🎤 Гласът на България - сезон 7

• 49 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Никой не ме грабна снощи, че май и изобщо до сега.

# 106
  • Испания
Отново изместват фокуса на формата.

Гласът на България

💜Сред кандидатите за музикална слава днес в #Гласът ще видим също съученичка на Mihaela Fileva, която не е сигурна, че ще бъде разпозната от поп-звездата!

Гласът на България

❤️Днес в #Гласът емоции и талант превземат сцената! Ще видим самоуко момиче, израснало без баща, но с любяща майка; две най-добри приятелки, събрани като дует от учителя им по музика, както и тийнейджърка, която успява да преодолее тежката си депресия, докато помага на деца от социален дом.
🔥Гледай Гласът на България тази вечер от 20:00 по bTV
🔥

# 107
  • DE
Верно ли им харесва това емоционалното момче с треперливото гласче Rolling Eyes

# 108
  • IC 1101,Abell 2029
Пича само как игнорира Графа...сигурно му е обиден нещо...може защото не му се е обърнал преди...иначе като глас нищо особено.

# 109
Михаела много неприлично го гушна!

# 110
Ако не се обърнат на момчето с китарата са глухи...

# 111
  • DE
Е, те доказано от предишни участници и сезони си знаем, че са глухи Laughing

# 112
  • IC 1101,Abell 2029
Момчето с китарата със сигурност беше по-добре отколкото оня преди него.Михаела ако не познае ямболката ще ме изненадат.

# 113
  • София, България
А, защо претупаха 5-6 участника?
Много тъпо, все едно едно предаване изпуснахме. И на следващия етап как ще знаем кой как се е представил на кастинга...

# 114
  • DE
Гласа на последния участник странно ми заприлича на гласа на Димаш Grinning
Не ми се видя школуван, просто много силен.

# 115
.                  Защото и те не знаят защо!!!!!!Можеше да си продължи  епизода до 22.ч., вместо да пускат филм,който никой може би няма да гледа.

# 116
  • Велико Търново
Не съм гледала още, утре ще е.
Тази вечер последната от кастингите на тъмно ли е?

# 117
  • Испания
Не съм гледала още, утре ще е.
Тази вечер последната от кастингите на тъмно ли е?

Не.

Гласът на България

Нека музиката да не спира! 🎵🎤
Не пропускай какво ще се случи в края на разтърсващите #КастингиНаТъмно следващата неделя от 20:00 ч. по bTV!

Скрит текст:
.    
             Защото и те не знаят защо!!!!!!Можеше да си продължи  епизода до 22.ч., вместо да пускат филм,който никой може би няма да гледа.

Не е точно така, защото в договора с рекламодателите пише точно в колко часа и по време на какво ще бъде излъчена рекламата им. Епизодите са с точно определено времетраене. Ние и без това не гледаме кастинга изцяло, а само монтаж.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 23:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 118
  • IC 1101,Abell 2029
.                  Защото и те не знаят защо!!!!!!Можеше да си продължи  епизода до 22.ч., вместо да пускат филм,който никой може би няма да гледа.
Е що,филмчето си го биваше,ако не друго поне забавно,но не и дразнещо за разлика от нашата пародия.Само като го чух онова татуираното нещо зад кулисите като извика "Аде бате Лече,бутон нещо уа" и после "Брао,машина" си викам тоя в някой чужд "Глас" можеше само за хигиенист да кандидатства,а у нас водещ го сложили.

# 119
  • София, България
Сигурни сме, че не гледаме целия кастинг, но предпочитаме да видим избраните участници, а не тези, на които никой не се е обърнал

Общи условия

Активация на акаунт