коцето и Папи Ханс.

# 96
Всеки един мога да преглътна, но не и Дара. Много се разочаровах като видях, че ще участва..

# 97
Реших, че става дума за Дара Екимова и подскочих. Тя ми е също така неприятна

Естествено, ще й се падне случайно Папи Ханс Joy

# 98
Която и да е, все предизвиква еднакви емоции в мен Grinning

# 99
Засега кастът е ужасен. Дано освежат с добри актьори, за мен те винаги са правели шоуто и са били по-добрите в имитациите. Дара е ужасно неприятна, лигня, със свръх самочувствие. Фики, ако има чувство за хумор може да е приятен, но образите било то мъжки или женски ще са карикатура. Дано ни спестят Алисия, че и тя е за никъде, в МП всичко обръщаше на чалга, а и как се е препарирала, нищо няма да може да имитира. И за Дивна не съм особено ентусиазирана. Надявам се Димитър Маринов да е жиру, да внесе малко свеж полъх, класа и позивитизъм, че адашът му в журито отсега ме дразни.

# 100
Аз се надявам да има някакво разнообразие в избора на песни, поне.

# 101
  • тук, на мястото си
До тук от четиримата  нямам мнение само за артиста от интернетския кастинг, другите тримата са ми много неприятни. Впечатлението ми за Д. Маринов е от участието му в Капките миналата година, не го харесвам и си мисля, че ще е втория Фънки. Дано да се лъжа и да не съм права.

# 102
Въпросният Маринов сякаш го натрапиха нарочно в бг ефира след случая с Оскарите. Добре, човека е участвал във филма "Зелената книга", лошо няма. Впрочем, всеки спечелен Оскар е напълно заслужен! Филма е много добър, обаче, нашия човек има тамън 2 реплики в цялата лента. Освен добрият му английски с руски акцент, аз друго не запомних от паметното му участие. Тук в България обаче такива възхвали, такова чудо...

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 13:45 от butterfly_🦋

# 103
  • София-в сърцата на моите деца
Въпросният Маринов сякаш го натрапиха нарочно в бг ефира след случая с Оскарите. Добре, човека е участвал във филма "Зелената книга", лошо няма. Впрочем, всеки спечелен Оскар е напълно заслужен! Филма е много добър, обаче, нашия човек има тамън 2 реплики в цялата лента. Освен добрият му английски с руски акцент, аз друго не запомних от паметното му участие. Тук в България обаче такива възхвали, такова чудо...
Без значение с две реплики или без, ако е талантлив защо не. Но пък като беше гост в журито беше съвсем добронамерен и истински. По-добре той, отколкото Фънкю дебелия и злобен чичак с широките гащури.

# 104
Маринов е по-скоро обратното на Фънки. На мен ми е много симпатичен. Бих се радвала ако е част от журито, но не съм сигурна, че може да отдели 3 месеца за това.

Общи условия

Активация на акаунт