Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 570
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 270
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Полина преди време не се ли занимаваше с мода,не помня добре,но май участваше в рекламни кампании на марки за дрехи?
Облича се като руска тетка,толкова е скучна,милата..Поло блузка с поличка и ботички..ах,като ученичка през 98-ма.
Пепе също е скучно облечена,аз така си ходя из дома,не на официално събиране.Коцка обаче е добре този път - елегантно без да е прекалено.
Кой е сериала?

# 3 271
Пак същите скучни лигли, пак чекнене, пак снимане на храната без реално абсолютно никакво отношение към нея. Фалшиви усмивки, инстаграми.. Все същата скука....

# 3 272
Foodie Love https://m.imdb.com/title/tt9894488/ испански, много ми хареса на мен. Изгледах го,още като го пуснаха. Доста време мина,те чак сега го промотират...Коца ми е много магистрална с тоя аутфит.

# 3 273

Савина Джелатова не е ли вегански вегетарианец? Но като има покана за хапване на аванта, е първа писта в ресторантза стекове. Самият факт, че Полина е толкова близка с тази кукава особа говори доста за това каква е самата Полина като човек.
Аз Савина не я виждам на това събитие.
Виждам севда.

# 3 274
Аз харесвах Маги,но последното й видео беше странно. Странно ми беше това,че не е знаела,че забременяването можело и да стане от първия път. Ами може! Повечето тийнеджърки дето като нея спят в часовете по биология си казват "А ми то от един път не може" после правят аборти преди 18. И второ също ми беше странно да се информираш за раждането от филми в Хоривуд и да разбереш,че реалността е различна? Само аз ли като тръгнах да раждам разпитах за епизиотомията,кървенето,кърменето и всички неща придружаващи раждането?
Отделно са ми странни как казват,че канала им няма да се превърне в бебешки канал докато не започнат PR пратките.

# 3 275
Със Савина оня ден бяха на ресторант да хапват месо от свободнопасищни животни.

# 3 276
Ауу, Гането какъв пост е пуснала.

Скрит текст:

Нито съм ѝ забелязала ушите, нито торбичките...Написала криви зъби, което е все тая, ама забравила по-важното - че са развалени и неизмити.
И как написала "нямам голям бюст". Е, напиши имам малък бюст... Какво толкова, половината жени сме с малки гърди...
Явно е много комплексирана.

# 3 277
Коци явно е много привързана към тия бутафорни бели обеци, които на нищо не отиват или поне тя не умее да ги съчетае където трябва. Скоро пак ги беше носила с някаква червена рокля и ми избодоха очите. А Полина наистина има много странен вкус за обличане на моменти. Черни боти с букляна мини поличка, реснички, прозрачно бяло поло... 😳

# 3 278
Един доста възпитан коментар... в прифила на Пепе

# 3 279
Тейчетата да се радват, че фокуса на темата е изместена към господин Жечев.
Отново много тъпи изречения към последователите в снощното стори. Не знам Наум как не се срамува понякога от поведението на тази Теа. Страшна надувка. И се чудела нашата какво трето да запише - Консерваторията или ветеринарна медицина. Това трябва да е майтап и да е смешно явно :X Не разбирам на какво отгоре й е това самочувствие.
Като знам сега как се "учи" , що да не запише даже още 2 висши.  Пък и в крайна сметка за да си инфлуенсър се изискват поне 3 висши . То да дрънкаш тъпотии от дивана е висококвалифицирана работа и не може поне без магистратура или аспирантура.
 Между другото, скоро една позната настояща студентка ми се оплаква колко много имала да учи за изпит.В процеса на разговор разбрах, че са им дали предварително въпросите на теста ( затворен тип) те трябва да си намерят отговорите. И на изпита им позволяват да си ползват намерените отговори-нали те са си ги намерили все пак...Гледах като втрещена и се почувствах неудобно да й обясня как навремето имахме конспекти с по 60,70 въпроса и всеки въпрос е урок с по 40 формули...

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 23:13 от barbarona

# 3 280
Peacocklove, вече ти е отговорено, но да ти отговоря и аз - имам предвид сторитата на Полинария от заведението за стекове. Не ивента на НВО.

# 3 281
  • Някъде там
Peacocklove, вече ти е отговорено, но да ти отговоря и аз - имам предвид сторитата на Полинария от заведението за стекове. Не ивента на НВО.
Савина нали само риба ядяха в къщи...какви стекове какви пет лева...

# 3 282
Потресаваща неграмотност от Маги Сан. Потресаваща неинформираност по-скоро, характерна за незрели девойки, но не и за големи жени.
Тя под камък ли е живяла, нещата от живота защо чак сега ги е установила?
Май Холивуд и е основен източник за информация.
Предполагам, че видеото е информативно за предпубедтетки, понеже фактите, които представяше, са точно за такава аудитория.

# 3 283
Затова и преди съм казвала, че Маги е набедена по- скоро за интелигентна,  но нали учила била в чужбина,  явно това е голям критерий.  Колкото Пепе е критерий с нейното образование в Англия,  или Попова, която е сладка и някак над нещата, но също пише например стряскащо неграмотно. Не мога да им вярвам на една дума, на една реклама и продукт, показан от тях, напоследък  ги гледам да видя какво да Не купувам, но то нали тук не сме никак важни, не съм представителна извадка за унфлуцките и влиянието им върху народа.

# 3 284
Магито е сладко простичка, меко казано. Преди даваше вид на леко тъповато момиче, но сега като си отвори устата, се убедих, че се така.

Общи условия

Активация на акаунт