Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 777
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
Следя дали някой ще разгадае гривната на Пепка. Засега единственото предположение ми е PH (Philip) и S за Сиена и София. Тая жена няма да се научи никога 😆

# 3 076
Скрит текст:

Долната снимка е преди.
Не знам какво друго е правено освен удебеляването, изсветляване ли ?
Ужасно седи. Харесвам я на долната снимка.

А пък днес стори, че били на ресторант със Сладоледаджийката и яли месо от свободно пасли животни..йей?!? 😂🤣😂
И аз мисля,че не и стоят добре този цвят вежди. Странно  изглежда. Днес като погледнах снимката малко се стреснах хем веждите-тъмни (на тази руса коса) , хем червилото- ярко...

# 3 077
Като две гъсеници излазили на челото на Полинария. Не и отиват.

Само тези черни вежди говежди приемам и само в този случай:
Скрит текст:

# 3 078
Следя дали някой ще разгадае гривната на Пепка. Засега единственото предположение ми е PH (Philip) и S за Сиена и София. Тая жена няма да се научи никога 😆

И аз мисля така, но кофти, че С е на второ място.

# 3 079
Хаха, посмях се как Любчо се кара на Кактус.

# 3 080
Ох, да ме прости Теа, че не и дочетох шегата 😄 и благодаря за пояснението.

Мерси и за снимките на Полина. Веждите изглеждат странно, а и заради рамките на очилата според мен. Но усмивката и е много хубава наистина. Много креативно да завре апарата в пералнята 😄

# 3 081
Любчо, Душко, стига стоя на балкона, ами ела и се включи в темата!🤓 Виж каква приятна компания змийчета сме се събрали!🐍😏
Иначе и аз съм поласкана от споделянето на мои мнения! Фръц, фръц!😏🤪
И да не забравя - Анелия, чакам да ми прати едно гивалейче от Англия, за безплатната реклама😁

# 3 082
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега ще си пусна Любчо.
PHS и аз първо се сетих за PhilipS.Ми така де,то не са един или двама при нея. Laughing
Майтапа настрана,сигурно има логично обяснение.Хахаха,ах тази Пепе,винаги забавна.

# 3 083
  • Някъде там
Ако на гривната пише Филип, значи ще е вечно жива и на ръката и.
Да живее Филип, без значение фамилията. От кал да е Филип да е 😉🤣

# 3 084
  • Варна/Амстердам
Като сме на вълна аксесоари, видяхте ли последната безумна покупка на Гането? Фишу на Диор-плача!!! 😂

# 3 085
Не е от рамките,ето още
Скрит текст:

Гръмпи,то действително беше смешно,ама не му препоръчвам пикаенето в саксия на кактус, ще има да реве после с пинсета в ръка 😂

# 3 086
Наде, кво пак се караш бе душа? И как успя в статия за вирус да вкараш патриотизъм😀 Признавам, че не можах да разбера точно какво имаш предвид.

# 3 087
ВесГучи с размисли за коронавируса в няколко сторита. Пускам го, защото някой спомена и нея, все пак онзи ден беше в Милано.
Скрит текст:

Майко мила,  Айнщайн плаче в ъгъла. (от смях). Склонността към ъгъл по-голям от 90% явно е семейна черта. Погледнах ѝ на тази сторитата... Някви си стари хора били умрели (и без това щели да умрат скоро), няква паника и шаш, отвличане на вниманието...накрая завършва с това, че истината ще излезе наяве и ще има отговори на нейните така важни екзистенциални въпроси. Отвличали вниманието, конспирация, констипация, консигнация!!! Потрес! Липсваше ми накрая само да прочета за кемтрейлс и катерицата Беатрис 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 01:20 от tuali

# 3 088
  • София
Аз с Любо щях да събудя детето от хилеж. На "майка ти трън" вече изцвилих. Heart
Тони Попова също с хубаво видео, днес беше добър ден откъм хубави видеа.

# 3 089
  • Варна
На Полина веждите са рошави и дебели и извити, не ѝ отиват изобщо. Надя от Инфармация пак... е избухнала. Сравнение между отказа за ваксиниране по принцип И да се изследваш за корона вирус. Щото и второто било мед. интервенция Frowning Или нещо от сорта:joy:, трудно е за обяснение, трудно четимо, тотално неадекватно на моменти. Сравнението-абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт