Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 159
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 725
Има ли още прилично количество от мортаделата или се изчерпва вече? Все не достигам до Лидъл...

# 1 726
  • София
Има ли още прилично количество от мортаделата или се изчерпва вече? Все не достигам до Лидъл...

В Лидл Борово имаше днес доволно количество. Аз мислех да взема, но се отказах като прочетох състава. А и пилешки колбаси не обичам.

# 1 727
Не видях нещо чак толкова подозрително в състава, а и мислех, че мортаделата е от свинско месо...

# 1 728
Купих си машина за сладолед, но я няма една част (тази, която държи бъркалката). Дали мога да я поръчам отнякъде или направо да ходя да я връщам ... Много ме е яд ...

# 1 729
  • София
Не видях нещо чак толкова подозрително в състава, а и мислех, че мортаделата е от свинско месо...

И аз се зачудих. Не се сетих да снимам. Имаше два вида - с чушка и натюр. И пишеше пилешко. Нека който е купил да каже и той.

# 1 730
  • София
Купих си машина за сладолед, но я няма една част (тази, която държи бъркалката). Дали мога да я поръчам отнякъде или направо да ходя да я връщам ... Много ме е яд ...

Направо връщайте или замяна. И още там проверете дали всичко си има. Няма да се учудя някой да си е щипнал нещо от кутията.

# 1 731
Римар, за мортаделата от италианската седмица питах. Тя не е с чушка. А с шамфъстък (символично де).

# 1 732
И при нас имаше машини за сладолед на 13,99, доста ги позагледах, но кутиите бяха отваряни и някак вехти, съмнява ме, че са пуснали връщани.

# 1 733
Утре ще ходя. Пишете какво да гледам, и да ви снимам ако има нужда.

# 1 734
  • София
Римар, за мортаделата от италианската седмица питах. Тя не е с чушка. А с шамфъстък (символично де).

Значи съм видяла друга мортадела.

# 1 735
Има ги бонбоните.

# 1 736
  • In transit

И аз се зачудих. Не се сетих да снимам. Имаше два вида - с чушка и натюр. И пишеше пилешко. Нека който е купил да каже и той.
То това не трябва да го наричат изобщо мортадела, няма нищо общо. Тази от италианската седмица е с 97% свинско месо, трапезна сол, подправки и натриев нитрит.

# 1 737
Да, и на мен ми направи впечатление, че в състава беше основно месо.

# 1 738
  • Мадрид / София
По принцип има мортадели от пуешко месо и други от свинско месо. Но не знам дали в Лидл ги има и дали в България ги има.

# 1 739
  • shumen
При нас мисля,че съм ги виждала тези бонбони.Ще ходя тези дни до Лидл и ще погледна.

Общи условия

Активация на акаунт