Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 691
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 180
Над 30 годишен ли е? Някаква недозрейка е сигурно. Чак ми се струва невъзможно човек с такова поведение да е над 20-22 г.

# 3 181
Над 30 годишен ли е? Някаква недозрейка е сигурно. Чак ми се струва невъзможно човек с такова поведение да е над 20-22 г.
Хванах те, че не си гледала внимателно. 😜 😂
На 32 е. Или ще е. 😉
Зависи през кой месец е роден.

# 3 182
Някой друг видя ли снощи как Теа се сопна на стори ? Питали я на лично съобщение кога да пият протеини и тя си казвала " Боже тея хора знаят ли изобщо какво е протеин ... " и т.н. Нещо в този дух беше?
Те нали са инфлуенсъри и работят за нас? Защо обиждат, когато някой им зададе било то и глупав въпрос? Не им изгледах видеото де, но сторито не ми направи добро впечатление.

# 3 183
Превъртах напред, не съм го гледала подробно. Досаден и отегчителен ми беше.

# 3 184
Любо ми беше любимец още в “Къртицата” и от любопитство си го пуснах това видео да го изгледам. Ами имам се за човек с чувство за хумор, който носи на майтап, но за мен това си беше чиста ирония към форума и като се върнах после да чета коментарите в темата очаквах да са доста по-различни. Затова и си замълчах, помислих, че в мен е проблема, но явно и други момичета са го видели. Тази тъъънка ирония и леко подигравателен тон определено не ми допаднаха.

Колкото до темата (знам как се гледа на обсъжданията ѝ, но не успях да се стърпя, защото прочетох един коментар в предишните страници как и инфлуенсърите четат тук, защото искали хората да ги харесват). Надявам се потребителката да е наясно, че пазарът и целевата аудитория не се изчерпва с форума. Изобщо даже. Неведнъж съм споменавала, че съм в тази сфера. Винаги, когато работим с инфлуенсъри те ни представят определени статистики за каналите си в Ютуб и профилите си в социалните мрежи. Нито те, нито ние, нито след това клиентите ни питат какво е мнението за дадения инфлуенсър в БГ-Мама или в друг форум. Не искам да бъда разбрана погрешно, аз ви чета и много често искрено се забавлявам с коментарите, защото има изключително готини включвания, но просто в този бизнес една тема в определен форум определено не е чак такава сила. Възможно е в нея да се включват някои от обсъжданите личности, но бих била по-съгласна, че това е по-скоро изключение.

# 3 185
В темата тук многократно са обиждани зъби, дрехи, интелект, какво ли не на влогъри/блогъри. Аз също съм се изказвала критично към някои от тях. Идеята е, че когато някой прекали, реакцията тук е, че след като влогърите/блогърите публично си представят живота, трябва да търпят критика, която всъщност много често си е чиста подигравка, по същата логика, това е публичен форум и всеки има правото да ни се подиграва. Обаче, когато нас, акаунтите, хората без лица не ни уважават е обидно.

# 3 186
А аз видях точно това, което очаквах- подигравки и ирония.

Е вие какво очаквате от него?
Чест и почитания за всички БГ майки?
Чакай да се самоцитирам, че май не е станало ясно
А аз видях точно това, което очаквах- подигравки и ирония.

# 3 187
  • Варна
Не бях гледала клипа на Любо, понеже не съм му особена фенка, също така сякаш никога не съм писала нещо, включващо името му. След толкова коментари, все пак реших да го изгледам, той пък ме включил по друг начин.
Не знам, вярно е криндж цялата тая работа, не ми беше забавно и на мен. Grinning Ама и някои коментари в този форум, свързани с въпросния, не са по-малко кринджави. Нищо лично. Може да е липса на секс, хормони, никога не знае човек. Пък и аз съм си особен тип, какво ли разбирам.
Гледах най-новото видео на Анелия - говори какво ще готви за Свети Валентин, а зад нея се вижда елхата с коледна украса.
Украсата каза, че е оставена заради малкия, радва се на светлинките.
Знам, че Анелия не е от най-харесваните тук, но искам да кажа, че изключително подробно отговаря на зададен въпрос, бях приятно изненадана. На нейно място аз сигурно нямаше да съм толкова изчерпателна и да отделя чак толкова време. Изпрати ми снимки, съвети и т.н., много мило момиче.
И преди ми беше симпатична, но от скоро още повече.

# 3 188
А аз мисля, че Анелия само така има някаква комуникация и за това е отделила толкова време за отговор.

# 3 189
Привет на всички мами!
Изчаквах да се включа тук – веднага щом стана и аз мама през Август месец и до сега членувах само из Фейсбук групи. След като изгледах видеото на Любомир Жечев (влогър, който може би всички познавате), реших да се включа и тук и да съм част от това голямо семейство!
Пристигам при Вас с нещо доста интересно (поне според мен)!
Представям Ви едно момче на 26 години. Казва се Никола Терзиев, а каналът му е само Terziev. От скоро се е захванал сериозно да развива канал и иска да постигне нещо. Ще Ви запозная на бързо с неговата история (аз не го познавам лично, но се има с мъжът ми и той ще е моят източник на информация)!
Той е баща който отглежда сам 2 годишната си дъщеричка. Тя е само на 2 годинки, а вече знае азбуката на Български и Английски, може да брой от 1 до 10 и на двата езика и е страшна бърборана! Голяма сладурана е. Въпросното момче е имало връзка 8 години. До миналата година – краят на октомври месец. Момчето е от гр.Свищов и винаги се е борел срещу глупостите на управляващите, има различно мислене и идеи. Милее за родното си място и родината си като цяло и е заявил, че иска да направи нещо – вместо да напусне страната, както е „модерно“ в днешно време. За това миналата година, решава да опита да направи нещо и се изправя сам, подкрепен само от семейство, приятели и роднини и се кандидатира като независим кандидат за кмет. Успява да се кандидатира въпреки всички пречки и проблеми които му създават другите партии и управляващите. Обаче, не успява да спечели изборите и момичето с което живее на семейни начела – го оставя... Оставя и 2 годишната си дъщеричка.
Минават през съд и той взима правата над детето. Майката се отказва и така.
Плановете й били – той да стане кмет и тя да се облажи с парички и т.н. Оставяме тази история за друг път, понеже не е много приятна и при интерес – ще Ви напиша повече.
Сега да се спрем на следното:
Момчето развива YouTube канал. В момента прави доста интересни предизвикателства, класации, научни клипове и като цяло всичко за всеки. Каналът му е разнообразен и според мен интересен. Има дори план да започне клипове с дъщеричката си.
Реално е единственият Български влогър/Ютубър в страната – самотен баща.
Момичето с което е бил – никога не го е подкрепяла в това с което е искал да се занимава. Винаги е била против много неща, които са го вълнували и е пропуснал много заради това.
Дори е споделил на мъжът ми, че и в момента се замисля дали на фона на това, че събира доста последователи всеки ден – дали да не се откаже от канала си? Просто никой не го подкрепял и хората около него не разбират това с което се занимава колко много значи за него.
След като е преминал през толкова много неща в последните месеци и са му се струпали толкова проблеми и глупости, защо да се отказва?
Какво мислите по този въпрос? Бихте ли искали да го подкрепим и да му покажем, че не трябва да се предава и отказва, а да продължава да се занимава с това? Той е прекрасен баща и умира за дъщеря си. Научил я е на много и ще продължава да я учи. Грижовен и всичко каквото се сетите. Просто има нужда от подкрепа и мисля, че нещата където прави и опитва – са нещо уникално и вече все по-голяма рядкост в наши дни.. Целта не му е забогатяване или да мами хората. Иска просто да е полезен, да забавлява и да помага с каквото може. Мисля, че заслужава да му се отвърне със същото, нали?
Ако нещо не объркам, ще опитам да поставя линк към някое негово видео за да придобиете представа за какво говоря.
Това е интрото в канала му:

Той единствен е качил в цял YouTube тази (любима на много деца) детска песничка с близо 1 милион гледания:

Надявам се, че след като прочетете и разгледате нещата - ще се получи една добра дискусия и ще сме полезни!
Приятен ден на всички и отново казвам – много съм щастлива, че съм вече част от вашето семейство!

# 3 190
От послените страници какво става ясно сега, мусакаджийките от години коментираме/критикуваме/засягаме всяко видео/стъпка на блогъри/влогъри, а като направят 15мин. коментар за темата - обидени ?
Айде по-сериозно, то остава и коментиращите да са по-зле от коментираните.

# 3 191
Аз реално няма за какво да съм обидена на Любо, защото не ме интересува мнението му. Но мисля, че много момичета имаха много високи очаквания и напираха той да дойде тук и да общува с другите в темата , защото щяло да е забавно. Той издумка едно видео, което на мен лично не и е забавно. Ама не ми е и обидно, защото очаквах точно това, което видях.

# 3 192
😂😂😂
Не съм обидена.
Само не разбрах какво предизвика възхищението у някои потребители от въпросния клип.
Изразих мнението си. 😉

# 3 193
Рядко помня обида,а от непознат пък още повече,5 мин.и това беше,трия с гумичката...та ако бат' Любо се е гаврил с темата във форума,ем,ок,колелото се върти-днес се гавриш ти,утре се гаврят с теб,та дано не тръгне да се звездее мн,мн.
Нямам намерение да пускам пак видеото та да тълкувам "какво е искал да каже/намекне авторът"с това си и онова изказване.
Ще погледна самотния баща...
Ако някой е попадал на канали за обзавеждане,ремонти и прочие,ще бъда благодарна да сподели,че попадам все на "минималистични"палати в бяло,сиво,дървено, от които нищо като идея за интериор не мога да открадна,а ме е хванала липсата на креативност и ми предстои обзавеждане,ремонти и бла,бла. Simple Smile

# 3 194
В темата тук многократно са обиждани зъби, дрехи, интелект, какво ли не на влогъри/блогъри. Аз също съм се изказвала критично към някои от тях. Идеята е, че когато някой прекали, реакцията тук е, че след като влогърите/блогърите публично си представят живота, трябва да търпят критика, която всъщност много често си е чиста подигравка, по същата логика, това е публичен форум и всеки има правото да ни се подиграва. Обаче, когато нас, акаунтите, хората без лица не ни уважават е обидно.

А баш!

Бях писала едни мнения преди доста време, те бяха поголовно изтрити, защото били спам.

Значи тук може да се лее злоба на килограми, и да се шегувате, че сте змийчета (сякаш в това да си злобен има нещо забавно), но ако някой друг ни иронизира (а не е като да няма за какво), се скача на умряло.

Форумът има много готини личности и подраздели, но също и толкова смешни - Бебка спи на сешоар, нелепи теми и т.н.; Има от всичко. И щом има и леко крива репутация, ами явно има защо.

Цитат
след като влогърите/блогърите публично си представят живота, трябва да търпят критика, която всъщност много често си е чиста подигравка,

Впрочем ето това не съм го разбирала никога. Все пак срещу екраните стои живо същество с емоции. Критика е едно, злъч е друго. Но непременно, за да върви сеира, присъства това оправдание - Щом е публична личност, имам право да пиша каквото си искам и както си искам. Да, ама не.
Междувременно това са хора, които поемат риск и все нещо правят с живота си.
Любо бил на 30 пък правил видеа. А коментиращите какво толкова интересно правят с живота си?

Общи условия

Активация на акаунт