Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 370
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 570
Защото ни се сърди.

Във фб Надя от инфармация казва, че "имала топки да се извини на Ети". Освен онова вяло извинявай тук във форума, има ли и друго?

# 3 571
Абсурдно е да се пише, че някоя си била линчувана, защото си взела почивка от ЮТ. Не само за Елица, за всички се отнася.
Тия девойки не на отчет тук, че да им пишем отсъствия и закъснения.
Да, коментирали сме, че е смешно и несериозно, когато претендират, че това им е работата, а в същото време качват излишно и празно съдържание, просят безсмислени коментари, качват по сто еднакви снимки, снимат еднотипни и скучни видеа, захващат се с влогмас, въпреки че са наясно, че не могат да са смогват да снимат и качват всеки ден, не си правят труда да заснемат едно-две видеа предварително за резерва, подготвят се проекти по 6 месеца, а накрая пилотния им епизод излезе със седмица закъснение без дори елементарно “Извинете за забавянето!”, постоянно се чудят и питат за графици, в колко часа да пуснели видео, какво да били снимали и т.н.
Но никоя не е била линчувана за това, че си е взела почивка. Дори напротив - не веднъж се е писало /включително и аз съм го казвала/, че е по-добре да си вземат почивка и да си преосмислят заниманието и приоритетите. И за Пепе е казвано, когато се преструктурира и се пънеше изтормозено да показва фемилигоалс, и за Ивана е казвано многократно, защото тотално е забила, за Надя от Инфармация също, че има нужда от пауза, сигурно и за други, сега не се сещам. Повечето тук сме на мнение, че е по-важно да бъде поднасяно качествено и адекватно съдържание по-рядко, вместо ежедневно да се бълват безсмислени сторита и видеа от брънчове и фризьорски салони.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 18:38 от Вαнилия*

# 3 572
  • Мюнхен
Абе...много харесвам бухали, сови и всякакви грабливи птици, ама покрай Надя направо ми се отщя да ги гледам горките животинки, честно. В рамките на 24 часа - 3 поста, споменаващи ги по някакъв начин. И "Бух Heart " във форумните й коментари трябва да е равно на "благодаря"? Не знам. Ама е по-скоро обсесивно, отколкото сладко.

# 3 573
И на мен това с бухалите не ми е на място. Нито забавно или сладко.

# 3 574
Според мен на Пепе въобще не й дреме за статията на Надя. Даже може и да не знае. Ама и да знае, едва ли се е трогнала.

# 3 575
И аз мисля, че на Пепа й е през... Но Надя цикли, гони си опашката, обяснява се, търси пак в каква битка да се вкара...

# 3 576
Хилял е качила видео за историята им с Мимо и познайте... бременна е! 😄 Лека бременност й пожелавам!

# 3 577
За да влияеш не ти трябват просто последователи. А стил, идентичност, мотивация, талант. Може 100 души да те следят, но правилните.
Колко пъти Валери е казвала, че не е била сигурна дали дадена дреха й харесва, обаче била много модерна в момента и щяла да я носи? Това ли е моден инфлуенсър - да купуваш и обличаш това, което е актуално, а не което ти харесва? Да не говорим, че не всички модни тенденции са приложими в ежедневието. Когато Ивана пресъздаваше снимки, наблягаше на това колко харесвани са Николета Лозанова, Мегз и т.н. Добре де, защо не пресъздаде снимки на жени, които те вдъхновяват, чиито стил харесваш, които следиш с интерес? „Аргументацията” на Галя за артикулите от последния шопинг няма смисъл да я коментитам, вие бяхте достатъчно изчерпателни.
И има още купища такива примери, което не говори добре.

# 3 578
Хилял е качила видео за историята им с Мимо и познайте... бременна е! 😄 Лека бременност й пожелавам!
Тази е безумно скучна. Тая сватба я научих на изуст. Как не и писна едно и също върти и сега се “завръща” бременна. Пф.

# 3 579
Охх... Попаднах на една снимка, която наскоро бях направила, за да ви покажа.... Няма значение, че това е Златка, дали е модел, блогър, вльогър, дизайнер или каквато и да било древна знайна и незнайна професия... Изумява ме, че не си мърда пръста дори да редактира съдържание, което очевАдно и е било предоставено наготово. Същото се отнася и за всички, които си "почиват", "презареждат" и тн.... Имат супер много абонати, а грам живец няма в тях...
Скрит текст:

# 3 580
  • Light of Zartha
Направо им се чудя на тези...толкова ли не гледат какво "пишат". Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато! И освен това е взела и пари за копи - пейст-а...Тия от Бебелан сериозно ли разчитат на тази за реклама?

# 3 581
  • Някъде там
Зорка с ново видео на разопаковане на кутия Кибрит. Този път видеото е много подробно, личи си че и е харесала и че се е усетила колко обидно беше предишното ревю за фирмата.
https://youtu.be/WV93vN7UUiw

Деси с отговори на въпроси. Не съм гледала, сега го пускам.
https://youtu.be/EL1pdMaN-rg 

# 3 582
Може да е забравила Златка, заради това така 😂

# 3 583
Преди няколко дни ми направи впечатление същото при Пепе и още една, рекламиращи четка за коса. Сух, информативен текст, който явно са получили от агенцията, сложен в описанието. Ако не напълно идентичен, то почти. Язък и на Пепе за дипломата по комуникации, ако не може сама да го преработи, че да и пасне на съдържанието. Другата не я запомних.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 21:46 от Welt

# 3 584
Преди няколко дни ми направи впечатление същото при Пепе и още една, рекламиращи четка за коса. Сух, информативен текст, който явно са получили от агенцията, сложен в описанието. Ако не напълно идентичен, то почти. Язък и на Пепе за дипломата по комуникации, ако не може сама да го преработи, че да и пасне на съдържанието. Другата не я запомних.
Джугани беше. И на мен ми направи впечатление, че текстът е едно към едно.

Общи условия

Активация на акаунт