Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 521
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 390
Сравнението на Ипси засяга, защото сравнява Джей Ло с жена, преминала през такава битка, или.... 🙄
Т. е., ако беше със здрава 50 годишна българка, щяхте да сте ок? 🤔

За мен нито едното, нито другото е ок. Но сравнението с човек минал през тази болест е меко казано отвратително.
Защото и за мен сравнението е неприемливо, независимо през какво си минал. Защото има толкова неща, останали зад кулисите, че сравнения, обиди за външен вид по принцип приемам за неприемливи.
Освен в случаите, когато сам си се докарал до плашило. Или претендираш, че си нещо повече, защото си по - слаб, с правилен нос или перфектни зъби. 👍

# 391
Сравнението на Ипси засяга, защото сравнява Джей Ло с жена, преминала през такава битка, или.... 🙄
Аз нямаше да съм. Аз като цяло обсъждането на кила, сланини и криви зъби не го харесвам. Смятам, че са се осмиват хората е гадно и грозно.
Писах и по отношение на Мими Сладкиша, че аз казвам “евала”, че е паднала от 100 на 80.
Принципно намирам за неприлично поставянето на две жени една до друга и обсъждането колко е грозна едната.

# 392
Ох, сега изгледах последното видео на Деса ТопчитУ. Голям смях с тази жена! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не разбирам каква е разликата между това да си отворя произволен сайт с храни-афродизиаци и да слушам примляскващата Деси по сутиен, четяща от телефончИТУ.

# 393
Какъвто инфлуенсъра, такива са му и феновете. 😃

# 394
Не знам дали сте го коментирали, но има една фсб група “Домовете на мацките” и там леля Коца се опитва да си продаде картините за суми от по 200лв.. Тази, която момичетата обсъждат е на един жираф, но не мога да я кача нещо :/

# 395
Видях я преди малко картината на Константина - Жираф в портокалова горичка, - и много се смях на коментарите Grinning

# 396
Скрита ли е тая група, не я намирам?

Искам да й сипя малко мусака на Коци.

# 397
Картината е публикувана тук преди 2-3 страници. Видяхме я вече, обсъдихме я

# 398
Скрит текст:
Като цяло сравненията не са ОК, защото всеки минава своя битка, независимо с какво.
Подигравките тук са свързани с други фактори, в никакъв случай със самата борба и трудностите на конкретните инфлуенсъри.

За кривото зъбче на Гана съм ОК - на мен ми е неприятно, че не ги мие и не отива на зъболекар да ѝ оправи кариеса.
Понякога има здравословни предпоставки, които не позволяват лечение с брекети (прекалено крехки и трошливи зъби). Не е длъжна естествено да оповестява такива неща, но съдейки по държанието ѝ - проблема не е в ниските нива на калции.

Welt много точно го каза в предишната страница.

# 399
Сега виждам, че "Домовете..." е поверителна група, мислех, че е публична.

# 400
Гледах Шейнова, която пътува в Азия сама и честно казано се стресирах. Харесва ми идеята за пътуването, но всички тези индийци са ми много съмнителни, надявам се да качва през цялото пътуване, защото е интересно .

# 401
Попадали ли сте на този човек?

https://www.youtube.com/channel/UCu-1vnIh-mWbiIZLQ-3iTeg/videos

Напуснал е работа преди 9г., занимава се с дропшипинг и учи как да станеш богат.

Скрит текст:
Дропшипингът изглежда яко занимание-  изкарваш доста пари и разполагаш с времето си. В обкръжението ми имаше една девойка, която се хвалеше с постъпления и някакви мега печалби известно време, после утихна нещо. Явно не е лъжица за всяка уста.

# 402
Аз пък се радвам за Биляна-няма по-голямо щастие от детенцето Heart Eyes

# 403
Ще ви дърпам ушите, момичета... Трябва да ходя да пазарувам, а седя и гледам кака Деси. Заливам се от смях, кафето ми вече е студено. Много е забавна и атрактивна. Вярно... губи време е, но поне разтоварва. Бях забравила този клип на Биляна. Типично мислене за младо момиче. Необременена, искрена и щастлива.

# 404
Такамм,не знам какво ми щукна,но цъкнах профила на Биляна,та...Честито,има момче,НО мнооогооо тъпунгерско да рекламираш електронна цигара средата на януари,когато вече не си "малко бременна",не че го намирам за нормално ако изобщо знаеш и пак си се изкушила да гушнеш едни кинти.На Полина превръзките и виното бледнеят пред таз.

Общи условия

Активация на акаунт