Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 151
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 740
Похвалвам мишката от понеделник, наистина е безшумна.
Предлагат ли пудра захар, не намерих.

# 1 741
  • София
Никога до сега не съм имал шумна мишка на компютъра.

# 1 742
  • In transit
Предлагат ли пудра захар, не намерих.
Има да, там където е и нормалната захар, ванилията, сметаната...

# 1 743
  • Велико Търново
Никога до сега не съм имал шумна мишка на компютъра.
Може би се имат предвид мишките, при които се чува като се търкаля скролчето.

# 1 744
  • Стара Загора
Новата брошура за кафето Simple Smile

https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-02-03-do-08-03-broshura/view/flyer/page/41

Пак пускат от любимите ми топове, но този път на бройка и има розов. Идват идея по-скъпо, но по-добре така вместо да взимаш нежелан цвят.

# 1 745
  • София/Испания
Какво е мнението ви за робота за почистване?

# 1 746
О, ще уважа "спортния панталон" и съответно горнище. Другата седмица съм във Франция и в близост до мястото, на което ще спим, има Лидл. Там ще има красиви клинове, спортни сутиени, тениски. Дано скоро и тук дойдат.

Иначе много са ограничили избора от Източна Европа. Преди и сирена имаше, и извари, и колбаси бол... Ще заредя обаче от соса за бургери на Хелманс. Струва ми се за първи път го пускат тук? Досега все от Гърция съм си зареждала.

# 1 747
Какво е мнението ви за робота за почистване?
Приятелка си взе предния модел,който беше 400лв.и аз съм влюбена в роботка!Качва се и на килимите,които са си дебелички.Повече чисти където е "майката"!Четчиците достигат и ъглите....страхотна е.За тази обаче ще чакам и аз отзиви.

# 1 748
  • Пловдив
Явно още спя аз... Simple Smile
Тия панталони от 19,99лв да не се излъжете да си купите! Материята е супер за лятото, добре стоят, обаче така се цепи тоя плат пошевовете, че...два пъти нося на шивач да мине по тигела и пак се пори.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 08:22 от mystic woman

# 1 749
  • Варна
Роботът сме го коментирали и преди. Аз имам робота Silver Crest. Много е практичен особено ако имате домашни любимци, вкл.малки деца. За ежедневно почистване е много ценен, разбира се, не заменя детайлната прахосмукачка.
Тия панталони от 19,99лв да не се излъжете да си купите! Материята е супер за лятото, добре стоят, обаче така се цепи тоя плат пошевовете, че...два пъти нося на шивач да мине по тигела и пак се пори.
Тъкмо за панталоните смятах да пиша, че ми хванаха окото и ентусиазмът ми се изпари....

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 08:27 от BЕЩИЦА

# 1 750
Какво ли са объркали на панталоните, за да се цепят. 🤔Имам гащеризон от лиосел, но е купуван от скъп магазин. Не е мръднал, а е на 5+ години.

# 1 751
Добро утро!
И аз със засилка за панталоните, ама ....
Суитчера от преди седмица само го изпрах и стана на топченца отпред, дори не съм го носила още. Ще го подстригвам с пилинг машинката. Ако не стане им го връщам.

# 1 752
  • Пловдив
Ами...едната шивачка ми обясняваше нещо...от типа на това, че плата не е достатъчно изпечен, обработен и където е минала иглата остават дупчици и като седнеш/клекнеш и се порват там. Просто по продължението на шева става бяла линия, а цветът е син на панталона.

# 1 753
Имам такъв панталон (но от по-голямата номерация) 2 бр.- не ми се цепи по шевовете, но и ми е достатъчно свободен, че да не се опъва като се наведа. Вторият ми е резерва. Супер ми е удобен, но голямата ми мъка е, че го изтънявам между бедрата, с всичките ми  панталони се случва рано или късно, но тази материя е фина и става по-бързо...

# 1 754
  • Пловдив
Имам такъв панталон (но от по-голямата номерация) 2 бр.- не ми се цепи по шевовете, но и ми е достатъчно свободен, че да не се опъва като се наведа. Вторият ми е резерва. Супер ми е удобен, но голямата ми мъка е, че го изтънявам между бедрата, с всичките ми  панталони се случва рано или късно, но тази материя е фина и става по-бързо...
е...няма как да взема 2 номера по-голям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт