Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 773
  • 3 695
  •   2
Отговори
# 3 060
  • Някъде там
Иееейй Любо ми благодари лично.💓
Трогната съм, Любо.
Страхотно видео, смях се с глас, най вече на "преиграването му".

# 3 061
Любо вече може да се приеме за “сексимвол” и да започне да позира така

# 3 062
Сега ще ми накарате да си пусна Любчето за първи път, хаха.

# 3 063
  • Англия
Знаех си, че трябваше да ракажа за еротичния си сън с Любо навреме, сега можеше да ме цитира и мен 😞
Та като пусна видеото с Тесла-та сънувам, че съм си го поръчала и чакам, ама ми е едно такова развълнувано, направо превъзбудено. И минава една приятелка, а аз се чудя как да я разкарам, да не ми се натресе и да се качи с мен. Тръгва си тя, пристига бат Любо, спира, влизам отпред, сядам и в този същия момент се отваря задната врата и влиза...мъжа ми!!! От това по-голям кошмар за една мусакаджийка има ли се питам?

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 21:48 от ana.ana

# 3 064
Знаех си, че трябваше да ракажа за еротичния си сън с Любо навреме, сега можеше и да ме цитира и мен 😞
Та като пусна видеото с Тесла-та сънувам, че съм си го поръчала и чакам, ама ми е едно такова развълнувано, направо превъзбудено. И минава една приятелка, а аз се чудя как да я разкарам, да не ми се натресе и да се качи с мен. Тръгва си тя, пристига бат Любо, спира, влизам отпред, сядам и в този същия момент се отваря задната врата и влиза...мъжа ми!!! От това по-голям кошмар за една мусакаджийка има ли се питам?

😂😂😂😂😂😂...ако не си го мазала гол с мусака ,не е никакъв еротичен сън!😂😂😂

# 3 065
  • Варна
Наум Шопов по мое мнение е ходил да се тества. Това е вземане на кръв. Изследват кръвта и те записват в регистър. Ако в течение на времето се появи подходящ реципиент ще се свържат с човек от регистъра. Тогава вече е същинското даряване на столови клетки.
Гледах сторита на Полина и Пепе. Тези блузи с буфан ръкави модерни ли са? Явно. И двете с розови такива. А Пепе отново развълнувана, пак ни очаква нещо, ама е изненада.
Тази анкета отгоре всеки месец ли ще я има?

# 3 066
ВесГучи с размисли за коронавируса в няколко сторита. Пускам го, защото някой спомена и нея, все пак онзи ден беше в Милано.
Скрит текст:

# 3 067
Мда, определено Любо си заслужава титлата. Добро видео.

Хареса ми и видеото на Валери от Истанбул. Постарала се е и полаза хубави кадри. Мартин обаче няма такъв флегматичен тип. Според мен преиграва.

Може ли снимка на Полените вежди (за блокираните като мен).

Теа и да в запише тая вет.медицина дали мисли изобщо да я практикува? И тя като мъжа си ще е много заета и няма да има време за работи по специалността.

# 3 068
Детето е малко болно и не влизам във форума изобщо, но като видях видеото на Любо и нямаше как. БРАВО, ЛЮБО! ❤

# 3 069
Теа се шегува. 😃

Какво си е написала Фети на гривната - PHS?
Скрит текст:

# 3 070
Тъкмо щях да питам какво би било PHS?

# 3 071
Скрит текст:

Долната снимка е преди.
Не знам какво друго е правено освен удебеляването, изсветляване ли ?
Ужасно седи. Харесвам я на долната снимка.

А пък днес стори, че били на ресторант със Сладоледаджийката и яли месо от свободно пасли животни..йей?!? 😂🤣😂

# 3 072
Може би е съкратено от PhilipS 😄😂

Чувствам се поласкана, че и аз съм спомената във видеото на Любо! 😚😚😚

# 3 073
  • Някъде там
Вивиян, под снимката Тея пише, че се шегува за третото висше.
Оф аман от тоя корона вирус, не подценявам опасността, но цялата лудница ми идва в повече....И освен паниката, постоянните подигравки, шеги, колажи също са малко за 🤮.

# 3 074
О, Любчо, благодаря, че изтрещя и си показа и колекцията от дъвките Турбо, които не показа във видеото. 😜
Ама 88' си, къде ще се мериш с госпожа Бекер 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт