Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 385
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 570
https://youtu.be/7GEHPacI82Q  
Виктория Бекъм на вашето внимание 😀

Поставила си предизвикателство...Пинокио, where are you?

Май Мания-та са й го поставили и то подплатено финансово. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Някой има ли идея накъде копае Пепе Thinking

Към земното ядро.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 19:48 от Yogurina

# 571
  • София
Аз много се смях на новия влог. Консултантът, който говореше за сватбената ѝ рокля на Виктория и Дейвид, и подмятането на Пепе да ѝ намерят и на нея един Дейвид и зуума към Филяка 😂 джийзъс, беше гениално 😂😂😂 И после пак “ пресен развод” тотално ме накара да се изхиля 😂

Не намирам думи да опиша ко султантите колко бяха нелепи. Просто потресаващи 😆😆 абе трагедия.

Но се забавлявах искрено.

# 572
Коя инфлуенсърка трябва да поканят? 🤔
И защо?

Според мен има немалко популярни личности, които ще бъдат по-подходящи от нея.

Ако задължително трябва да е инфлуенсър - Петканова или Деница Стоянова смятам, че ще се справят с ролята на водещ.
И двете имат повече опит и присъствие пред публика от Пепе и мисля, че ще стоят по-свободно и уверено.
А Деница също е родила в Токуда.

Петканова не е родила в Токуда, а в Щерев - противно на всякаква логика е да бъде поканена. Деница живее със семейството си в Барселона, преместили са се края на миналта година. Те за Бъдни вечер и нова година не се прибраха, пък камо ли сега.

Имайки предвид, че Пепе не само е родила в Токуда, но и най-гледания клип на бг влогър е нейното раждане в Токуда - няма по-добър човек да открие събитието. 2020 е , но все още не е ясно, че избират водещи не по експертиза, а по хайп. Аз като раждала през 2019 мога да кажа, че на всички училища за родители, лекции за бременни нямаше жена, която да не е чувала или гледала клипа от раждането й в Токуда. Дори Ася Демирева, която тук всички харесват, даваше рефевренция с видеото Simple Smile Enough said.

# 573
Sweat Smile
Аз много се смях на новия влог. Консултантът, който говореше за сватбената ѝ рокля на Виктория и Дейвид, и подмятането на Пепе да ѝ намерят и на нея един Дейвид и зуума към Филяка 😂 джийзъс, беше гениално 😂😂😂 И после пак “ пресен развод” тотално ме накара да се изхиля 😂

Не намирам думи да опиша ко султантите колко бяха нелепи. Просто потресаващи 😆😆 абе трагедия.

Но се забавлявах искрено.

И аз много се смях на Филяка като чу за сватба и взе да дава заден Sweat Smile

# 574
Идвам от новото видео на Хикен Щикен, пръснах се от смях!
Пепе я прехвърлих,  зле е...

# 575
Коя инфлуенсърка трябва да поканят? 🤔
И защо?

Според мен има немалко популярни личности, които ще бъдат по-подходящи от нея.

Ако задължително трябва да е инфлуенсър - Петканова или Деница Стоянова смятам, че ще се справят с ролята на водещ.
И двете имат повече опит и присъствие пред публика от Пепе и мисля, че ще стоят по-свободно и уверено.
А Деница също е родила в Токуда.
Но не отговарят на условието - репродуктивни проблеми.
Т. е. точно толкова подходящи като Пепе.
Изгледах клипа на Пепе - хареса ми.
Момчето помагач също ми хареса. За разлика от момичето - стоеше неадекватно през цялото време.
Само можеше повече визии да покаже. Хубави неща ѝ избраха според мен.

# 576
Гледах вльога. Доживях и дрехи втора употреба да рекламират. Втората употреба могат да направят колаборация с Ленор. Ето идея на Пепе за нов вльог и бльог. Така ще изкара двоен хонорар. Това не са инфлуенсъри, това са просто идиотки. Всички до една. Да рекламираш всичко, за което ти хвърлят някой лев!

# 577
Какви репродуктивни проблеми, нали говорим за водещ на събитие за бебета и родители? 🙄

Starburst8, никъде не съм написала, че Александра е родила в Токуда или че Деница ще се прибере до България, за да е водещ в мола.
Така или иначе, Пепе е поканена и няма да я сменят, затова и предложенията ми бяха чисто хипотетични.

Интересно ми стана, че нейния клип е бил най-гледаният на български влогър - може ли източник за това?

# 578
Видяхте ли реакцията на Филяка, когато видя булчинската рокля на Пепе:joy:

# 579
Никъде не е казано, че водещият трябва да има проблем по темата, която се обсъжда. Да не говорим, че в отговора на Токуда е написано, че Пепе само ще открие събитието. Все едно водещите на спортист на годината - да са спортисти.

Според мен прекалено се преувеличава И се губи линията между обективност и събективност. Ясно е, че щом тя направи клипове с др Богданова, после видеа за приложението Фея (видеото за захранването),  беше им лице на кампании, нормално е да я поканят да открие събитието. Хората я асоциират с Токуда. Няма лошо в това. Пак казвам Пепе е много мразена, но си върши добре работата - хората правят лесно асоциации с нещата, които рекламира - фуудпанда, Токуда и тн.

# 580
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много забавно видео,какво пак не му харесахте? Всички бяха в настроение и си правиха смешки.
Ох,този Филип...ами,много ми е готин.Как демонстративно се изниза като стана въпрос за сватба Laughing

# 581
Е, да, ама асоциацията от моя страна поне, не е добра...но на кой ли му пука...Важното е да се говори за панди, Манди, токуди, мокуди...нали...?🤮

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 22:48 от butterfly_^^_

# 582
Какви репродуктивни проблеми, нали говорим за водещ на събитие за бебета и родители? 🙄

Starburst8, никъде не съм написала, че Александра е родила в Токуда или че Деница ще се прибере до България, за да е водещ в мола.
Така или иначе, Пепе е поканена и няма да я сменят, затова и предложенията ми бяха чисто хипотетични.

Интересно ми стана, че нейния клип е бил най-гледаният на български влогър - може ли източник за това?
Ми всъщност не съвсем.
Нали възмущението дойде, че водещ ще бъде жена, която е забременяла на 2рия месец от почти непознат. 🙄😏

# 583

Ми всъщност не съвсем.
Нали възмущението дойде, че водещ ще бъде жена, която е забременяла на 2рия месец от почти непознат. 🙄😏
[/quote]

Пепе и да я поканят гост на събитие за прясно разведени, пак ще има хейт. Понеже има помощ от баби и дядовци, ползва детегледачка, има собствено жилище, яде фуудпанда и тн А и понеже е и виновна за развода Simple Smile) А и Филяка!

напълно ясно е, че всеки си го пречупва през неговата призма и тревоги.

# 584
В случая нали коментирахме събитието за родители в мола - попита кой би бил по-подходящ и ти отговорих.

А ако говорим за дискусията за репродуктивно здраве - там вече смятам, че ще е подходящ човек с личен опит.

Разбира се, че където и да поканят Пепе, ще има недоволни. Същото се отнася и за всеки друг.
Не съществува човек, който да се харесва на 100% от останалите.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 08:28 от Вαнилия*

Общи условия

Активация на акаунт