Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 363
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 600
И в мен същите чувства се породиха след като изгледах толкова много сторита.Жал ми стана за всички.Никаква емоция,никаква наслада.Грабнали всички телефони и фотоапарати и снимат ли,снимат.Наслаждават се на някаква виртуална комуникация.На маса със живи същества,ти говориш празни приказки на камерка,за да сглобиш някакъв влог да те видят сума ти непознати,че си участвал в реалити по телевизията.Тъжно е,в заведение или където и да е с приятели водещото да ти е,ти да си снимаш храната,питието,да се тагнеш,до теб да има хора ти да говориш на камера и да мислиш за снимки.Света да ти се върти около алгоритъма на инстаграм и лайкове.И това не е само при тях,масова е тая психоза

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 01:39 от Morkovel99

# 3 601
Хилял е качила видео за историята им с Мимо и познайте... бременна е! 😄 Лека бременност й пожелавам!

Юхуу да е жива и здрава, ама аз го очаквах.
Преди време си беше пуснала стори с флакон фолиева киселина. Явно са я питали дали я приема, защото е бременна и в следващо стори се сопна, че ФК не се приемала само от бременни и, че не било удобно да се задават такива въпроси. Ами, като не искаш да те питат, не пускай такива снимки. 🙄🤥
Малко Полинини изпълнения. 😄

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 08:53 от rudip

# 3 602
Комуникацията на Ивана и Валката 🤪

# 3 603
Дааа, те не ядат, а похапват.

# 3 604
Мисля, ще и в Мастър шеф миналата година беше същата работа с тия телефони и лиготене

# 3 605
Това не трябва ли да се носи под дрехите Thinking
Скрит текст:

Предстояли два фестивала и това е новото официално облекло...wtf Flushed

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 14:34 от Katniss Everdeen

# 3 606
Хубави са Tangle четките. На всеки бих препоръчала. За децата пък са рай-ни скуби изобщо. Купих на малката,защото косата й е къдрава и после и за себе си-дълга до кръста,гъста и твърда коса,много съм доволна.
Просто леко отклонение,да инфлуенсна и рекламирам,че си струват четките😊
Ще си пусна аз Деси щом така я хвалите. Веднъж я бях пускала,но нещо не ме беше грабнала. На реклами от инфлуенсърки ни вярвам-повече вярвам дама от форума да ми препоръча нещо,което в общия случай знам,че е лично използвано и изпробвано.
Зорница каква е тая кутия за 300 лв?Наистина ли ги е дала или е придоставена? Какво има в кутия за 300,леле,леле...

# 3 607
Хубави са Tangle четките. На всеки бих препоръчала. За децата пък са рай-ни скуби изобщо. Купих на малката,защото косата й е къдрава и после и за себе си-дълга до кръста,гъста и твърда коса,много съм доволна.
Просто леко отклонение,да инфлуенсна и рекламирам,че си струват четките😊
Ще си пусна аз Деси щом така я хвалите. Веднъж я бях пускала,но нещо не ме беше грабнала. На реклами от инфлуенсърки ни вярвам-повече вярвам дама от форума да ми препоръча нещо,което в общия случай знам,че е лично използвано и изпробвано.
Зорница каква е тая кутия за 300 лв?Наистина ли ги е дала или е придоставена? Какво има в кутия за 300,леле,леле...

Зорница беше писала коментар, че самата кутия била нещо от сорта на 40-50лв, но продуктите вътре били на стойност 300. Малко ми е подвеждащо и на мен, но и е предоставена, предполагам. Деси си я пуснах и аз след ваши коментари, гледах и старите видеа и много ми харесва рубриката Темата на Деси, дано я възвърне Simple Smile Изглежда ми доста естествена и се абонирах за нея.
За другата Деси с топчиту нямам коментар... Тези тоалети ги облича сякаш, за да привлече някой нов партньор. Това не бих го облякла дори у дома, да ви кажа честно, много ми е пошло.

# 3 608
Това не трябва ли да се носи под дрехите Thinking
Скрит текст:

Престояли два фестивала и това е новото официално облекло...wtf Flushed

Представяте ли си да имате такава изкукала роднина, която на всичките ви събирания се появява в този вид.

# 3 609
Какъв е тоя фестивал, на безвкусното облекло ли?

# 3 610
Като я видя тази Деси си викам: Леле, Пепето е много красива и стилна Grinning

# 3 611
Останалите комбинации на дрехи също са олеле, мале Grinning Добре, че зимата не беше толкова студена, не я знам как излиза навън с тези корсети Grinning
Кутията Кибрит, която показва Зорница е пр пратка, в описанието е споменато. Този път доста по-добро ревю направи.
Хаотичните и видеа ми харесваха, дано реши отново да ги снима.
👍 за Деси (dessytalks), много ми е разтоварваща.

# 3 612
  • София
Десилайфстайлточканет нещо много се е изхвърлила на шопинг напоследък Joy, и като каза колко пари е дала за тези парцали олелеле майкооо Joy

# 3 613
  • софия
От вас разбрах за Деси толкс,абонирах се.Няма друга влогърка толкова да ми харесва!

# 3 614
Деси е страхотна. Толкова искрена, умна, интелигентна, забавна. Единствената българска влогърка, която гледам. И Антоанет Попова гледам понякога, забавна ми е тя, но Деси ми е по-близка като светоусещане.

Десислава с бельото не знам как си я причинявате, тя е психично зле.
Гергани, Валерии, Ивани са толкова скучни и еднообразни, храна, сто сторита, аутфитче,  сто снимки, бъра бъра, едно и също. Тц, не ме кефят.

Общи условия

Активация на акаунт