Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 440
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 510
  • Пловдив
Привет мривет. Скачам в темата само за да ви кажа, че не понасям нито един блогър/влогър. Направих експеримент, погледнах по малко от всичко, което вие коментирате. Нито едно цяло видео не изгледах. Загубих си времето. Мисля, че можех да прекарам малко време с детето вместо това, или да си продължа книгата. Абсурд да повторя. Страшна излагация, кифли със самочувствие, които си показват дрешките и парфюмчетата. Или майки от две седмици, които обясняват за майчинството. Ха ха! Гледате ги, не ги харесвате, обсъждате, а те си печелят на ваш гръб.

# 3 511
На мен Йоана Йоко ми е малко love-hate. Инстаграмът ѝ ми е много безвкусен, но видеата ѝ не са лоши. Точно самоиронията е симпатична, това, че нарича себе си леля 😂😂😂(разбира се, че не е, но и е наясно, че на 12-15годишните, с които е пълен ЮТ, си им е точно леля).
Видеото за носа ми беше интересно, макар никога да не съм се интересувала от процедурата. Имаше полезна информация и много се смях, че я било яд, че дала толкова пари за таксита (заради грешка с адреса на клиниката), вместо да ги даде за турски Гучита 🤣🤣🤣 Но все пак беше успяла да си купи едно турско Гучи коланче и гордо го показа 😂😂😂😂

# 3 512
Момичета, не сме сами хаххаа.
Съседната тема " звездни компромати" и те с Шопов  Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 12:06 от passionbiojuniper

# 3 513
Шопов има много странна представа за бгмама.
Колко от вас се лекуват с етерични масла и камъни?!?

# 3 514
Даже и магии на лунна светлина правя.
Смешник.

# 3 515
Понеже гледам доста видеа за грижа за кожата и от известно време гледам по някое видео и на James Welsh и сега ми излиза в началната страница той с мейкъп видео, оказа се, че има брат близнак, който също има ютюб канал, но докато прочета името му 15 мин мислех, че гледам Джеймс в различно амплоа  Grinning

# 3 516
Много харесвам James Welsh, вчера си направих маратон с последните му видеа. Много информативно. Има и един французин Cyril нещо си, с такава тематика, даже Джеймс го беше включил в едно от последните,  но франсето ужасно ме напряга с английското си произношение. Жалко, защото иначе много разбира от грижа за кожата.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 12:30 от tuali

# 3 517
Понеже гледам доста видеа за грижа за кожата и от известно време гледам по някое видео и на James Welsh и сега ми излиза в началната страница той с мейкъп видео, оказа се, че има брат близнак, който също има ютюб канал, но докато прочета името му 15 мин мислех, че гледам Джеймс в различно амплоа  Grinning
Мислех, че съм само аз. Скоро търсих едно видео на Робърт, но съм запомнила само фамилията, попаднах на брата и започнах да се чудя да те съм си го въобразила

# 3 518
Привет мривет. Скачам в темата само за да ви кажа, че не понасям нито един блогър/влогър. Направих експеримент, погледнах по малко от всичко, което вие коментирате. Нито едно цяло видео не изгледах. Загубих си времето. Мисля, че можех да прекарам малко време с детето вместо това, или да си продължа книгата. Абсурд да повторя. Страшна излагация, кифли със самочувствие, които си показват дрешките и парфюмчетата. Или майки от две седмици, които обясняват за майчинството. Ха ха! Гледате ги, не ги харесвате, обсъждате, а те си печелят на ваш гръб.

Добре, че беше ти да ни светнеш за това. 😂
Дайте да спрем всякакво гледане и обсъждане, че да измрат от глад инфлуцките. 😃😃😃

# 3 519
То доста има, този Hyram  също прави такова съдържание, дори имаше видео със Сюзън Яра, но той ми е малко преиграващ, въпреки че и него гледам понякога. Аз в момента имам хиляда абонамента, защото някои от тези, които следвам качват толкова рядко, че забравям, че съществувам - Тени Паносиан / да ,тя е др тип видеа/ например, много ми е симпатична, но на високосна година имам чувството, че качва.

# 3 520
Стил да видиш.. Ленор, ботушки, аксесоари..

Каква хубава престилка има тази жена.

# 3 521
Като лелка в хоремаг е.

# 3 522
Винаги съм си представяла, че ботушите на Вещицата от Изтока изглеждат така.

# 3 523
Гледах вчера Джеймс Уелш реагира на рутината на Сюзън Яра за грижа за кожата и се инфлуенснах за едно уредче, много сериозно го мисля 😭☺️

Златните ботушки мен много ме радват. Ама много бързо се изчерпаха в Зара. Иначе и аз щях да блеЩя като лудото Ленче по улиците 😜

# 3 524
Като почистващ персонал е с тази манта и с таз количка. Само моп и кофа липсват.

Общи условия

Активация на акаунт