Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 124
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Шумен
Медиите създават абсолютно шизофренни истории  с вируса. Ако надникнете в темата за короната, ще разберете защо се опразват рафтове. Направо не мога да повярвам, обаче снимките го доказват. Вече и  на всички аптеки в града има бележки - маски НЯМА. В ДМ нямало също дезинфектант, сигурно и мокри кърпички. И ако продължава така, се сещате до какво  ще доведе...

# 1 786
Най-доброто почистване на ръцете е с вода и сапун, освен когато няма начин- другият е с гел и/или кърпички. Но и при нас нямаше гел за ръце вече 🤔.
Но пък има хранителен друг, предлаган като нов, продукт - гхий, със зелен етикет, цена (ако помня) 11.99 лв.

# 1 787
  • София
Медиите създават абсолютно шизофренни истории  с вируса. Ако надникнете в темата за короната, ще разберете защо се опразват рафтове. Направо не мога да повярвам, обаче снимките го доказват. Вече и  на всички аптеки в града има бележки - маски НЯМА. В ДМ нямало също дезинфектант, сигурно и мокри кърпички. И ако продължава така, се сещате до какво  ще доведе...
И в Лидл няма от тоя дезифектант- гел за ръце, направо истерясаха, само за тоя вирус пише, навсякъде.

# 1 788
Ракия - върши същата работа...

Харесвам тези панталони, които ще пускат, имам ризи от лиосел от Лидл и са си ок, обаче искам панталони със свободни крачоли, не стесняващи се надолу... Толкова ли е трудно просто да направят и такива? Sad

# 1 789
Ракия - върши същата работа...

И водка също.

# 1 790
Бакпулвера на Лидл хубав ли е?

Да Hands Thumbsup
Сподели за кашкавала..ако пък имаш и снимка.. Simple Smile

Аз съм на джин Smile Cocktail

# 1 791
  • Асеновград

Това са пакетите на дамските превръзки.Старите сините дето изчезнаха и новите розови с крилца явно на тяхно място в асортимента.Не виждам разлика в качеството, само крилцата.Доволна съм.

За кашкавал имах напредвид питите от два кг. производство на мандар Йотови.Него го пускат на акция.Аз много го харесвам и редовно взимам.С него замених другия на в павоъгълни калъпи с маркат на Лидл, който преди ми беше фаворит.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 17:50 от Panayotu

# 1 792
  • Варна
Е как да има стока, като всичко идва от Китай ... Smiley

# 1 793
Носите си патронче с водка)джин/ракия, и през половин час жабурите за дезинфекция 😸
Е как да има стока, като всичко идва от Китай ... Smiley
Явно, за жалост...

# 1 794
  • Варна
Носите си патронче с водка)джин/ракия, и през половин час жабурите за дезинфекция 😸

.... и като мине истерията покрай коронавируса отивате да се лекувате от алкохолизъм Grinning

Купих си от маскарпонето с горгонзола - освен, че е малко по-плътно като консистенция, друга разлика не намирам. Не знам дали би трябвало да има. Харесах го де...
И държачите за инструменти, макар и елементарно изглеждащи, са супер - особено за цената си....

# 1 795
  • София
И накрая ще сме така и жица 😂
Скрит текст:

# 1 796
И ни от вируси ще ни пука, ни от нищо 😸

# 1 797
Добре, сега сериозно. Запасявате ли се и със какво?
И най вече защо? Защото ще затворят магазините, или защото ще има карантина и няма да можем да излизаме...?

# 1 798
  • Sofia
Това са пакетите на дамските превръзки.Старите сините дето изчезнаха и новите розови с крилца явно на тяхно място в асортимента.Не виждам разлика в качеството, само крилцата.Доволна съм. ...
Благодаря, че сподели, ще пробвам и аз! А вчера взех тампони на марката, че те са ми на свършване. Ще ги изпробвам обаче чак следващия път.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 19:30 от Morena

# 1 799
  • Пловдив
Не мисля, че е нужно запасяване! За къде? И за колко време ще е...? Колко кила брашно и мляко ще се купят?
Параноята  ходи по хората...не е нужно да психясваме.

Общи условия

Активация на акаунт