Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 445
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 495
  • София
Още съм в шок от лилавото чантенце на врата на when you wonder what to wear .... ( която и да е тя, съвсем непозната ми е). Знам, че това чантЕ е някаква дизайнерска из*ъзица, но ми е много безумно. Впито във врата ѝ като кучешка каишка. Мама им вика на такива аутфити “ като на свинче звънче”.

# 3 496
Ох тия черни кореняци и русо надолу.. така и не се отказаха от тази визия даже и инфлуенсърките. Чак се връща „на мода” тази година, доколкото четох. Ама кой както се харесва, разбира се.

# 3 497
Аз поздравявам Наум/като част от бг мама/ с репликата-Жена ти задаваше тъпи въпроси в Иг относно бременността си,а си има лекар минал конспекта по Аг,педиатрия включае и неонтаология.
В едно от видеата на Герга с покупки от Милано,в коментарите видях едно запитване,защо на етикета има цена в евро и лева след като е купено от Италия.

# 3 498
Като стана въпрос пак за Гера, вижте на какво се натъкнах:
Скрит текст:
Когато и най-близките ти приятели намекнат, че прекаляваш с хваленето и марките. Две години по-късно Гергана е зарината от скъпи вещи, но приятели няма. Колко тъжно!

# 3 499
Аз поздравявам Наум/като част от бг мама/ с репликата-Жена ти задаваше тъпи въпроси в Иг относно бременността си,а си има лекар минал конспекта по Аг,педиатрия включае и неонтаология.
В едно от видеата на Герга с покупки от Милано,в коментарите видях едно запитване,защо на етикета има цена в евро и лева след като е купено от Италия.
Под последното видео коментарите са такива, ама то в HM в Италия наистина на етикета има цена в евро и в лева, та не е лъжа това, но децата не го знаят явно. Коментарите за вируса са повече обаче 😃

# 3 500
Напоследък няма много време да ви чета, и по диагонал минах последните страници, но не видях някой да е отбелязал новината, че Ивана ще прави фен среща в Делта Мол Варна.
Скрит текст:

# 3 501
От Наум не съм очаквала даже и да може да ни оплюе и иронизира като хората. Много е забавен. Rolling Eyes
Попаднах на видео на Полина за захранването. Не съм съгласна с нея за домашните и купешките пюрета. Не заради друго, ама да демонстрираш брънчове, бански за почти хилядарка, бебешки покупки за доста пари и накрая един от аргументите ти да е, че двете тиквички за пет лева са скъпи... Глупости. И другото: направо ми става тъжно за инфлуенсърките, които само дето на магарето (на такова ли се ражда?) не са се върнали на работа. Иначе всеки да си храни с каквото иска детето, но точно тези аргументи звучат безсъдържателно. Даже и едно "не ми се занимава" е ок, другите ми звучат като ринопластиката заради дихателни проблеми при една група хора. Бебокът обаче искрено ме разсмя с реакцията си към тиквата. Истинско слънчице.
Браво на Полина, че прави тематични клипове за захранване, Монтесори, белега, а не минава с влогове от сорта на "бебчо гука", "бебчо спи", "бебчо гледа в една точка".
Снощи видях някъде това. Joy

# 3 502
Коментара на Гергучито, след като я провокирах с въпрос за вируса:

# 3 503
Освен неадекватния отговор, отново демострира неграмотност. Правилата за пунктуация ги е пропуснала в училище.
Какво ще рече "личен живот", при положение, че има вероятност да е преносител на опасен вирус? Тези дни пуска "домашни" сторита, но е възможно да е манипулация, за да не й набиват канчето потребителите.

# 3 504
Аз с риск да се повторя, Ивана нали все пита в кои дни да качва, а сега пак няма видео?!
Значи толкова хабит тракери, свободно време, работа от вкъщи и накрая дори 2 видеа на седмица са много?! Пфу, ако пак пита ще й пиша да я попитам защо изобщо пуска анкети.

# 3 505
Освен неадекватния отговор, отново демострира неграмотност. Правилата за пунктуация ги е пропуснала в училище.
Какво ще рече "личен живот", при положение, че има вероятност да е преносител на опасен вирус? Тези дни пуска "домашни" сторита, но е възможно да е манипулация, за да не й набиват канчето потребителите.
Явно добре направих,че се отабонирах от нея.Лъжи на килограм и неадекватно поведение.

# 3 506
Ама ще Ви замолА - стига с тея марки, казва се БРАНД. Плебеики с плебеики!

# 3 507
Аз с риск да се повторя, Ивана нали все пита в кои дни да качва, а сега пак няма видео?!
Значи толкова хабит тракери, свободно време, работа от вкъщи и накрая дори 2 видеа на седмица са много?! Пфу, ако пак пита ще й пиша да я попитам защо изобщо пуска анкети.

Е как що, заради алгоритъма на инстаграм, тя си каза 😂😂😂

# 3 508
Йоана Барбито има хубаво лице и коса. Сладка е. Няма лошо за чалга клипа
 Аз не съм против чалгата,не слушам в момента много и не знам новостите. Но там си е типично да има такива провокативни клипове и визии-не ми пречи.
Йоана(Йоко) -Не виждам причина да си е правила носа. Съвсем наред й беше. Има чар тя. Има интересно излъчване.
Аз имам крайно мнение към всякакви
такива интервенции-приемам ги само ако наистина имаш гърбав и грозен нос, или някакъв комплекс и това те притеснява. А не по мода и прищявка-както се случва напоследък и всяка втора си боцка устните и носа щото е модерно. Съжалявам но това си мисля.
Йоко ми е със страшно излъчване, но пък от друга страна ми прилича на Мегън Фокс малко. Но е с много вулгарни снимки. Аз нея я пусках само веднъж, не я гледам. Оправдавах снимките,с това, че е малка,но вие казвате,че е към 30.
Пепеняма добър стил на обличаня за мен. Елица и донякъде Валери се обличат добре,без да ми харесват супер много.Иванапонякога ми харесва, друг път е тотален кич. Полина откъм стил и визия след ражданетж не ми допада. Много променена-не към по-добре. Разбира се,че жената се променя и в лице и тяло и като излъчване-но ни говоря за това.
 Особено цвета на косата й,също в лице -вежди и устни. Толкова си беше добре, чаровна,за какво й беше.?
Малката Йоана за косата да кажа,че ще призная,че е хубава когато я видя неизправена и нетретирана..пресите много замаскират. А нейната е винаги направена.
 Очевадно е,че има разкошна коса и добри гени.
За разголената Йоана- тя също ще стане лелка на 34! Така че...не е много хубаво така да се изказва.
Не че Ще стане на 34 лелка, тя е на 34! И не смятам, че за жена на 34 години може да се говори така. Нито че е ок, при положение че работи с хора, да казва такива нелепости в иг. Ако говорим за форма, и на 18 години има някои, които изглеждат на лелка, просто да се въздържа от такова самохвалене. Била лелка, но не спира да си пери задника, дообре.
Ивана е вече жалка хора, поне да четеше тука, да се светне нещо милата. Направо е на друга планета.  И да прочете нещо за тоя тип формиране на мисли, закъсняла е с едно 10 години минимум, когато  стана ясно, че водят до тревожност и депресия тези "тайни" и визуализации, и утвърждения. Ако иска да си повтаря 12 часа на ден хубави мисли, все тая, фанатизира се и нищо няма да постигне.

# 3 509
Аз също й бях писала в инстаграм с въпрос за мерките, които е предприела.. понеже нали е социално ангажирана инфлуцка, ама не получих отговор 😄

Общи условия

Активация на акаунт