Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 434
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 525
И аз гледам Hyram - доста приятно впечатление ми направи при ревюто на продуктите на Лъш, макар че е фен на компанията беше доста критичен. Иначе за грижа за кожата гледам и Cassandra Bankson - заради the ordinary ревютата. Напоследък постоянно ми изскача Dr. Dray - дерматоложка, но нещо не мога да й се доверя на 100% - много нездрав вид има и видеата й за хранене са много проблематични. Знам, че това няма връзка с професионализма й в нейната сфера, но ... Но пък ме замисли сериозно дали ползвам достатъчно слънцезащита Joy

# 3 526
Dr DRay и на мен ми е малко особена и въпреки че съм гледала някои видеа, ми е малко плашещо колко е слаба..Tuali, уредчето даже си го купих, макар че преди да излезе на Сюзън видеото, то толкова реклама му правят  Grinning  даже мога да ти кажа къде е на промоция  Grinning

# 3 527
Оооо, моля те, кажи дали си доволна, работи ли още? Че четох, че бързо се разваляли? Стои и ме чака в cultbeauty, тъкмо има 20% off днес 🤤
Dr Dray и на мен ми е малко куку, има нещо не съвсем ок там 😀 в gurugossiper направо я разсипват от подигравки.

# 3 528
За Dr Dray гледах наскоро това видео - https://youtu.be/x94i2JPjPHM. Диетолог коментира режима ѝ на ядене, нещо като Сюзан Яра във видеата за грижа за кожата. Аз я гледах по едно време, но е изключително неприятна гледка и си личи, че има метални проблеми, та не мога да я взема на сериозно.

Tuali, може ли линк към французина Cyril, който спомена?

# 3 529
Като каза gurugosipier  има един канал  informoverload  има някакви класации и малко клюки, от време навреме го гледам само заради една Шарлът, която на мен ми е много забавна, дори като се размазва от лиготия

# 3 530
За Dr Dray гледах наскоро това видео - https://youtu.be/x94i2JPjPHM. Диетолог коментира режима ѝ на ядене, нещо като Сюзан Яра във видеата за грижа за кожата. Аз я гледах по едно време, но е изключително неприятна гледка и си личи, че има метални проблеми, та не мога да я взема на сериозно.

Tuali, може ли линк към французина Cyril, който спомена?

Заповядай, ето го Кирчо-Сирил
https://www.youtube.com/channel/UCa31UDhhwVgtL30tzMHR5HQ

# 3 531
Напоследък постоянно ми изскача Dr. Dray - дерматоложка, но нещо не мога да й се доверя на 100% - много нездрав вид има и видеата й за хранене са много проблематични. Знам, че това няма връзка с професионализма й в нейната сфера, но...
Моя приятелка е голям фен на Dr.Dray и често ми праща нейни клипчета, аз обаче нещо не можах да я харесам, толкова е немощна и бледа, че имам чувството че ще припадне докато говори. Гледах едно нейно клипче защо да не си правим микроблейдинг и доста ме наплаши, да си призная честно.

# 3 532
Може ли да споделите какво е уредчето?

# 3 533
става въпрос за ню фейс, просто да не разводняваме темата, спрях да пиша за това тук  Simple Smile

# 3 534
Коя е тази леля с мантата от комунизма и мини чантето на врата? За пръв (и последен) път я виждам.

# 3 535
Коя е тази леля с мантата от комунизма и мини чантето на врата? За пръв (и последен) път я виждам.
А то съвсем не е само чантето.  Ето как сама се е определила в инстаграм
Ирина Денева
🗺35% #wanderluster following the bliss
💃30% #inspo blogger
👡20% #shoes evangelist at #byfar
🎶10%#djgirl playing Macarena
🍴5% #foodie on a diet
https://www.instagram.com/when_you_wonder_what_to_wear/

# 3 536
С риск почитателките на Елица да ме нападнат. И тя е много изморена, няма ентусиазъм, вдъхновение и енергия и за това взела почивка от YouTube.. А хората с истински професии защо не могат да взимат почивки когато решат, защото са "уморени"?

# 3 537
Елица не работи/не се издържа от yt и инстаграм. При нея си е хоби, което ѝ докарва допълнителен доход. По-добре да не качва често, че иначе стават много монотонни и скучни видеата.

# 3 538
Какво общо имат хората с истински професии с това?
И Елица, и Милена качват видеа за забавление, не го работят Ютуб и могат да си взимат почивки колкото поискат.

# 3 539
С риск почитателките на Елица да ме нападнат. И тя е много изморена, няма ентусиазъм, вдъхновение и енергия и за това взела почивка от YouTube.. А хората с истински професии защо не могат да взимат почивки когато решат, защото са "уморени"?

Могат - казва се отпуск Simple Smile

Аз не държа от никой блогър да поства ежедневно, дори ежеседмично. Предпочитам рядко, но с добро съдържание. Елица, за разлика от бг блогърки няма договори с агенции, youtube & Instagram не са х работата както Ивана, Валери и другите. Тя качва за хоби, а не по задължение, и поне аз й харесвам повечето видеа.

Общи условия

Активация на акаунт