Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 694
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 165
Здравейте!
Не открих в темата дали сте коментирали зъбите на Полина. Струва ми се, че нещо им е правила, преди имаше криви зъби, а сега ми изглеждат добре. Споделяла ли е нещо свързано с това?

Да, обсъди се много дълго и широко назад. Страница не мога да цитирам, защото не ми се рови.

# 3 166
Скрит текст:
Аз не мисля, че трябва да го разкостваме чак толкова момчето,  вие какво очаквате момичета,  мъж да седне да прави видео, че видите ли във форума бг мамите от 18-99 години , като не всички от тях са мами,  много го харесвали. Какво да каже благодаря ви момичета, подкрепете ме и лайквайте, абонирайте се вие и приятелките ви Simple Smile
Че кой нормален мъж няма да седне да ни иронизира , направо е смешно да се направи по друг начин видеото.
Никъде не видях нещо в повече, той си има линия на поведение, която бг мамите сега искате да претопи ли, да стане някой друг...
Да кажа, че не го следя,  както и никой влогър всъщност, но има заряд и енергия, не като всички платени контета от всякакъв пол, които се опитват да ми продадат.. всичко.
На същото мнение съм и аз. Какво повече се очаква, искахме видео-направи го, както е преценил, че му пасва на неговия стил.
Какво сега като сме го харесвали тук, да стане мусакаджия ли Sweat Smile Абсолютно нормална мъжка реакция, не съм очаквала да стане част от темата, но пък сега тя има по-голяма гласност.

Хареса ми видеото на Валери, музиката подбрана, кадрите добри, съдържанието все същото, Мартин все безразличен - Мии да.

Пепе я гледам в сторита от няколко дни и пак забелязвам как говори през зъби, в усмивка. Ще има още реклами ми се струва Trollface

Ивана, колкото повече се вманиачава в този алгоритъм, толкова повече затъва. Вместо да предложи качествено съдържание на аудиторията си, тя се излага, излага и брандовете, които рекламира като моли за коментари. Това е несериозно и непрофесионално.
Именно, хем са 'content creator', хем посля молят аудитория за коментари, че да се появявали във фийда.
Ами, ако не ми е интересна защо да я коментирам изобщо? Досадно става. Снимките били доста различни, да да.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 13:15 от Tual 💭

# 3 167
Аз току-що погледнах две сторита на Пепе. Същата нахилена физиономия, същото говорене през зъби и преигран позитивизъм, които демонстрираше преди година и половина. Дисляйк.

# 3 168
  • Варна
Туко що изгледах последното видео на Любомир Жечев за бг мама и се скъсах от смях, страхотен е. 🤗😂 Много вдигна нивото на канала и представя много добре видеата си.
 За мен най-голямото откритие е канала Приказна кухня с Ани, момичето представя много интересни, прости и лесни рецепти. Някой опитвал ли е нещо нейно?

# 3 169
  • Пловдив
Във видеото от Истанбул на Валка (повече ми харесва това име от Валерѝ) има кадри с дрон. В коментарите я питат нейни ли са, а тя отговаря, че ги е купила. Ако наистина е така, значи все пак е отделила някакви пари за канала 😁

# 3 170
Много ми хареса видеото на Валери. Този път беше приятно, информативно и красиво направено. За дрона беше споделяла преди, че имат с Мартин, но им е трудно да го пренасят в чужбина, защото е много скъпо. Помислих, че те са ги снимали..

# 3 171
Любо е яко криндж в последното видео. Особено накрая с това валяне по земята в опити за брейкване чак мен ме досрамя. Млад, прав, здрав мъж, няма ли с какво по-смислено да се занимава от тази клоунада. Жалко.

# 3 172
Посмях се с Любо, ама не изгледах докрай, преиграва си определено. Това на мен не ми се нрави, идва в повече. Не ми е е особено оригинално и чак толкова смешно, къде с ирония и малко подигравка.

# 3 173
Любо стана ябълката на раздора на темата, Троянски кон направо  Simple Smile

# 3 174
За мен работата си стана : ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали.
Направи ни за смях , ама широкоскроените твърдят, че всичко било за майтапа . И не знам защо толкова много се държи той да идва в темата като се видя, ще всъщност и положителните и отрицателните коментари са му през...кактуса ( извинявай кактусов, че те споменавам ама и той те спомена няколко пъти) Wink

# 3 175
Аз не мисля, че трябва да го разкостваме чак толкова момчето,  вие какво очаквате момичета,  мъж да седне да прави видео, че видите ли във форума бг мамите от 18-99 години , като не всички от тях са мами,  много го харесвали. Какво да каже благодаря ви момичета, подкрепете ме и лайквайте, абонирайте се вие и приятелките ви Simple Smile
Че кой нормален мъж няма да седне да ни иронизира , направо е смешно да се направи по друг начин видеото.
Никъде не видях нещо в повече, той си има линия на поведение, която бг мамите сега искате да претопи ли, да стане някой друг...
Да кажа, че не го следя,  както и никой влогър всъщност, но има заряд и енергия, не като всички платени контета от всякакъв пол, които се опитват да ми продадат.. всичко.
Нищо не очаквам освен уважение - разбирай без подигравки и ирония.

# 3 176
Е, защо - за да каже браво, момичета! Супер сте.
Искам да ви "любя". 😒
Простащина за мен, не хумор.

# 3 177
А аз видях точно това, което очаквах- подигравки и ирония.

# 3 178
А аз видях точно това, което очаквах- подигравки и ирония.

Е вие какво очаквате от него?
Чест и почитания за всички БГ майки?
Споко или му е малък или скоро ще му набива канчето някоя БГ мама😂..или е гей.(това е шега разбира се)

Въобще какво очаквате от мъж на 30+  в YouTube?

# 3 179
  • Пловдив
Гледах най-новото видео на Анелия - говори какво ще готви за Свети Валентин, а зад нея се вижда елхата с коледна украса.

Общи условия

Активация на акаунт