Частни училища - информативно-дискусионна тема 35

• 18 978
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Браво, отличници! Simple Smile

# 226
  • в страната на чудесата
Хора, не задълбахте ли твърде?

# 227
  • София
В Шилер преди 3 години не задаваха въпрос Кое е излишното, а питаха например Кое от изброените е хищник? Това е много голямо улеснение, защото така задаваха критерия за отсяване. Иначе на 5-годишно наистина би му било трудно.

Според мен на камила, хипо, крокодил и слон излишното е крокодил - именно защото е хищник.

# 228
  • София
Или защото е влечуго, а камилата, хипопотамът и слонът са бозайници.

# 229
  • София
Интервю с Явор Джонев по Класик ФМ, от фб на Прогресивно училище 3 в Слатина
http://transform.bg/interview-s-yavor-dzonev-po-radio-classicfm/

# 230
Айде и аз да обясня с детска логика: кое не прилича на другите? Като си представиш всички едно до друго и как ги докосваш и камилата изхвърча. А "верните" отговори нямаше ли ги при тези задачи?

Нотарис, твърде много важност придаваш на хобота 😂
Абе ти иди докосни крокодила и ще видиш кой ще изхвърчи! LaughingLaughingLaughing
За мен крокодилът най-много не прилича на другите, отвъд таксономията.

# 231
Що ли някак си не мога да приема да ми говори за образование някой, който сам няма такова.

# 232
Кой няма образование? Абе к'ъв е тоя Явор Джонев, та толкова го спрягате, поредният канадски гуро ли е?

# 233
Наистина са взели IB за PYP, която е до 12 г. Знае ли се какво ще ги правят тези деца в 7 клас? Нямам нерви и желание да го слушам този бизнесмен Джонев.

Не подбират деца, подбират родители. Още по-зле.
Създават общност. Брррррр. УжасТ. Този тип изказвания винаги ми е напомняло за онази общност от амиши в Щатите.

# 234
  • София
Кой няма образование? Абе к'ъв е тоя Явор Джонев, та толкова го спрягате, поредният канадски гуро ли е?
Джонев е създателя на Прогресивното училище у нас, малко спорна личност, но пък вече 3 училища има само в София (и няколко в провинцията), така че явно има последователи

# 235
Онна, мерси! Той не е ли някакъв АйТи специалист, защо се меша в образованието?

# 236
Дори IT не е.

# 237
  • София
Миии... у нас всички разбират от футбол и от политика.... що пък не и от образование Wink

# 238
Разбра ли се защо неговото дете е напуснало Прогресивното?
И всъщнос сега стоплих, че Иззи изкопираха Джонев. Не са го измислили сами. С два лева правят училище. И той няма грам собствена първоначална инвестиция. С първите такси наемат сграда и плащат заплати.

# 239
  • София
Разбра ли се защо неговото дете е напуснало Прогресивното?
МОже родителят да не е успял да се впише в общността. Wink

Пу, че ми липсва онова зеленото ухилено човече!

Общи условия

Активация на акаунт