Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 335
  • 3 695
  •   2
Отговори
# 3 615
Даа,"темата на Деси" много ми харесваше,все някакви истории разказваше,сега очаквам за интериорните дизайнери да разкаже,че с таквиз чудА няма да имам пряк контакт.

Не знам дали съм се инфлуенснала от някоя влогърка(спомням си Галя все ги хвалеше/ или в бг мама,ама дадох пари за Тегъл тийзър,с нкв слонова кост ала бала,но наистина не ме скубе.С дълга коса съм,след трайно къдрене,няма такова заплитане понякога,скубане с един дървен гребен,мъка беше дори след маска,разплитащи глупости,пада коса..ужс.Сега всичко е 6.Не рева вече като трябва да се среша.

# 3 616
Влизам, за да похваля и аз Dessytalks. Прекрасна е! Естествена, забавна, интелигентна - нямам търпение за следващите й видеа. Ето как може да снимаш на един невзрачен фон и далеч с не най-хубавата техника, но съдржанието ти да е изпълнено със смисъл и топлина 😊

# 3 617
За това толкова се радвахме, че Деси се завърна. Често ѝ пиша в ИГ , винаги ми отговаря. Много си в харесвам!

# 3 618
Много са ми смешни как изчезват, връщат се така изведнъж, щото им липсвало, и хоп, бременни.. Явно бременността е най-благодатният период за влогърите. Раждането още повече.

# 3 619
Коя е бременна сега??

# 3 620
Снощи си погледах малко.
Хареса ми видеото на Зорница, а още повече ми хареса самата тя. Напомни ми на стара Зори. Аз я отбелязах като  разочарование на годината, защото през 2019 не ми харесваше нейното държание към публиката, както и съдържанието и. Каналът и обаче е доста по-различен от много други и не бих желала да се загуби. Този път и давам вдигнат палец.
Заради вас си пуснах последните клипове на Dessytalks. Винаги ми е била симпатична, но не съм я следила редовно. Беше ми приятно да я слушам, сладкодумна е, тече и бързо мисълта и не повтаря едно и също. Ще я гледам. Не смятам, че е направила дългата пауза заради останалите инфлуенсъри, тя сама споделя, че е имала лични проблеми. Чакам с нетърпение видеото за интериорните дизайнери.
Бялата рокля с Деситу Топчиту направо ме зашемети.
На Антоанет Попова новото видео е забавно, но като цяло я съветвам да се въздържа от подобни. Личи си, че самата тя не е сигурна за доста неща и не ги разказва по най-добрият и правилен начин.

# 3 621
Хора, инфлуенснахте ме и ще пусна и аз Dessy Talks. 😉

Иначе искам да споделя, че като цяло харесвам Ирина Денева, макар да съм втрещена от аутфита на споделената снимка тук. Определено не е моето!

ОБАЧЕ жената споделя готини сторита, особено когато пътува и си заслужават. А ако е на ПР събитие, от нея има шанс наистина да разберете за какво е това събитие. Повечето си снимат храната, себе си или се тагват и иди разбери.
+ блогът й също има готини статии.

Въобще всички, които все още списват блог, са ми едни гърди напред. Блоговете са ми слабост. 😉

# 3 622
Хилял е бременна.
между другото имаше една дама Дени Шидерова, която ми бе доста симпатична. Като забременя се засили много да качва, но след раждането напълно спря. Ето канала й - https://www.youtube.com/user/MakeupByShide/videos

# 3 623
Тая хилял в гледах оня ден..  ми, като Анелия ми е. Скука.

# 3 624
Какъв е тоя фестивал, на безвкусното облекло ли?

Може магистралните труженички да си имат фестивал. Аутфитчето е точно като за такова събитие 😂

# 3 625
Хилял е бременна.
между другото имаше една дама Дени Шидерова, която ми бе доста симпатична. Като забременя се засили много да качва, но след раждането напълно спря. Ето канала й - https://www.youtube.com/user/MakeupByShide/videos
Дени беше много любима за мен преди много години, сигурно 5-6 години има, когато следях блога й. После имаше затишие и роди, нормалните  неща, но момичето беше много готино. Заедно с Деситолкс, Стефи, Вержи, Силвия от Стара Загора и тя гримьор, Адри, ми бяха редовно в полезрението, имаше и още 2-3 момичета, които снимаха козметиката си, това 2013-2016 година. Мисля, че това беше златния период на блогърите в бг. Още не бяха заляти от пр пратки, бяха естествени,  пишеха увлекателно, не се вземаха на сериозно до такава степен, и ако някой им е казал за Пепе и реклама на снимка  за 1000 лв, нз какво биха казали тогава.
Все се сещам за онзи период и ми е носталгично.
После стана мазало с тези видеа, изкуствени стойки и Инстаграм. Недоразумение до недоразумението. Така човек не може да отсее готиното съдържание, когато е залят с 90% некачествено съдържание.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 12:52 от passionbiojuniper

# 3 626
Забравих да напиша нещо в предния ми коментар.
Оня ден Гергана си снима касовата бележка, днеска Йоана си снима картата на Мастъркард. Съвсем полудяха тези момичета.

# 3 627
Тази Хилял с какво е интересна, че доста активно се коментира последните страници? Погледнах набързо два клипа.... адски ми простее. И като чуя женички да ми разправят за връзките, годежите и сватбите си с точни дати, години и едва ли не часове, почвам да въртя очи. Поредната скучаеща домакиня, жена на мъжа си и бъдеща майка на златно яйце. Пълна скука, в комплект с диалект.

# 3 628
Тази Хилял с какво е интересна, че доста активно се коментира последните страници? Погледнах набързо два клипа.... адски ми простее. И като чуя женички да ми разправят за връзките, годежите и сватбите си с точни дати, години и едва ли не часове, почвам да въртя очи. Поредната скучаеща домакиня, жена на мъжа си и бъдеща майка на златно яйце. Пълна скука, в комплект с диалект.
Съгласна съм.

# 3 629
Нормално да са били с телефони и камери там, те затова са ги поканили. Аз лично се отватих още от първите минути на това предаване когато се появи. Крясъци, суматоха и най-вече демонстративното изхвърляне на храна, което аз лично не просто намирам за недопустимо, ами смятам, че в никакъв случай не трябва да се и показва в национален ефир. Само че инфлуенсърките едва ли се впечатляват от това и се чустват специални от поканата, ама нормално. Хем съдържание за тях, хем за предаването. Win-win situation.

Общи условия

Активация на акаунт