Частни училища - информативно-дискусионна тема 35

• 18 939
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Анджък, казано на чист български Simple Smile Няма лошо, просто бизнес Simple Smile Комисиона не искам, правя всичко от алтруизъм Laughing
Скрит текст:
Да се върнем на думата, викаш?
Аз също се чудя къде пък чак седморка.
И други неща се чудя, но ще ги запазя за себе си😀
А, на някой постове им трябва още редакция.
Факт Simple Smile

# 316
Еми, Светата Троица ни се видя тясна

СС, Питагор, кое е третото?

# 317
  • София
Има ли значение? Не  са сериозни тези неща Simple Smile Назад из темите всичко става ясно.

# 318
В което ти приемат детето.

Попеа, за първи път в живота ми е😀

# 319
Notaris, споко, никой не е безгрешен Simple Smile

Замислих се защо пък не ги направим дузина, като дванайсете апостоли. Или направо Свети четиридесет мъченици Laughing  Тогава ще стигат за всички и няма да има изпити  и терзания за таксономии и класификации. И всички ще са щастливи.

# 320
  • София
Няколко години рязко ли са? Wink Помагам с каквото мога, нали това ми е професията, работя както с деца със СОП, така и с отличници. Във форума съм май от десет години, много хора знаят каква ми е работата и какви са ми възгледите, няма скрито-покрито. Зубрачка съм и съм си чела учебниците внимателно. Сега пак ги чета за още една диплома.

# 321
Ей на, не ще Андариел клиенти,  и тя от алтруизъм, да помогне Wink Обаче аз все пак мисля, че може да е и камилата.  И на Нотарис изборът е валиден, хоботът е важен, факт! Laughing  А защо не и хипопотамът, само той от всички е роднина на кита.

# 322
  • София
Малко ли пояснения дадох защо според мен е крокодилът? Все пак не зная какво точно звИздите са нашепвали на автора и дали спазва принципите. Ноже да го е ударина креативниостта.

# 323
  • в страната на чудесата
Има ли значение? Не  са сериозни тези неща Simple Smile Назад из темите всичко става ясно.
Аз изпитвам колебание за третото, а със седем съвсем зациклих Simple Smile

# 324
  • София
Аз изпитвам колебание за третото, а със седем съвсем зациклих Simple Smile
Климент Охридски беше третото, ако правилно си спомням.
А в 7-те влизат вероятно ЕСПА, Азбуки, Българско школо и... хммм, затруднявам се за 7то, Томъс Едисон.

# 325
  • Пловдив/София
И аз посред нощ се сетих, че съм забравила ЕСПА и Азбуки :Д Но май 7те бяха на Мецан и той беше сложилл Изи. Иначе като ново не би следвало да е там, може би след години- да.

Ако са по НВО резултати, е лесно, но май са класирани по популярност във форума Simple Smile)

# 326
  • София
Изи кога се появиха, кога някой ги сложи при старите! Доколкото зная Изи са съвсем нови, още една учебна година не са изкарали, да не говорим за випуск.
Ще взема да го гледам Джонев какво е казвал вчера, че ми стана любопитно.

# 327
Скоро гледах някакъв телевизионен репортаж за ТЕ и участието им в някакво състезание за написване на приказка. Като оставим настрана пионерския ентусиазъм на директорката и обяснението как 100% всички деца щели да участват...видяното като битови условия ме потресе.

# 328
  • София
О, ТЕ Simple Smile Миналата събота с Миленита случайно минахме покрай сградата им и двете се шокирахме от видяното. Не знаехме, че се намира на толкова уникално куцо мръсно място, а и изглеждаше потресаващо!
Точно си говорихме дали да го споделим в темата, или да не разбунваме кошера Simple Smile

# 329
Леле, човек три-четири дни да не чете тук и после с дни не може да догони разговора 🙂
Много е забавно в последните страници.
На мен първото, което ми хрумна, че излишен е магданозът. За орела и делфина вече съвсем не съм убедена кое е по-очевидното Simple Smile))

Не разбрах защо коментирате само приема за НУКК и Шилер, такива задачки имаше и в другите препитвания за ПУК (поне преди 5 години). И наистина въпросът е изпитващият дали иска да види предварително заложен отговор или логиката на детето.
Да, Анди, знам, просто се размечтах в посока оценяване на логическа обосновка и нестандартно мислене. Simple Smile

Ами то точно това на нас ни се случи, та и ние се размечтахме. Именно заради същото на мен БШ ми се вдигнаха толкова в очите навремето, когато препитваха дъщеря ми. Прословутият индивидуален подход в действие 😄 Заради отговорите й на такива задачки, вместо да наложат шаблона и да отсекат “грешка!”, разговаряха с нея и “оцениха нестандартната й обосновка.” Simple Smile Искам да кажа, че това не са мои предположения, ами направо си го посочиха в прав текст като нещо много добро.
Имаше, примерно, животни, които беше разделила не по най-очевидния признак, а по брой крака или дали се катерят (или не) по дърветата, нещо такова си спомням...😄

Общи условия

Активация на акаунт