Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 101
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 800
Мистик, именно! Какво ще се заключим за 27 ни ли, що ли?

# 1 801
М..да, ще има карантина, ще ни затворят по домовете и ще си изпукаме от глад там, ако нямаме консерви. 😂 Лъки, спокойно, пиле, лично ще ти доставям храна, защото и аз съм като онзи циганин, който каза преди няколко дни, че "нас паразити не ни хапят". 😂😂😂

# 1 802
Според мен всички търговци се надяват да се обяви карантина. Ще превъртят оборотите

# 1 803
Вчера имаше нощно пазаруване във филиал на Кауфланд, от 22:30 до 02:30 ч. Е, такъв смях не бях виждала. Хората сложили маските и се натъпкали в магазина като сардини от консерва, пълнят количките до преливане със стекове олио, брашно и т.н. Направо удариха Лидл в земята с тази акция. 😏

# 1 804
  • Стара Загора
Е то после като имат запаси  и няма да пазаруват хората. Аз  днес не намерих зърнената закуска на детето и ми докривя. Място за запаси нямам особено. Обаче зад един пълен кашон със стока зад него имаше празен, млеката бяха по-малко от друг път, захарта и тя беше на дъното на палета. Един мъж товареше много ориз Sad

# 1 805
Вчера имаше нощно пазаруване във филиал на Кауфланд, от 22:30 до 02:30 ч. Е, такъв смях не бях виждала. Хората сложили маските и се натъпкали в магазина като сардини от консерва, пълнят количките до преливане със стекове олио, брашно и т.н. Направо удариха Лидл в земята с тази акция. 😏
Съвсем друга беше идеята на тази щуротия в Овча Купел. Днес откриват голямото Фантастико в Бъкстон.
Между другото, ако на някой нещо му липсва, а иска да се запаси, предполагам че това новото Фантастико е заредено до козирката. Та вероятно има от всичко по много.

# 1 806
М..да, ще има карантина, ще ни затворят по домовете и ще си изпукаме от глад там, ако нямаме консерви. 😂 Лъки, спокойно, пиле, лично ще ти доставям храна, защото и аз съм като онзи циганин, който каза преди няколко дни, че "нас паразити не ни хапят". 😂😂😂
Добре, и вино да вземеш на идване.

# 1 807
  • Асеновград
Лудост, все едно се връщаме във времето на купоните.
Лъки, изобщо не смятам да се запасявам.По време на грипната ваканция на учениците и аз го изкарах грипа, добре ми се отрази свалих няколко килограма.Та ако ни затворят в къщи далече от сладкото ,представи си да свала и останалите отпреди да се роди звяра.
Само ме притеснява дребния каприз какво ще прави ако трябва да яде каквото има.Това ще ми е драма определено.

# 1 808
Не съм казала, че Кауфланд са организирали акция, за да се снабдим с продукти в очакване на коронавируса. 😂 Но ефектът е същият - презапасяване.

# 1 809
  • Варна
Според мен всички търговци се надяват да се обяви карантина. Ще превъртят оборотите
А, да бе. И после? Нали докато не се изразходва закупеното просто няма да се купи ново. И после ще има як застой в оборотите. Като съм в карантина нито ще изхабя повече тоалетна хартия, нито повече брашно. Нито каквото и да е.

# 1 810
  • Sofia
И ние от незапасяващите се.

# 1 811
  • Варна
А дали не намаляват доставките и зареждането с цел да създадат паника и да вдигнат цените?.... сега покрай ист(е)орията с проверките на газовите уредби на колите точно това стана - бутилките “изчезнаха” мистериозно и след 2 дни се появиха на двойна цена...

А иначе - не се запасяваме. Гладни няма да умрем ( да не дава Господ) , най- много да свалим някой и друг килограм ( дай,Боже)

# 1 812
Аз обикновено имам много сладки неща (като за седмица или две), защото обичам да си имам, но в момента са свършили и през уикенда ще ходя да напазарувам)) Обикновено имам допълнителни дезодоранти, шампоани, течен сапун.

Май има доста подправки и паста.
Имам и много консерви пастет и риба, защото храня котките на село с тях (къща с двор - беше на баба ми), котките от околността май познават звука на колата, защото за кратко време се събират много. Simple Smile Взимала съм по 1-2, когато са на промоция и са се натрупали около един кашон (може би малко повече)...

# 1 813
  • София
С това презапасяване, най-много да се предизвиках повишаване на цените на дребно.

# 1 814
Не знам за Лидъл, но като са затворени Лафките от няколко дни...днес обикалях 4-5 магазина да търся най-обикновен вестник! Grinning Ужас....все едно банани в соц време търсех, почти навсякъде свършил този вестник.....

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 21:04 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт