🎤 Гласът на България - сезон 7

• 50 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Изпълненията на участниците, които не пуснаха снощи, могат да се видят в Ютуб страницата.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 15:52 от ❇Sisi_91❇

# 121
  • Велико Търново
Странно, дали са го направили, за да се посети канала им в YouTube

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 16:07 от DamaPika

# 122
  • Стара Загора
Поправих си поста.
Предполагам неизлъчените по тв участници няма да продължат по-нататък, а може и да греша, но е факт, че дразни това, че не ги пуснаха вчера. Много хора не използват ютуб и така няма да са ги чули тези изпълнения. Аз даже все още не съм ги прослушала.

# 123
  • Велико Търново
Единственото общо при неизлъчените е това, че за тях се е обърнал само един член на журито. Но при положение, че имаше такъв излъчен случай и толкова излъчени с нито един обърнат стол, съвсем не виждам това да е причината. Странно решение, наистина...

# 124
  • Испания
Изпълнението на Полина беше чудесно. Много хубаво начало. Абсурден беше изборът на Камелия.

Както съм сигурна, че треньорите имат предварителна информация за участниците, така съм сигурна, че задължават участниците кой треньор да изберат.

Теодор няма никаква сила на гласа, много немощен.

Ето, че  Огнян е имал полза от участието си във формата, макар че никой не се е обърнал преди две години.
Ха, Despacito! Симпатично момче, но му липсва много, много, за да бъде добър изпълнител.

Камелия отново показа просташко поведение.

Повече ми хареса изпълнението на "Болката отляво". Не ми хареса пренебрежителното отношение към Влади, дори не го поглеждаше. На разбрах защо толкова се пулеше Лечев по време на второто изпълнение.

Мария - излишен разговор за отсъстващия баща. Това не е "Съдби на кръстопът".  Амбициите ѝ за "Гласът на България" били... да се забавлява.
Треньорите не могат да разберат дали пее мъж или жена.

Изявата на Иван с "Шесто чувство" - нищо особено. Песен, изпята около лагерния огън или на брега на морето.

Златка-Зария - копие на майка си. Още един професионалист, който не би трябвало да участва в предаването.

Стефан от Скопие /"СЪрцето чука наистина бРзо" / не ми хареса. "Куин" е голяма лъжица за всяка уста, а за него беше прекалено голяма.

Андреа - отново драма /в един момент от живота си нямала била приятели; да поплачем ли?/.
Андреа трака с токчетата по сцената.
Михаела: "Виж колко категорично излезе!"
Камелия: "Това говори за увереност".

Този формат става все по-комедиен.

Арзу и Силвана измъчиха "Сляп ден". Майката на едната какво представяне им направи!

Руснакът Михаил със зачервените бузки не ми хареса. Нищо особено.

Не страдам, че не са ни показали всички, макар че това не се случва в нито една страна, където следя формата. Нивото е толкова ниско, че ми е все тая кого ще покажат.

# 125
  • някъде по морето
Някой гледа ли днес?

# 126
  • Испания
В момента гледам друго. "Гласът" - друг път.

# 127
Аз гледам

# 128
И аз. И уж най-доброто е в края. Ще видим.

# 129
Гледам, но не съм очарована от това, което виждам.

# 130
  • някъде по морето
Само това, последното момче ми хареса....иначе нищо интересно....

# 131
  • Разпиляна във въображението
И аз харесах Иван. Следват двубоите, нали? При сегашното положение може и да отменят предаването. Информация има ли някаква?

# 132
  • IC 1101,Abell 2029
Този сезон удари дъното.В последните три все се намираше поне по едно изпълнение,което можех да си пускам отново и отново.Николай Константинов,Сара Сюзет,Славея Иванова а и някой друг,но в този така и не се намери един.За сметка на това се напълни с чужденци,които не знаят български.Съмнява ме да има някое друго такова шоу по света където участници да са с преводач на сцената.Нямам нищо против чужденците по принцип,но поне да вдигаха качеството на сезона,а то и с тях и без тях все тая.

# 133
  • BG
Не съм гледала епизода и втората половина от предния, толкова се отегчих от чакане да се появи нещо наистина забележимо, ще мина направо на двубоите, много зле е тази година, особено мъжкото участие.

# 134
  • Испания
"Голос. Дети". Само един пример:

Преди публикувах тук първата поява на Таисия.

Скрит текст:

Продължава Таисия.

Каква разлика! И водещият - водещ, и треньорите - треньори, и изпълнителите - прекрасни. Удоволствие е да ги гледа човек.

Общи условия

Активация на акаунт