Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 096
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, тези буркани с чушки намалени ли са? Одеве гледах, но имаше само едни на Фрешона. За тях ли става въпрос?

# 196
Не са на Фрешона. Има ги по назад снимани.
2,69 е цената им.

# 197
  • София
Момичета, тези буркани с чушки намалени ли са? Одеве гледах, но имаше само едни на Фрешона. За тях ли става въпрос?

# 198
Малко за разведряване: Българин пърформва Фредерик Шопен с торбичка "lidl" във фоайето на аерогарата на столицата на Еквадор - Кито, очаквайки директен полет до София.

https://www.youtube.com/watch?v=GltY_BKYo68

# 199
Връщай часовника с касовата и си вземи парите.

Ни ряпа..ни тенджера...ни капия ...просто не стигнах до Лидл днес 😆...очи пълни, ръце празни ще е моята работа...

# 200
Да се върна на темата "жълта ряпа"- онзи ден я взех по 0.99/кг , а днес в магазина на Халите беше по 0.49-познайте дали не взех две Wink

# 201
  • Бг-мама
Тъй , заредих с 12 буркана чушки, вече може да пазарувате смело.

# 202
Благодаря! Не съм ги виждала в магазина,  ама и те постоянно разместват, та не знам. ...Утре пак ще огледам по-обстойно.

# 203
  • Велико Търново
Damapika, не помня дали ти беше със разяснението за състава на Линдора:
Това е състава, може ли разяснения , моля:
Захар, растителни мазнини (кокосова, от палмови ядки), какаово масло, какаова маса, пълномаслено мляко на прах, лактоза, обезмаслено мляко на прах, дехидратирана млечна мазнина, емулгатор (соев лецитин), ечемичен малцов екстракт, ароматизанти. Може да съдържа лешници, бадеми и други ядки.
Не, не съм била аз.
Но въпреки това ще разясня доколкото мога. Принципно съставките на хранителен продукт се изписват в низходящ ред на техните количества. Не ям Линдор ежедневно, но имам спомен, че е с кремообразен пълнеж. За болднатите мазнини предполагам, че са съставна част на пълнежа - те са т.нар. "меки" масла, които са в полутечно състояние, за да може да се получи характерната кремообразна консистенция. Тъй като корпусът (или черупката) на изделието е шоколад, то той трябва да съдържа "минимум от 35% обща суха какаова маса, от която не
по-малко от 18% какаово масло и не по-малко от 14% суха обезмаслена какаова маса."
(според Наредбата за какаовото и шоколадовите продукти). Така че какаовата маса и какаовото масло са основни компоненти. И за да станат шоколадът и пълнежът млечни, са млечните продукти, разбира се Simple Smile

Ох, днес и аз не стигнах до Лидл, че имаше сняг и не ми се напускаше топличкото вкъщи. Утре ще прескоча, че така или иначе ще излизам за две книги.
Яд ме е, че забравих за чушките миналата седмица, дано са останали.

# 204
И аз да попитам за чушките дали стоят при буркано/консерви, където се очаква или другаде? И дали са в постоянния асортимент или ги има само сега?

# 205
И аз да попитам за чушките дали стоят при буркано/консерви, където се очаква или другаде? И дали са в постоянния асортимент или ги има само сега?
Не, при нас бяха изнесени като стока в промоция.

# 206
В нашия магазин (Овча купел) чушките бяха напречно на пътеките в посока касите (срещу рафта с "Родна стряха).

# 207
При нас (лидл възраждане) чушките бяха сложени първоначално в дъното на магазина срещу витрините с продукти от текущата седмица. Впоследствие ги преместиха в средата на магазина, срещу родна стряха и био нещата

Бях питала, но понеже е сряда се провокирам отново да питам има ли други откачалки като мен, които чакат полунощ да разгледате новите неща? Определяте си бюджет месечен за всякакви нехранителни щуротии лидълски? Grinning

# 208
При нас (лидл възраждане) чушките бяха сложени първоначално в дъното на магазина срещу витрините с продукти от текущата седмица. Впоследствие ги преместиха в средата на магазина, срещу родна стряха и био нещата

Бях питала, но понеже е сряда се провокирам отново да питам има ли други откачалки като мен, които чакат полунощ да разгледате новите неща? Определяте си бюджет месечен за всякакви нехранителни щуротии лидълски? Grinning

Брошурата не я ли качват на сутринта?

# 209
За брошурата мисля, че е сутринта, но в сайта, на секцията "предстоящи" е след полунощ Grinning със не ме лови...

Общи условия

Активация на акаунт