Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 066
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 875
Къде? Нямам нито един гел, а слагам от година в ученическите чанти, и сега точно нямам...

# 1 876
Изток, точно преди касите.
Сега ББ е обявил, че деблокира спирт, дезинфектанти и подобни от резерва.

# 1 877
Благодаря! На мен не ми трябват резерви, свършват на децата предходните...

# 1 878
Милде гледам...за чувствителен г....кожа 😆😆😆 Бяло някакво...сигурно е обезмирисено. Дано не де...

# 1 879
  • София
Здравейте,някой да е мяркал от тези сладички от италианската седмица или май не са ги зареждали изобщо.В три магазина проверявах.

# 1 880
  • вкъщи
Аз да похваля парфюма имитация на Нарцисо. сутринта в 6.30 се напръсках, сега още го усещам, не съм подновявала. Доволна съм и ще отида за някой друг. За 10 кинта са перфектни. То някои оригинали не ми траят по 3-4 часа даже.

# 1 881
  • СОФИЯ
Здравейте,някой да е мяркал от тези сладички от италианската седмица или май не са ги зареждали изобщо.В три магазина проверявах.
Има. Сточна гара, СФ, преди 7 мин се връщам от там.
Спанакът пресен е недобър дори на външен вид. Вероятно овлажнен. Нямаше пакетче без основно тъмни листенца.

# 1 882
  • София
Аз да похваля парфюма имитация на Нарцисо. сутринта в 6.30 се напръсках, сега още го усещам, не съм подновявала. Доволна съм и ще отида за някой друг. За 10 кинта са перфектни. То някои оригинали не ми траят по 3-4 часа даже.
Отдавна свършиха, поне при нас в 3 те магазина които ходя - няма.
Може пък за 8 март пак да пуснат.

# 1 883
  • Пловдив
браво!
При нас отдавна ги няма парфюмите.

# 1 884
Сирене в тенекия намира ли се в Лидл ?

# 1 885
  • Sofia
На РС е в метална кутия.

# 1 886
  • Варна
Вчера беше първият работен ден на нашия Лидл след 4-дневното му обновяване. Стана малко по-широко, не е объркващо.
Даже има листовка-схема Grinning

# 1 887
Има и сирене Милбона в метална кутия (цилиндрична).
Парфюми и при нас няма вече, но не е изненада. Гледам има някакви други в следващата седмица в оферта.
Намерих в друга верига белени печени чушки без оцет - тъкмо на две фирми. Не съм ги пробвала обаче (имам все още домашни).

# 1 888
На Пещерско шосе имаше липсващи зърнени закуски, сухари и др. неща, но не задълбочих много. А, да- нямаше сметана в каничка, нито от тази 30%- брей, на кафе и сухари ще кара народът! И сладко от ягоди липсваше, но то нали е намалено...
Едвам намерих киселите млекца тип Данонино. Ама може ли да го сложат на другия край, далеч от оригиналното Данонино и от другите им йогурти?!

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 17:52 от dolce miele

# 1 889

Има ги в Лидл на Каблешков. Стоят в хладилните витрини.

Общи условия

Активация на акаунт