🎤 Гласът на България - сезон 7

• 49 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
Промо

Що за тъпотия!

Главният герой в "Гласът на България" се казва... Стоил. Кой е той?

Боже, Боже! Колко мъка има по този свят, Боже!

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 19:31 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 571
  • IC 1101,Abell 2029
Няма спор,царе сме на тъпотията и май че столът Стоил е върха на нея.Сетих се което е това момиче.De ВЯРА трябва да е Деница Петрова.Такова изпълнение с такъв кавър не се забравят лесно.Мисля че беше недооценена впоследстие.

# 572
Нерде Деница, нерде Вяра ... все тая, не ми хареса.
Ей, забравих да ви кажа, че миналия месец на връщане от морето видях Тино на една бензиностанция. Висок, слабичък, но симпатяга, а гласът му аххх. Не му бях от фенките, обаче сега ми допадна, приятно е момчето.

# 573
  • Испания
Нерде Деница, нерде Вяра ... все тая, не ми хареса.
Ей, забравих да ви кажа, че миналия месец на връщане от морето видях Тино на една бензиностанция. Висок, слабичък, но симпатяга, а гласът му аххх. Не му бях от фенките, обаче сега ми допадна, приятно е момчето.

Трагична е.

Тино е страхотен. Харесах го от първия миг, в който го видях. Това е най-чудесният тембър във всички сезони. Ако не беше избрал чалгарката /аз съм сигурна, че от продукцията ги принуждават да избират някои треньори/, щеше да спечели.

Не помня дали публикувах тук този клип.

# 574
  • DE
Хубаво момиче с посредствена, неразличими от масата такива песни които бълва музикалния пазар навсякъде по света. Лошото е, че залага на гологъзене не на вокални данни. Като иска да се съблича, да стане модел на бельо Rolling Eyes Не съм пуритан, но да се изтапаниш полугола на магистралата поклащайки се сластно в дебютен клип навява съвсем други мисли Grin

# 575
  • София
И аз съм виждала Тино наживо, симпатичен е, прави впечатление. А случайно попаднах на концерт на Керана и космонавтите в Созопол, в открит бар, много енергия има в това момиче и пя добре. Хората се спираха, младите я знаеха, по-възрастните питаха коя е, чужденци също оставаха да послушат.

# 576
Керана е страхотна. И с днешна дата си припомням нейни участия.
А за песента на Деница по-горе... Жалко.
Хубав глас, но песента изобщо не става.

# 577
  • Испания
Керана и космонавтите получиха наградата за дебют на БГ Радио. https://bg-mam.ma/p/1176304/43180739
Много са приятни и за гледане, и за слушане.

# 578
  • Испания
В момента гледам Деница Караславова в първата конкурсна вечер на "Новая волна". Срам ме е от фалшивото ѝ крещене /за мен не беше пеене/.
Учудващо получи високи оценки. Киркоров ѝ даде 10 и още няколко журиращи, предполагам заради Киркоров.
Общо 85 точки. Засега е на първо място от четири изпълнения /тя, рускиня, италианец, руска група/.

Не знам кой я е пратил да ни излага. Да бяха изпратили Тино, но вероятно няма връзки момчето.

# 579
  • София, България
И аз съм виждала Тино наживо, симпатичен е, прави впечатление. А случайно попаднах на концерт на Керана и космонавтите в Созопол, в открит бар, много енергия има в това момиче и пя добре. Хората се спираха, младите я знаеха, по-възрастните питаха коя е, чужденци също оставаха да послушат.

А като говориш с Тино ако знаете какво присъствие има ... направо ти се подкосяват краката. Гледахме го в кино Кабана миналата година и отидохме с две приятелки да се снимаме с него. Чакахме си реда, говореше с всеки, внимателно, изслушва, усмихва се. Запознахме се, една от приятелките ми се казва Камелия. Той като чу я погледна с един особен поглед и каза: "О, Камелия, особен сантимент имам към това име, знаете" ... или нещо такова ... говори бавно, дълбоко, направо те пронизва Simple Smile
Аз да ви кажа си мисля, че не сбърка с избора на Камелия. Все пак тя го изкара до финал, а там уж вече зависи от зрителите ... При друг треньор можеше и да не стигне до финал ... И си мисля, дали не са имали връзка ... не знам, не обичам клюките, не чета жълтини, но ми е останало едно такова впечатленийце ...

# 580
  • София
В момента гледам Деница Караславова в първата конкурсна вечер на "Новая волна". Срам ме е от фалшивото ѝ крещене /за мен не беше пеене/.
Учудващо получи високи оценки. Киркоров ѝ даде 10 и още няколко журиращи, предполагам заради Киркоров.
Общо 85 точки. Засега е на първо място от четири изпълнения /тя, рускиня, италианец, руска група/.

Не знам кой я е пратил да ни излага. Да бяха изпратили Тино, но вероятно няма връзки момчето.
Чел съм, че Киркоров с Ритонците подбират нашите участници.

# 581
  • Испания
Вярно, че имаше нещо такова. Чела съм, но не си спомнях. Благодаря.

# 582
Кога започва новия сезон?

# 583
Утре 20:00 часа.

# 584
  • BG
Някаква подсказка няма ли? Не съм включвала телевизора скоро, но утре ще го направя.

Общи условия

Активация на акаунт