Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 756
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 105
Скрит текст:

Съжалявам ако вече сте я ибсъждали, но и оисах коментар под снимката, че от няколко месеца насам качва, едно и също и въпроса е един и съш и реално е качила к двете снимки какво пита изобщо.
Та това е отговора.
Иначе сега писах и на филяка под поста му в тубата,че е доста малоумен с извинение и добре,че се е намерил с Пепа.
Все пак ск присвои канал с абонати а изтри няколко яки видеа. Ами доста нагло според мен!

# 3 106
Нова тема “Любо Жечев с видео за бг мама” . Що ми се чини, че сам си я е пуснал, току що регистриран потребител.

# 3 107
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много е забавен Любо,за разлика от другите ютубъри,той залага на лични качества (ирония,начетеност,познания,актьорски заложби и тн),за разлика от другите,които се чудят откъде да копират,било то теми за видеа,било то снимки.
Иновативен е.Много се смях на последното му видео за Бг-мамите(особено момента с Кактус lol ).

Моля ви се,гледах последното видео на Юбе.Пепе казва,че главоболието й се дължало на свръхперфекционизъм. Laughing

# 3 108
Излиянието на сестрата на Гера изглежда твърде грамотно, за да е писано от някоя от тях. Но признавам, че не го прочетох.

Надя пак е избухнала по нейния си начин. Обаче статията за Пепе е върната в сайта й. Аз ли греша, или след скандала тук статията беше изтрита?

# 3 109
  • Мюнхен
Надя пак е избухнала по нейния си начин. Обаче статията за Пепе е върната в сайта й. Аз ли греша, или след скандала тук статията беше изтрита?

Ха, наистина я е върнала. Значи хем във въпросната статия пише, че Пепе не си заслужава децата, хем в статията с учебниците "Извинявай, Ети, за грубите думи"....Ъм?! Rolling Eyes Има нещо недиагностицирано тук.

# 3 110
Обяснението на Ивана... направо ми става жал. Звучи като някава отчаяна жена, която драпа за внимание, само и само да пребори алгоритъма на инстаграм. Като ѝ е толкова важно, место да задава тъпи въпроси, които са втърснали на всички, да измисли някакви по-ангажиращи теми. Много ми допада Кирил Гуцов, почти винаги стават разговори под снимките или сторитата му, същото и при Гал Иванова, а и двамата имат в пъти по-малко последователи от Ванчето. Не става само със следване на клишета...Яко е зациклила.

Излиянието на сестрата на Гера изглежда твърде грамотно, за да е писано от някоя от тях. Но признавам, че не го прочетох.

Твърде грамотно? Моля ти се, прочети пак. И тия кавички за нищо ги нямат, и двете с Гергуца. Разсъждения на стрина пред блока.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 01:23 от tuali

# 3 111
Гледах Любо и се почувствах като онова момче - "Искáх да гласувам, обаче нямах желание". Посягах ту към Hands Plus1, ту към Hands Minus1 и в крайна сметка се въздържах. Добре започна, но малко попресоли манджата за моя вкус.

# 3 112
Aз също смятам, че Полинка си е правила нещо в повече (освен устните)...
Скрит текст:

# 3 113
Няма изчитане темата, успях най-сетне да смогна! Това ще е дълъг пост.

Спуках се от смях с видеото на Любо! И събудих бебето.. Номер едно е, наистина!
Не знаех, че е набор ‘88. Готино!
Да спомена и за предното му видео, че аз съм родена ‘95 набор и съм правила всичко изброено(касети, нинтендо, събиране на всевъзможни неща в колекция и прочие), с моите набори, включително и брат ми, който е ‘99.

Сикрета, както винаги неадекватна относно здравето си и това на околните в случая.
Скрит текст:
*По повод коронавируса, днес търчах до близкия магазин за да купя някои неща, защото в Малта са страшна паника(бяха изпразнили лидл, в близкия район, чак по новинарските вестници писаха). Завъртях един 10 минутен разговор с момчето, което тегли зеленчуците (сърбин) и той милия ме сцепи от смях също. Всички Малтийци бяха нарамили по 3 пакета тоалетна хартия(тук са обикновено по 20+ролки в пакет), и по 10 пакета паста и ориз, ще кажеш, че идва ерата на зомбитата. Казах на мъжа ми, че от утре ще ядем само боб и леща, защото “пастата свърши” и ще се бършем със стрит вестник, защото няма т. хартия. Изобщо не му хареса! 🤣😅🍝

Инфармация с неадекватна статия, пак. Влизах да чета от лятото, но нещо не разбирам защо има подобни статии, в сайт който уж трябва да е за ревю на козметика(поне така пише в гугъл)? Съжалявам за невежеството и мерси предварително.
Статията за Пепе(изтритата, която магически се е върнала) няма да я коментирам също, няма смисъл.

Гледах видето на Тони и Джош. Много ме радват. Аз лично запалих зълва ми по техните продукти(по-старите, че тук не се продават), даже ме помоли да ѝ купя като се прибирам. 😁 Мисля да се инфлуенсна от него и да видя тази серия как е. Вижте и гаджетата може да са инфлуенсъри! 😉
*Знам, че ѝ е годеник, но звучеше по-забавно така написано.

Гледах видетото на Тати и сестра ѝ. Харесва ми, че така се отваря за проблемите, които има. Дано скоро да се случи това, което желае! 🙏

Ивана ме срази с това обяснение. Хареса ми израза, простете не запомних ника, в “творческа констипация”. Право в десятката. Жалко, бях я последвала. След ужасно дългите видеа я отследвах в ютюб, а сега приключих и с инстаграм. Сори нот сори.
Пс. Ивана, ако четеш, никой не го интересува алгоритъма на Инстаграм освен creator-ите и бизнес акаунтите. Не виждам смисъл в това, което правиш. Губиш последователи, а за жалост имаш потенциал.

И сега за Пепе и новото Юби.
1. Като се напише YouBe излиза канала на ютюб, не техния. Ако напиша Пепе, ми излиза Пепа пиг и разни руски клипове. За филяка не се бях сетила да търся, но АДЖЕБА как открихте канала им?(ако не сте последвали някой линк от профилите имам в предвид, че аз лично се озорих)
2. На нея изобщо не ѝ се отдава да говори в такъв тип формат. На Филип още по-малко.
3. Видеата ги пуснах докато готвех. Бях готова за сън още в 8:30ч.(благодарение на детето откарах до 12, иначе вЕрно щях да заспя пред лаптопа!). Не смятам да си причинявам повече това.

И последно, вчера попадах на видео на Валерката от Малта(от 2017). Беше готино, но на нея всички влогове ли ѝ са в този стил? Само показване на гледки, без грам да се говори за самото място?
Гледах и влога на Кристина от Малта. Мисля, че знам в кой хотел дори беше отседнала, защото това беше най-ужасната ми работа в Малта, с най-ужасните работодатели. Ох, дано не е там, че направо ми се плаче, че подобни хора печелят от сънародници.. Sad
Иначе влога беше готин, писах ѝ за някои места, които е хубаво да посети. За жалост се оказа, че са се прибрали вече. Дано следващия път ги покаже, струва си да се види във видео.

А сега един въпрос към вас, ако нямате нищо против ❤. Правя видео за бременноста и раждането ми в Малта, като искам да включа възможно най-много информация, но ми се струва, че все нещо изпускам. Знам, че не на всички ви се гледат мамита и подобни канали, но ще е ценно за мен, ако ми дадете насоки и въпроси, на които би ви било интересно да чуете отговора. Може да ми пишете на ЛС, за да не спамим темата. Благодаря!

# 3 114
Кактус, ти що така редиш момчето, ама ха, сега няма да иска да те люби Wink
Жечев, имаш потенциал момче,  секси  си, ама обожаваш да има драма, и преиграваш. Брейк танците колко дни болнични ти донесоха Simple Smile
Като цяло момчето много добре следи темата, и това с госпожа Бекер ха ха, прочете го като учителка,  за мен следи темата много отдавна.  Иначе на мен лично ми е много секси /за първи път го казвам/, и същевременно много дразнещ, ама да пуска видеа редовно,  няма да го върнем...

# 3 115
Ани.ани,не тъжи мила.Любчо и тебе те спомена в стори JoyJoyJoy
Скрит текст:
И още един негов отговор на коментар от тук. Пишете мами ,Кременчето ще е сред нас до утре, Joy
Скрит текст:

Ей,Кременке(Любчо) ,ма много си сладка така се смях.Малко ме ядоса,че разхвърля така телевизионната игра и др. работи,ама айде от мен да мине ще ти простя нали те харесвам.Сега да те питам коя зодия си,ако пасва на моята Joy,директно брак ти предлагам.Абе какво ще се лигавя да ти предлагам.Направо те взимам, искаш ,не искаш ще си мой JoyJoyJoy😘🥰😘!От кога си търся такъв перко като теб,ако знаеш само 🤣🤣🤣.Ще ядеш топ топ мусака,най-хубавата, аз е правя.Мами не се сърдете,нали трябва да го излъжа😂.

# 3 116
Браво Любчо, браво Жеков, браво кака:)
Аз та харесвам бе, даже и тъпите ти смешки, е ся брейкът  не ти се сила, но и това ти прощавам:)
Щот размера ....на хумора ти е голям😂🤭
Ти си нашия намбър уан бе:)
Искаш ли да менкаме картинки от Турбо?! И аз ги имам всичките😂😂😂

# 3 117
Ааааа не, Любчо, лелиното. Ся ме ядоса, щото си ме турил на стори. Аз съм номер едно на мусакаджийките.
Абе, адски ме мързи, ма да направя едно видео за Любо, кво мислите.

# 3 118
  • Англия
Ани.ани,не тъжи мила.Любчо и тебе те спомена в стори JoyJoyJoy
Скрит текст:
Никога не съм се чувствала по-поласкана и едновременно с това толкова засрамена-първото, защото моят най-любим ютубър евър(да се чете:единствения, за когото съм абонирана) е видял коментара ми ♥♥♥Но ме е срам, че в поста си съм допуснала малоумна граматическа грешка и не съм удостоила със заслужен пълен член мъжа ми и сега Любчо ще си помисли, че кака е неграмотна и никогаж няма да ме повози с Тесла-та 🤪

# 3 119
Ахахахха. аna.ana, не знам какво да те посъветват. Всичко ще остане за поколенията, и някой ден и твоите деца може да го прочетат. Не знам...

Общи условия

Активация на акаунт