Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 700
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 150
Само заради вас успях пряко сили да издържа до 2-рата минута на тоя Любо. Забавно - не ми е. Чак пък красив, секси и каквото там някои се прехласват- пак не ми е. И да, подигравателно е видеото. Тъпо.

# 3 151
Мен Любачето супер много ме кефи 😁 Сравнително на скоро му открих канала и вече изгледах почти всички видеа.  Засяга доста интересни теми ,но и малко лиготии от време на време не са излишни 😁

# 3 152
Любчо, усещам как ще ти падне короната след това видео. 🤣🤣🤣
Подигравателно беше, дам. 😄
Поласканите фенки не си признават. 😉

# 3 153
Аз умишлено изчаках да се разнообразят коментарите за това толкова очаквано от много тук видео, чак си помислих по едно време, че само на мен ми „липсва чувство за хумор”. 😁 Много ми хареса сравнението със смешното прехласване на тийновете по идолите им.

Всъщност, след липовонските видеа, очаквах доста по-различен тип съдържание. Не само свръх преиграването не ми допада. Мъци, например, който не харесвам когато се подиграва, също прави реакции и коментари и въпреки че видеата нямат някаква добавена стойност, са разтоварващи и смешни. А Любо като започне да се тръшка, плези и крещи, кринджвам повече, отколкото докато гледам хората, които осмива. Пък това хвърляне и ритане беше толкова тъпо и безсмислено..

Отново казвам - има потенциал и идеи, но представянето не е „моята чаша чай”, както казваме тук.
Визия не коментирам, защото не е определяща в случая, плюс това е въпрос на вкус и предпочитания. Иначе ми прилича на Петканов.

Като цяло видеото за темата беше единствено чесане на егото му - хем да покаже колко е харесван на форума, хем да иронизира потребителките, за да спечели зрителите си, които не са фенове на БГ-Мама, хем да се изтъкне сред колегите си. Показа си цялата класация, не само себе си, качи снимки на други влогъри и не закри частите на коментарите, в които не става въпрос за него. Все стремеж другите инфлуенсъри да влязат и да прочетат колко са критикувани, за сметка на „бат Любо” - всенародния любимец. Уж шегички и майтапи, а всъщност - „Вижте ме колко съм готин, пък вас колко не ви харесват.”

# 3 154
Абе след буля Ивана, Пепе и Валерия, Любака си е баш ледена чаша чай с лимон

# 3 155
Даже съм изненадана,че Любчо е чел февруарската тема.Очаквах да е прехвърлил 2-3 страници само.
Въобще се изненадвам,че мъже проявяват интерес към нашия форум(особено пък за тази тема),все едно аз да им се мотая във форума за коли и футбол..ама какво ме интересува мен?!
Та,Любчо,чети и довиждане,защото поне на мен,не ми прави добро впечатление ако пишеш/четеш с нас.Малко..женчо.

Те всички четат, но малко си признават. Все пак това е много важно за тях, харесват ли ги или не, какво мислят и говорят за тях и най - вече- колко са коментирани и актуални (защото от това идва кеша - спонсорства, абонати и тн.).

# 3 156
Сигурна съм, че всички четат тук, неслучайно чат-пат има някакви избухвания от профили с 1-2 мнения.
Превъртях го този любчо, толкова от мен, едно гледане му стига.

# 3 157
Здравейте!
Не открих в темата дали сте коментирали зъбите на Полина. Струва ми се, че нещо им е правила, преди имаше криви зъби, а сега ми изглеждат добре. Споделяла ли е нещо свързано с това?

# 3 158
Мен не преиграването ме подразни.
Ох, не знам как точно да обясня впечатлениего, което ми остави - някакви лелки, които са ми фенки, еротични сънища имат чак с мен, лични съобщения получавам, въобще - тея, вижте как ме обожават.
Критиките естествено, че също трябваше да включи. 😁
Там се престара да се прави на cool и над нещата.
Иначе писането на лични съобщения колко е харесван в темата, по какво се отличава от постовете, които често се иронизират тук - Валери, Ивана...., супер си, продължавай все така, т. н.

# 3 159
На мен ми беше забавно видеото на Любо.
Ако последната част беше с 30 секунди по-кратка, щеше да е още по-добре. В нея по едно време даже и ироничното преиграване ми дойде малко в повече.
Като цяло е по-забавен от останалите дами на влогърския фронт - там от няколко месеца е страшна мъка.
Новите вежди на Полина са ужасни. Качва се до Зорница на стълбичката за Енгри бърдс. Преди ми харесваше, не разбирам сегашната тенденция като погледнеш някого, пътрво вежди да виждаш. Никога не съм била фен и на другата мода с двама косъма.
Последното видео на Зори за Гуудбокс беше приятно.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 12:56 от Welt

# 3 160
Не го следя този Любо, от вас чух (прочетох) за него.
Хубаво видео от гледна точка на снимане, обработка и т.н., но ироничният му поглед не ми хареса. Можеше по-уважително да го направи, въпреки че ми е ясно, че иска да е атрактивен за да го гледат.

# 3 161
Забелязахте ли как след видеото на Любо гласуванията в анкетата за него скочиха с поне 20-30. И аз го харесвам много, нищо че пресолява понякога манджата. Обаче новия декор не ми харесва хич. Стария си беше по-хубав.

# 3 162
Може ли линк към обясненията на Ивана, за алгоритъма на инстаграм. Ако се е обяснявала , защо кара хората да коментират или ги моли за това, много жалко ми се вижда.

# 3 163
Аз не мисля, че трябва да го разкостваме чак толкова момчето,  вие какво очаквате момичета,  мъж да седне да прави видео, че видите ли във форума бг мамите от 18-99 години , като не всички от тях са мами,  много го харесвали. Какво да каже благодаря ви момичета, подкрепете ме и лайквайте, абонирайте се вие и приятелките ви Simple Smile
Че кой нормален мъж няма да седне да ни иронизира , направо е смешно да се направи по друг начин видеото.
Никъде не видях нещо в повече, той си има линия на поведение, която бг мамите сега искате да претопи ли, да стане някой друг...
Да кажа, че не го следя,  както и никой влогър всъщност, но има заряд и енергия, не като всички платени контета от всякакъв пол, които се опитват да ми продадат.. всичко.

# 3 164
Според мен Полина е на ръба да прекали с корекциите - веждите, устните, обикновено като се сложи 0.5 в устните, остатъкът се слага по лицето; мисля, че има и малко ботокс в челото и все още й е пресен, затова й е така лицето. Изглежда много добре сега, дано да не прекали и не се вманиячи.

Ивана, колкото повече се вманиачава в този алгоритъм, толкова повече затъва. Вместо да предложи качествено съдържание на аудиторията си, тя се излага, излага и брандовете, които рекламира като моли за коментари. Това е несериозно и непрофесионално.

Общи условия

Активация на акаунт