Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 451
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 480
  • Light of Zartha
Ако си траеха за интервенциите нямаше да е такъв проблем. Обаче не става да си направиш ринопластика или каквато и да е операция, да я снимаш уж с цел информативност, да се изтипосаш навсякъде и накрая да искаш да не се шуми. Е няма как да стане. Биеш тъпана пък после да е тихо. Май, май никоя от тези не знае какво иска(стил Пепе) - хем да е известна инфлуцка ама ако може без коментарчета...пардон без кофти коментари.

# 3 481
Стил да видиш.. Ленор, ботушки, аксесоари..

# 3 482
Не съм много съгласна с някои от мненията на девойките тук - както хората, които си слагат брекети, за да си оправят захапката и да храносмилат по-добре, го правят основно, за да си подобрят външния вид, по същия начин се прави и септоринопластиката.
Двете неща са несравними. Едното е сериозна операция, от която не е рядкост човек да остане осакатен.
Никой не казва да не си оперира носната преграда, ако има здравословен проблем. Но при нея външният вид не се променя, така че това не е причина за корекцията.
Разбира се, всеки може да прави каквото си пожелае с тялото, но не е нужно да си измисля оправдания с реални заболявания, които наистина причиняват страдания на други хора.

След големите приказки за спорт, здравословен начин на живот и т.н., изведнъж - бам! Пластични операции. Не се връзва.
По принцип при сериозен недъг съм за корекции, но при такива като Йоана проблемът не са физическите данни. Тези мании по спорт, хранене, бодене на устни, 2 операции на нос, говорят за сериозни комплекси, с които трябва да се пребори.
Не сме съвършени и не е нужно да бъдем. Едва когато човек приеме себе си, започва да живее. А животът е кратък, дано се намери.

# 3 483
Напълно съм съгласна, НСЧ. Имах предвид друго - че масово се използва здравословната причина, за да се прикрие повода - а именно комплекса от недостатъка...

От друга страна е уморително постоянно да слушаш как трябва да се приемем каквито сме, затова понякога е най-лесно да излезеш със здравословния проблем.

Очевидно е, че страда от дълбоки комплекси Йоана, които прикрива по един или друг начин.

Нещо друго, което ми направи впечатление, са постоянните натяквания за кожата и косата. Едва ли не хората, които сме с лоша кожа, изтощена коса, не спортуваме и не се храним както трябва. Дори лекаря й бил казал, че бързото й възстановяването се дължало на спорта.
Той може да помогне, но може и да навреди...
Кожата и косата й са добър ген. Нямаш ли го, ако ще и със златни гири да тренираш и да пиеш шейкове от златна чаша, пак ще си сбръчкан и с рехава коса.

# 3 484
Да, това е нещо подобно на случая с Деси Пеева, която е върл еко био здравословна, ама като стане дума за гърди, не можа без силикон да мине, или маниите на Зорница, която всяка съставка ще провери, и накрая бам филъри в устни и нос. Някак си пускат разнопосочни сигнали, кое последно в най важно за тях и за какво се борят и в какво вярват. Жените сме си многолики същества Simple Smile
Йоана специално ми харесва като излъчване и дух, обаче не ми допадат освен пошлите и безвкусни разголени снимки, тези коментари, за лелката на 34. Чакай къде на 34 години лелка, някак си не ми звучи добре, пък и така всъщност се хвали колко е напред с външността, не виждам жена на 34 години да е лелка, в общия случай. Вече частни случаи много, дори при инфлуцките..

# 3 485
  • София
Аз имам септопластика (корекция на носната преграда) - формата на носа ми не е променяна по никакъв начин. Външно няма абсолютно никаква разлика преди и след. Преградата ми отвътре беше под формата на S, а едната ми ноздра беше непроходима 😀 на външен вид обаче носът ми по принцип си е съвсем прав, нямам гърбици и изкривявания. Истината е, че преди операцията хирургът ми обясни, че може да го комбинира с ринопластика, ако искам, но аз си харесвах носа и нямах нужда. Така че разбирам момичетата, които са се възползвали от тази възможност, ако имат и естетически проблем, но това оправдание за медицинските причини за външна корекция е лъжа.

# 3 486
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изкривена носна преграда ми звучи като паник атаки..изведнъж пък всички взеха да ги имат.И все ютубърки,инфлуенсърки,бръмчалки,плеймейтки..

# 3 487
  • Варна
Милата ми Надя от Инфармация, не стига, че пише глупости, ами и послъгва. Отварям и виждам пост, започваща с "цитат" от БГ мама, а именно мой - "Тая от Инфармация пак избухна". Е, тъй като уважавам себе си, думата Тая не е и в речника ми, моля милата Надя да се върне назад и хубавичко да прочете, че изречението МИ в абсолютната му точност е "Надя от Инфармация пак... избухна." има разлика, а? Лекинка една.... А не да заблуждава почитателите си колко видите ли прости и груби са тези от бг мамата. Поста не дочетох, нямам и намерение,и я отследвах. Очаквам и тя като Жечев да направи видео за мамите от тука, ама нейното не ми се мисли какво ще бъде Joy

# 3 488
Надя е отделен случай, там по-скоро е тъжно, отколкото смешно.

# 3 489
Йоана Барбито има хубаво лице и коса. Сладка е. Няма лошо за чалга клипа
 Аз не съм против чалгата,не слушам в момента много и не знам новостите. Но там си е типично да има такива провокативни клипове и визии-не ми пречи.
Йоана(Йоко) -Не виждам причина да си е правила носа. Съвсем наред й беше. Има чар тя. Има интересно излъчване.
Аз имам крайно мнение към всякакви
такива интервенции-приемам ги само ако наистина имаш гърбав и грозен нос, или някакъв комплекс и това те притеснява. А не по мода и прищявка-както се случва напоследък и всяка втора си боцка устните и носа щото е модерно. Съжалявам но това си мисля.
Йоко ми е със страшно излъчване, но пък от друга страна ми прилича на Мегън Фокс малко. Но е с много вулгарни снимки. Аз нея я пусках само веднъж, не я гледам. Оправдавах снимките,с това, че е малка,но вие казвате,че е към 30.
Пепеняма добър стил на обличаня за мен. Елица и донякъде Валери се обличат добре,без да ми харесват супер много.Иванапонякога ми харесва, друг път е тотален кич. Полина откъм стил и визия след ражданетж не ми допада. Много променена-не към по-добре. Разбира се,че жената се променя и в лице и тяло и като излъчване-но ни говоря за това.
 Особено цвета на косата й,също в лице -вежди и устни. Толкова си беше добре, чаровна,за какво й беше.?
Малката Йоана за косата да кажа,че ще призная,че е хубава когато я видя неизправена и нетретирана..пресите много замаскират. А нейната е винаги направена.
 Очевадно е,че има разкошна коса и добри гени.
За разголената Йоана- тя също ще стане лелка на 34! Така че...не е много хубаво така да се изказва.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 08:30 от Мис Каролин Бингли

# 3 490
По принцип при сериозен недъг съм за корекции, но при такива като Йоана проблемът не са физическите данни. Тези мании по спорт, хранене, бодене на устни, 2 операции на нос, говорят за сериозни комплекси, с които трябва да се пребори.
Не сме съвършени и не е нужно да бъдем. Едва когато човек приеме себе си, започва да живее. А животът е кратък, дано се намери.

Не съм съгласна, че спорта и здравословното хранене са в отговор на комплекси.
А се нарича лелка, защото повече хора в ютуб са доста по-малки от нея.
Иначе и аз не харесвам вулгарните й снимки.

# 3 491
За Галя винаги съм си мислела, че познава лицето си и се гримира добре, но тооози грим... сенките са просто...ужасни. Сякаш нямат пигментация, напомнят ми на онези абитуриентки, с леопардови рокли и шарен грим на очите, през 2000-2005г 🤨

Мисля, че е от филтъра на снимката, вчера качи видео и определено грима изглежда много по-различно. Даже и на полото цвета е много по-наситен, отколкото на снимката.

# 3 492
Наум:
Скрит текст:

# 3 493
Ооокей, Гергучи, видяхме касовата бележка. Похарчила си се!!! 😂

Тая не е добре. Какъв човек трябва да си за да си снимаш касовите бележки.😑

# 3 494
Гера що не покаже касовите бележки за хиляди евра, ми снима тази на 126 лв.? Толкова пари и аз давам.

Общи условия

Активация на акаунт