Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 427
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 555
Наум смешката бил “чул”. Разбирайте от женичката му, която сто процента чакали тук да напишат нещо за тях.

А Гергучито успява всеки ден да ме разсмее с нещо. ИСКАМ ВСИЧКИ ХОРА СЪС СЪМНЕНИЕ ЗА КОРОНАВИРУС ДА СПРАТ ДА ГИ ИЗСЛЕДВАТ, ЗА ДА СИ ИМАТ СВОЙ ЛИЧЕН ЖИВОТ! ТОВА Е НЕПРОСТИМО!!

# 3 556
Не мисля, че е лошо хобито ти да е доходоносно, даже напротив. Също не виждам нещо странно да носиш бижу с буквата на любимия човек, даже ми е сладко. Точно защото не й е професия, е по-добре да качва когато й се качва, а не като останалите дето хем „това го работят” , хем качват банално и еднообразно съдържание.
Защо когато Ели готви и то очевидно доста ентусиазирано, „се мазни” на Майкъл, а пък се твърди, че Антоанета не е осигурявала 24/7 топла домашна манджа и с това е отблъснала партньора? Последно да готви ли човек или по-добре не много? Не смятам, че е загърбила хобитата си заради Майкъл, а точно обратното - това, че работят заедно й дава възможността да разполага повече с времето си и съответно да инвестира в това, което в момента й носи удоволствие.

# 3 557
  • Мюнхен
Да, това са го казвали няколко пъти, но аз грам не вярвам. Мисля точно обратното. Да Елица помага на мистър Бърч във фирмата, както и Милена... но Защо тогава не си демонетизират видеата или не даряват парите от всяко видео? Явно имат различна представа за думата “хоби”. Познавам много хора, които изработват гривнички, мечета и разни... и всичките ги подаряват. Защото за тези хора, хобито е просто релакс и бягство от сивото ежедневие.

Ъъъ, защо да не си прави пари от хобито? Запозната ли си със Simply Nailogical и нейния канал? Жената работи в канадското правителство от десетина години, обаче обожава да се лакира и ето, направи милиони от канала си, от хобито си. Но продължава да работи "нормалната" си работа.

Според мен е напълно нормално това, което Елица прави, хобито й е някакъв източник на допълнителен доход, но не го е превърнала в ежедневната си професия. И ако това помага на Елица и Майкъл да си позволят еди-коя си почивка или на Елица да си оправи зъбите например, защо да не? Извинява се, може би щото се чувства отговорна, понеже хобито й включва хора, които я следят, ама дотам.

"Хората" да подаряват каквото си искат, ама това не трябва да задължава всички да постъпват като тях.

# 3 558
Ами, значи Ели много добре си е изиграла картите, като е казала, че YOUTUBE е само хоби! Защото това й дава “защита” и “оправдание” да не качва редовно! И една идея по- малко “линчуване” тук!

# 3 559
Интересно пред кого да се оправдава и защитава...

# 3 560
Пред вас.

# 3 561
Тук място за линч ли е? Някой, който прави нещо за удоволствие, което често на мен ми е полезно/разтоварващо, не ми дължи обяснение ако не му се занимава с това в момента. Няма нужда някой да я оправда, камо ли защита, просто защото нищо нередно не е направила в случая. Извиненията са на място - има хора, които я гледат редовно и усещат липсата. Вероятно я питат и тя се чувства отговорна да даде някакво обяснение.

# 3 562
Странно ми е как се разбира дали един човек е щастлив само от видео? Чак пък да не е щастлива,може и да е може и да не е само тя си знае. Няма нищо лошо да прави пари от хобито си,даже нека както една потребителка каза щом им помага нека го прави. Нека ходи по почивки,да снима и да се забавлява млада жена е.

# 3 563
Ами, значи Ели много добре си е изиграла картите, като е казала, че YOUTUBE е само хоби! Защото това й дава “защита” и “оправдание” да не качва редовно! И една идея по- малко “линчуване” тук!
Какъв е този патос 😁 По-добре нищо да не качва, отколкото празни откъм съдържание видеа като на Ивана например.

# 3 564
Да, това са го казвали няколко пъти, но аз грам не вярвам. Мисля точно обратното. Да Елица помага на мистър Бърч във фирмата, както и Милена... но Защо тогава не си демонетизират видеата или не даряват парите от всяко видео? Явно имат различна представа за думата “хоби”. Познавам много хора, които изработват гривнички, мечета и разни... и всичките ги подаряват. Защото за тези хора, хобито е просто релакс и бягство от сивото ежедневие.

Какво общо имат хората с истински професии с това?
И Елица, и Милена качват видеа за забавление, не го работят Ютуб и могат да си взимат почивки колкото поискат.

Защо пък да си подаряват доходите от видеата? Аз пък познавам много хора, които с хобито си изкарват нещо допълнително. В което няма нищо лошо.
Предпочитам да им е хоби и страничен доход, от това да гледам как със зъби и нокти драпат за всяка колаборация и хвалят де що им се прати, защото от това им зависи 100 % от доходите...

# 3 565

Интересно. Има ли смисъл, няма ли? 😄😄🤷🏻♀

# 3 566
Първата й снимка без отбелязване на модни марки Trollface

# 3 567
Защото не е на нейния профил, иначе щеше да тагне и чорапите си .

# 3 568
Благодарение на видеото на Любо Жечев открих темата и като нова мама вече имам профил в бг мама юхууу 🥳🥳🥳
Преди любими блогари ми бяха Ели и Зорница, но вече качват все по рядко. На Ели характера й не мога да разгадая, хем ми е мила, хем лигава на моменти. Сякаш все нещо се опитва да прикрие. Пък приятелството й с Пепе ми е странно, та те са толкова различни.
Купувала съм много продукти по препоръка на Зори, много неща съм научавала през годините от нея. Някой знае ли защо спря да качва хаотичните си видеа и защо са изтрити почти всички?

# 3 569
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Благодарение на видеото на Любо Жечев открих темата и като нова мама вече имам профил в бг мама юхууу 🥳🥳🥳
Преди любими блогари ми бяха Ели и Зорница, но вече качват все по рядко. На Ели характера й не мога да разгадая, хем ми е мила, хем лигава на моменти. Сякаш все нещо се опитва да прикрие. Пък приятелството й с Пепе ми е странно, та те са толкова различни.
Купувала съм много продукти по препоръка на Зори, много неща съм научавала през годините от нея. Някой знае ли защо спря да качва хаотичните си видеа и защо са изтрити почти всички?
Гладна е от кето режима,  и не в настроение заради липсата на къдрици Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт