Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 752
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Даже съм изненадана,че Любчо е чел февруарската тема.Очаквах да е прехвърлил 2-3 страници само.
Въобще се изненадвам,че мъже проявяват интерес към нашия форум(особено пък за тази тема),все едно аз да им се мотая във форума за коли и футбол..ама какво ме интересува мен?!
Та,Любчо,чети и довиждане,защото поне на мен,не ми прави добро впечатление ако пишеш/четеш с нас.Малко..женчо.

# 3 121
  • Англия
Ахахахха. аna.ana, не знам какво да те посъветват. Всичко ще остане за поколенията, и някой ден и твоите деца може да го прочетат. Не знам...
Кой да ме посъветва и за какво? Едва ли децата ми някога ще знаят за съществуването на форума и за стотината мнения тук, които майка им е написала през годините...

# 3 122
Гръмпи се шегува, защото беше написала, че се чувстваш засрамена, според мен.

А иначе във форума пишат немалко мъже, но предимно в другите раздели.
Но да, да клюкариш за разни кифли както беше онзи със “скандалните” разкрития за Галка, наистина не е особено мъжко занимание. 🙂
В случая Любо си има причина защо да ни чете и не виждам нищо лошо.

# 3 123
Хм...ако това е видеото, което сте очаквали от Любо... жалко. Общо взето, на мен не ми беше много забавно, не събудих детето от смях. Май само аз не се захласвам по него, пък ако ще и да ме охрани  в следващото си видео. Всъщност, и той не понася много критики, нищо че го докара УЖ на майтап.

# 3 124
  • Англия
Знаех си, че не трябва да коментирам преди да си изпия кафето, извинявам се на Гръмпи😊

# 3 125
Посмях се на някои части от видеото на Любо, но като цяло беше нещо като нищо. Хем да начешем крастата на “мамите” - фенки, хем лекинко така и да им се подиграем, че да не изпуснем другите фенове, които пък са анти-фенове на “мамата”.

# 3 126
  • Пловдив
Гръмпи, пребори мързела - чакам видеото ти за Любо 😁

# 3 127
Абе, сипа си яката Любо. Нещо хуморът му беше кофти...

# 3 128
Посмях се на някои части от видеото на Любо, но като цяло беше нещо като нищо. Хем да начешем крастата на “мамите” - фенки, хем лекинко така и да им се подиграем, че да не изпуснем другите фенове, които пък са анти-фенове на “мамата”.
Значи не само аз съм усетила леката подигравка във видеото. 🤔

# 3 129
Хм...ако това е видеото, което сте очаквали от Любо... жалко. Общо взето, на мен не ми беше много забавно, не събудих детето от смях. Май само аз не се захласвам по него, пък ако ще и да ме охрани  в следващото си видео. Всъщност, и той не понася много критики, нищо че го докара УЖ на майтап.
Аз също не го харесвам никак, голям нарцис ми се вижда. Да не говоря за лигавия му начин на говорене, който не се издържа. Форумките тук май въздишат по външността му основно (щом и мокри сънища имат с него....)

# 3 130
Подигравка, заиграва, важното е, че ние имаме чувство за хумор и не се втелясваме като някои инфлуцки.

# 3 131
Смея да твърдя, ще и аз имам чувство за хумор...ама хич не ми беше смешно.

# 3 132
На мен ми беше смешно, но накрая пресоли манджата.

# 3 133
И секси Любо да си ...не можеш угоди на форума Sweat Smile

На мен ми беше забавно, особено за Кактусче.

# 3 134
Какво толкова му харесвате на Любо с тоз увехнал вид, на моменти чак болен ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт