Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 769
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Варна
Ох, сега като я коментирате тая гривна на Пепе.... ми мина през ума PHS - Philips за множественото число в английския..... Сори, не се сдържах....

Любчо както винаги много забавен!

# 3 091
Скрит текст:

Скрит текст:

Долната снимка е преди.
Не знам какво друго е правено освен удебеляването, изсветляване ли ?
Ужасно седи. Харесвам я на долната снимка.

А пък днес стори, че били на ресторант със Сладоледаджийката и яли месо от свободно пасли животни..йей?!? 😂🤣😂

Скрит текст:

Не следвам Полина, но първата снимка ми излезе във фийда като реклама и честно казано.. малко се изплаших. Само на мен ли ми е страшна?

# 3 092
Скрит текст:

Скрит текст:

Долната снимка е преди.
Не знам какво друго е правено освен удебеляването, изсветляване ли ?
Ужасно седи. Харесвам я на долната снимка.

А пък днес стори, че били на ресторант със Сладоледаджийката и яли месо от свободно пасли животни..йей?!? 😂🤣😂

Скрит текст:

Не следвам Полина, но първата снимка ми излезе във фийда като реклама и честно казано.. малко се изплаших. Само на мен ли ми е страшна?
На мен самото ѝ изражение ми е странно също (освен веждаците). Малко като след ботокс, неестествена гримаса

# 3 093
Любо ПРЕЗИДЕНТ!
Утре ще чета ама ... Беше уникален! От една бг-мамма без дете 😁❤

# 3 094
Любо, любим си ни 😚😚😚

Много беше забавно видеото му!

Очакваме да направиш видео за нашите любими лъжливи влогърки Пепон и Гана Гучито. Ще ти съдействаме с каквото можем Simple Smile

# 3 095
И мен ме уплаши тази й снимка на Полина. Изобщо не изглежда добре така. И тя ли се пъне да става от клонингите на Каляшева, не знам.

Ралица Минималистката масажи си прави за антиейджинг ефект...мммм...да. То така става.

# 3 096
Дадох нарочно края на мненията , да видя дали вече обсъждате Надя.
Пак и пак, фармацевтът е човека, всевиждащия, всемогъщия.  Аз ли нещо не живея в същата реалност, тя ли е в паралелно желателна реалност,  но не съм срещала такъв фармацевт  наживо.
Как й хрумват такива тези, правото на свободен избор спрямо какво искали всички  българи. Не плащайте за социологически агенции и проучвания излишно, обърнете се към Инфармация, тя ще ви каже кой какво иска, ще обобщи независимо хаххаа.
Къде отидоха леките теми за козметика и То, къде...

# 3 097
  • In The Middle Of Nowhere
Не беше лошо видеото на Любо, особено към края. Но не очаквах да е 88 набор, мислех го за 80-ти.

# 3 098
passionbiojuniper,
Най-добре да не я коментираме. Само това чака - включва се, създава драми и хаос в темата, вкарва як негативизъм, абе трол с една дума...

# 3 099
  • Варна
passionbiojuniper,
Няма и да срещнеш. Всички знаем за мед. представители, щъкащи от кабинет на кабинет и от аптека на аптека.. А после... консултирайте се:joy:

# 3 100
passionbiojuniper,
Най-добре да не я коментираме. Само това чака - включва се, създава драми и хаос в темата, вкарва як негативизъм, абе трол с една дума...

И накрая- трие.

# 3 101
  • Някъде там
Аз забравих да пиша на Любо, че имам огромна колекция миришещи листчета, ако иска да менкаме.😊 Еее вече не миришат, ноо това да им е кусура.

Защо изобщо и обръщате внимание на Надя..
Така беше и с онази другата със социалния експеримент която създаваше напрежение, вече и забравих името.
Като спряхме да и обръщаме внимание изчезна.

# 3 102
  • Мюнхен
Познайте дали ме интересува дали човекът, който ми киха насреща, е българин, или не. Grin Всички, били в близост до огнище или до човек, наскоро бил до такова, под карантина. Точка.

Германците въобще не питат,  свалят те от самолета още с кацането, под карантина и туй то. Та Надя вместо да ръси абсолютно безполезен акъл, да вземе да попита отговорните личности защо и при нас не стоят така нещата, та хора като Гергана могат спокойно да си обикалят насам-натам. Щото точно днес се въртяха статии, че въпросната "карантина" била платен или неплатен отпуск, ама говоря по памет само. Да не се приема като хейт към България, не съм от тия хора, за които всичко на запад е великолепно, ама ще ви разкажа в скрит текст защо ми се изправиха косичките вчера и защо, с оглед на ситуацията, ми е малко по-спокойно на немска почва.

Скрит текст:
В моя университет има над 11 хиляди интернационални студенти, много от тях азиатци. И точно сега сме в сесия, така че щем не щем, събираме се в залите за изпитите. Вчера сутринта целия университет получава имейл, че на единия изпит е имало китаец, който преди 3 седмици или по-малко се е върнал от Хубей. Това е изпит, който сме писали само стотина души, защото беше само за моята специалност + хора, избрали предмета като избираем. А и беше втора дата. Но всички 50 хиляди студенти бяха уведомени и получиха упътвания какво да правят. След 1 час - още един имейл, че въпросният китаец е бил под карантина преди изпита, пуснали са го, така че може да сме спокойни, не е имало опасност и т.н. Меко казано се зарадвах, че още с първата дата ми се размина и не е трябвало да бъда там, щото в момента щях да съм много на нокти.

Ние нямаме задължителна карантина, камо ли някой си БГ професор да си прави труда заради един изпит да уведомява всички студенти в университета, че е имало опасност и да се следят за симптоми.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 03:07 от Jinnafee

# 3 103
passionbiojuniper,

И накрая- трие.
Трие, ако не й е изгодна последвалата критика. Имам чувството,  че се прицелва в щекотливи теми нарочно и всичко друго е само за нейната  личност.
Любо е голям сладур, но си е нерваче, бих  го срещнала с някои от кифлите ни инфлуенсърка, но няма да е в тяхна полза Simple Smile
Пепа ако благоволи да каже и каква е символиката на този надпис, защото иначе е смешно, заради асоциациите ни. Иначе е красива гривната.

# 3 104
Видеото на Любо беше изключително забавно. Като цяло много го харесвам, за сега е единственият влогър който следя.

Общи условия

Активация на акаунт