Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 533
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 360
Да, сложа ѝ не е лош. Но не е и нещо особено. Поне показва, че има И разхвърляни къщи Wink
Милица пак ли е с 3 кг грим, да знам дали да си в причиня??

# 361
Ех, къде изчезна сторито на ipsyrm?
 Минавам само да кажа, че е "мега просташко, но все пак е много смешно", ако цитирам тоз гигант на инфлуенса...

# 362
Гериту е качила клип за Св. Валентин... уж нестандартни подаръци, а аз в последните години само такива виждам. С касовата бележка само ми допадна идеята.

# 363
  • Пловдив
Само да споделя, че си поръчах картите на Ипси, след обсъжданията им тук.
Сториха ми се интересни при сбирки с приятели, а и харесвах самата нея.
След тази нейна изцепка, просто ще ги откажа. Такъв човек не заслужава подкрепа.

# 364
Биляна Лазарова е бременна.. е това вече не го очаквах 🤷♀

Скрит текст:

# 365
  • MJF
Леле, какво е това облекло от бременна жена 🙈

# 366
Не я знам тая коя е ама като ѝ гледам облеклото... Не ме интересува!

# 367
  • София
Мислех, че докато има дете ще е залязла. На около 19 години трябва да е.

# 368
  • софия
Отбелязвам се в новата тема. Напоследък нямах много време да ви чета.
Искам обаче да попитам защо Валерие е решила, че тигровата, или каквато е там чанта, си подхожда с облеклото й? И това с едната чушка и 1 банан не го разбирам. Все пак са двама 🤔 Новият фон на А. Попова ми харесва, може би защото е нещо различно и ново, дано е подготвила интересни видеа.

# 369
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Коментира се тук,че е много свидлива и звучи логично на фона на "купих 1 домат,1 банан,2 пържоли за 3-ма"..не й се харчат пари определено,дори за такива важни неща като храна.

# 370
Не знам коя е тази Биляна, но "роклята" ме остави без думи.

Аз не мога да си оредставя да кажа на мойте - маме тати изнасяйте се аз съм на 30г с две деца и гаджето ми пубер ще идва за нг с негови приятели.
Абсурдно е
Няма как да знаем дали им казала - изнасяйте се. Те са хора с възможности и имат голяма компания, с която ходят на почивки в чужбина. Може да са си били планирали хората нещо.

# 371
Не че защитавам Валерие, но аз си мисля, че тя пазарува доста често така минималистично, т.к. Мартин вероятно отсъства често за по няколко дни или седмица-две заради работата си в травел агенцията и не е оправдано тя да купува двойно храна за сам човек. Според мен това е обяснението, едва ли е толкова стисната. Когато оставам сама за по седмица, а дори и повече и аз също пазарувам по този начин, защото не успявам да изяждам сама огромни количества храна, а и обичам да е свежа и прясна храната, а не застояла в храдилника от няколко дни.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 01:42 от Не се сърди, човече

# 372
Биляна Лазарова е бременна.. е това вече не го очаквах 🤷♀

Скрит текст:

Леле, последно го очаквах от нея. Или е на 19 или на 20/21.Очаквам скоро и Гери-Никол, плюс още тийн идолки, чийто имена ми избягаха в този късен час, да станат мами. Както пее Криско “Сори, ама кака стана мама..”😅

# 373
Коца да ми каже точно къде е виждАла жираф в портокалова градина🤔
Разбирам, че се прави на сюрреалистична драскачка ама да вземе да научи основните климатични пояси, области и съответно фауната там,че някой заблуден фен ще си помисли, че жирафите хрупат портокали и лимони. Може, ама в зоопарка. При това не разхождайки се в градини. 😄
Антоанета и нейният новогодишен купон е без коментар. Да го беше пуснала за Великден.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 02:41 от Judit Becker

# 374
Тази Ипси най-вероятно не в знаела за болестта на Николина, но все пак - какво и е толкова смешно като Николина изглежда съвсем нормално за 50 годишна. Тя как мисли, че ще изглежда на 50? Едва ли като Джей Ло (на снимки). И между другото ей я Джей Ло натурална

Ми не е супер хубавица при все че сигурно си прави какви ли не операции и процедури.

Общи условия

Активация на акаунт