Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 558
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 300
Това е същата прическа, но в стил "мама ме среса за завършването на пети клас"
😂

Хахаха 😂😂
Кой каза, че Константина е облечена стилно? Щампа до щампа и с прозиращ тигров сутиен отдолу. Не, мерси.

# 3 301
Коцка да не си мисли, че още участва в Под прикритие с тоя тоалет? 😂

# 3 302
  • Някъде там
Ха ха ха смея се рано сутрин с глас.
На Патрисио и неговата прическа не е най фиешън, обаче си отиват като двойки.
От трите каки, на Пепа е най приличен тоалета.
Полина вместо да се наслади на хубавата усмивка тя реши че щом едното е ремонтирано чудесно и другото ще се получи. Уви..
Поне е намали оборотите, Пепка. Трябваше и около половин година, да се престраши да покаже любимия. 😉😄

# 3 303
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз бях и си връщам думите назад.На предната снимка,беше с някакъв филтър явно.Въобще не личеше да прозират.
Толкова парцали им подариха покрай ПР пратки и пак облечени като по домашно.

Изгледах Анелия - сиво,сиво ежедневие при нея,но така се случва с новородено.Няма много опции.На нейно място нямаше да се тъпча с тесняно от сутрин до вечер.
Изгледах и влога на Валери за Истанбул и мога да кажа,че е един от най-добрите й..не,че съм гледала всичките й травъл видеа,но определено се е постарала.За мен единствената тематика,която си заслужава да се гледа в нейния канал са пътуванията им с Мартин.

Ок,изгледах новостите,наприказвах се и мога да си лягам.

# 3 304
  • София
Супер лош вкус ми остави сторито на Полина от стек ресторанта - "Благодарим за поканата". Значи формулата е следната - оплакваш се на стори, че месото в пирожката ти от хлебарницата не е от пасищни агнета, слушали Рахманинов докато преживят и на следващия ден те канят с компания на вечеря в някой фенси ресторант с "проверено" месо. Вече почват много да ме дразнят, не знам за какви се помислиха...

Гледах вчера леля Коци в Под прикритие и се чудя какво й се е случило на тази жена, за да се състари така само за няколко години. От прическата ли е, не знам...

# 3 305
Огромна грешка на Коца е начина, по който замята косата си. А още по-голямата ѝ грешка е, че я отряза въобще тази коса. Не ѝ отива.

# 3 306
Леля Коци е откраднала реквизита на някой театър, пък Полинка е типична тьотка. Хич не ми харесват бели, прозиращи блузи. Пепе май наистина е най-добре облечена, ама то пък на блуза и панталон какво можеш да им сбъркаш.

# 3 307
Това в ляво е върхът на циганията! Да ги спонсорира някой с огледало, че все едно Колчо слепецът ги е обличал.  И се чудя на всичките салони дето ходят, няма ли кой да им оправи перушините и да им каже, че тия зализани безформени коси и тия ботевски чела не се разбират. От години равна коса без бретон и каквато и да е подредба не е актуална. Сейм гоус то дъ прозрачните блузи. Това е лето 93то най - късно. Пепелджийската все едно крава я е близала, ексик ти за претенциите ти името ти да звучи френско. Защо нямаме нито една мацка, която да е изпипана от горе до долу и интелигентна, равностойно на претенциите си? Или са гига скучни, или са вдлъбнати от тъпотия, или са като труженички.
Агнета, които пасат на Рахманинов 😂

# 3 308
А кои са Деси и Даниела,пак предполагам занимаващи се с интериор,ремонти,моля за линк,че не ги намирам в тубата?
Деси е dessytalks, Даниела е Cooks and Bakes (@hey.daniellaa)
Аз ги споменах и казах, че показват по нещичко от време на време (главно в Инстаграм сторита) - не им е това фокуса определено. Не мисля, че Деси е правила видео на такава тематика, а Даниела е блогър - не прави видеа.

# 3 309
Леля Коци е откраднала реквизита на някой театър, пък Полинка е типична тьотка. Хич не ми харесват бели, прозиращи блузи. Пепе май наистина е най-добре облечена, ама то пък на блуза и панталон какво можеш да им сбъркаш.

О, и там има какво да сбъркаш. 😁

# 3 310
Хахаха 😂😂
Кой каза, че Константина е облечена стилно? Щампа до щампа и с прозиращ тигров сутиен отдолу. Не, мерси.

Когато осъзнаеш, че Ивана всъщност не се облича чаааак толкова зле Joy

Аман от претенции за пържоли от демократично расли животни. До вчера яде в макдоналдс...

# 3 311
Peacocklove, вече ти е отговорено, но да ти отговоря и аз - имам предвид сторитата на Полинария от заведението за стекове. Не ивента на НВО.
Савина нали само риба ядяха в къщи...какви стекове какви пет лева...

Случайно или не, Савина Джелатова пусна стори по въпроса
Скрит текст:

# 3 312
  • София
В Мастършеф май не ядеше месо или бъркам 🤔

# 3 313
Искрено се надявам някоя бременна жена да НЕ вземе на сериозно видеото на МагиСан. Много подвеждаща информация има. Дано не мислят момичетата, че всичко е така, както тя го казва. Всяка бременност е различна, всяко дете е различно, всяка болница е различна. Пример- моето дете НЕ се прибра с пъп у дома, падна в болницата. НЕ течаха " на куче" 3 седмици. Оф, много глупости каза това момиче...

# 3 314
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Случайно или не, Савина Джелатова пусна стори по въпроса
Скрит текст:
[/quote]

Въх, мър, майкооууу, дообре, че сподели, уважаема Джелатова !

Общи условия

Активация на акаунт